Muusikoiden.net
27.04.2018
 

Keikkapaikat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Osmantupa (Eura)
1 2 3 4
Boyakasha
05.06.2006 12:12:07
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vittu, nyt paloi käämi. Kuinka tällaiset "yritykset" voivat ylipäätään toimia. Mitta täyttyi Lapkon kokemuksista, joista ystäväni Janne F minua valotti. Siteeraan siis Jannea, jonka teksti taas perustui yhtyeen jäsenen meiliin keikkamyyjälleen Juha Kyyrölle.
 
"keikan jälkeen omistaja tuli bäckärillemme ja ilmoitti että keikkaliksaa ei makseta, koska soitimme 160 db. (ihan vaan selventääkseni hornetista tulee ehkä jotain 155db ja tuossa mainitussa äänenpaineessa kaikki katsojat olisivat kuolleet.) hänellä kuitenkin oli kuulemma todistettavasti mitattuna tuo kyseinen 160dbtä ja näinollen emme olleet oikeutettuja korvaukseen koska olemme rikkoneet sopimusta
 
kysyin baarimikolta kenen kanssa voisin hoitaa liksat. hän kehoitti selvittämään ne omistajan kanssa. löysin tämän narikasta ja kysyin olisiko mahdollista setviä raha-asiat jossakin taka-huoneessa tai muualla kuin itse baarissa. tämä ei käynyt ja hän ilmoitti että he eivät koskaan maksa käteisellä liksoja bändeille. pahoittelin asiaa ja väärinkäsitystä ja osoitin läppärillä laskussa kohtaa jossa luki: käteisellä. tätä omistaja kommentoi että "käteisellä" kohta on asiakirjassa väärässä paikkaa ja liian pienellä.
 
hänen mukaansa fullsteam agencyn lasku oli varmastikkin firman ensimmäinen ja niin epäammattimainen että sitä ei hyväksyttäisi missään muuallakaan. pahoittelin asiaa ja ehdotin että teen käsin hänen toivomansa käteiskuitin mihin laittettaisiin kaikki kohdat hänen haluamallaan tavalla jne. mies kehoitti minua ilkikurinen virne naamaallaan menemään tekemään hänelle käsin niin hienon laskun kuin vaan osaan. ehdotin että tekisimme sen yhdessä koneella heidän toimistossan, mutta heillä ei kuulemma ollut talossa ainoatakaan toimivaa tietokonetta.
 
..ilmoitin jossakin vaiheessa miehelle, että meidän raiderimme vaatimuksia ei oltu täytetty oikeastaan miltään osin? mies keskeytti minut ja uhkasi että mikäli jatkan puhumistani vieressämme olleet järjestymiehet heittävät minut hänen baaristaan ulos.."
 
Siis, kuinka helvetissä tällaiset yritykset voivat toimia Suomessa vuonna 2006? Seuraavien linkkien takaa löytyy aiheesta lisää keskustelua:
 
http://www.imperiumi.net/phpBB2/viewtopic.php?t=20913
http://www.osmantupaeura.fi/palaute.php?s0=viestit&s1=ravintola
 
Vastakkaisasettelun aika on ohi.
Boyakasha
05.06.2006 16:28:28
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Lisää tietoa King Foon (googlettakaa, jos kyseinen pulju ei ole tuttu) Minni Kumpuvuorelta:
 
päätin olla ainakin hetkeen myymättä sinne mitään artistia. ei ketään, siis KETÄÄN, ei
voi kohdella noin, miten hänkin puhui artisteista.
 
-Minni
 
ps. sakari kuosmaselta kannattais kysyä ja osmoscosmosin paitamyyjä
heitettiin ulos (kertoi just mulle hetki sitten), näin muutamia
mainitakseni...

 
Boikottiin moiset verenimijät, joille artistit ovat koiran sontaläjääkin vähempiarvoisia.
 
Vastakkaisasettelun aika on ohi.
LHU
05.06.2006 16:35:34
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ai se kalju k-pää on vielä hengissä? En oo puoleentoista vuoteen ko. paikassa käynyt, viimeisen kerran kun olin tää euroopanomistaja portsari ilmoitti ykskantaan et "täällä eivät mitkään sopimukset päde, täällä määrään minä." Tuli sitten vähän "keskusteltua" kaverin kanssa, pitkin iltaa. Itse en henkilökohtaisesti aio jalallani astua siihen haisevaan läävään, niinkuin sanonta kuuluu.
 
Antero
06.06.2006 10:48:25
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuttu paikka, tuttu paikka. Sarjassa artitsti ei ole ihminen.
Kauhee vääntö oli myyntikojun kanssa. Kuulemma mitään ylimääräistä ei saa olla esillä. No onneks sopparista löyty pykälä myymälästä.
 
Siellä on koviakin nimiä pakannu kamansa ennen keikkaa. Tiedän myös, että kyseisessä paikassa vierailun jälkeen on tullut lisäkohtia soppariin. Esim. Jos bändin tekniikalla ei yhteistyö toimi paikan henkilökunnan kanssa, niin bändillä on oikeus pakata kamat kasaan.
 
Anonymous-jazz
08.06.2006 02:53:14 (muokattu 08.06.2006 02:53:58)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

HOHO mulla muistuu elävästi vielä mieleeni se päivä kun olin erään cover-bändin kanssa tuolla keikalla. Se oli mun vika keikkani siinä bändissä ja päivä oli tarkalleen 17.3.2004
 
Keikan jälkeen menin bäkkärille vaihtamaan vaatteita niin heti kun tulin baariin niin siellä oltiin käyty kunnon painiottelu portsarin ja jonkun paikallisen kanssa. Tuopit kuulemma helisivät oikein huolella ja toinen portsari kuulemma tätä painiottelua enennen huusi että "ei kaasua Pasi... ei kaasua Pasi" jolloin toinen heistä spreijasi pippurisumutetta tämän häirikön naamaan ja siitäkös vasta painiottelu alkoi. Äijän pistivät rautoihin ja läpsivät kasvoihin jolloin tämä käsirautoihin sidottu äijä huusi "Kyl täst viel kuullaan, mun faija on isos viras". Sitten työnsivät ton äijän keittiöön mahallaan... :) Ei siinä taidettu käsittääkseni mitään virkavaltaa kutsua paikalle sen enempää.
 
"Fuusiojazziahan minäkin olisin aina halunnut soittaa".
Guitar Hero
08.06.2006 14:25:40
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

ja toinen portsari kuulemma tätä painiottelua enennen huusi että "ei kaasua Pasi... ei kaasua Pasi" jolloin toinen heistä spreijasi pippurisumutetta tämän häirikön naamaan ja siitäkös vasta painiottelu alkoi.
 
Repesin kyllä ihan urakalla tässä vaiheessa.. paha paha
 
Come to the dark side. We have cookies
Pieni rumpalipoika
08.06.2006 23:17:13
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tosin pippurisumutetta saatuaan painihalut voi olla aika vähissä. Ensin menee nimittäin sekunnissa silmät kiinni, sit tuntuu, et aivot turpoo ja pää räjähtää, sit tuntuu et tukehtuu ja sit alkaa laattaaminen. Btw. astmaatikot erittäin suurella todennäkösyydellä delaakin tohon kamaan. Miellyttävä kokemus, suosittelen. Hoho.
 
Tupuna: Mun mielestä sä oot edelleen idiootti ja sulla on pieni muna.
Fletch
09.06.2006 00:48:13
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tosin pippurisumutetta saatuaan painihalut voi olla aika vähissä. Ensin menee nimittäin sekunnissa silmät kiinni, sit tuntuu, et aivot turpoo ja pää räjähtää, sit tuntuu et tukehtuu ja sit alkaa laattaaminen. Btw. astmaatikot erittäin suurella todennäkösyydellä delaakin tohon kamaan. Miellyttävä kokemus, suosittelen. Hoho.
 
Näinhän sitä luulisi mutta itsekin paikalla olleena voin vahvistaa tuon A-jazzin kertomuksen. Känniääliö tuntui tosiaan vain saavan lisää virtaa tuosta spreijaamisesta, mikä oli tosiaan hyvin hämmentävää. Sitä kaasua oli muuten ilmassa aika tavalla, oli pakko poistua sivummalle. Mieleen jäi myös se kun tämä häiriökäyttäytyjä oli vihdoin saatu rautoihin, niin portsarit läpsivät vielä tätä puolustuskyvytöntä henkilöä kasvoihin. Sillä tavalla.
 
Puffy shirt wearing, dragon slaying, classical metal playing, Olde English font using, curly headed, scallopped Strat playing, donut eatin shredders are a dime a dozen.
Pieni rumpalipoika
09.06.2006 06:21:50 (muokattu 09.06.2006 06:28:41)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

No joo. Kyseessä ei oo sit ollu pippuri, vaan joku muu, esim. kyynelkaasu (tai joku ei-hyväksytty laihempi seos pippurista), jonka tehoa päihtynyt olotila vähentää. Pippurikaasu tehoaa joka kerta. Esim. silmien kiinnimenon osalta ei oo maailmaltakaan yhtään poikkeavaa tapausta.
Joka tapauksessa pitänee buukata keikka tonne. Vaikuttaa mielenkiintoselta mestalta! Hoho.
 
Tupuna: Mun mielestä sä oot edelleen idiootti ja sulla on pieni muna.
miffe
09.06.2006 15:10:05
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Siis, kuinka helvetissä tällaiset yritykset voivat toimia Suomessa vuonna 2006?
 
Helposti. Seuraavassa kolme paikkaa, joiden kanssa on ollut ongelmia toistuvasti:
 
Hotelli Karhu, Karhula - Pelotti aukaista suunsa, koska ei tiennyt, milloin paikan omistaja olisi räjähtänyt.
Panama Jack, Kerava - Eivät pidä kiinni sopimuksista. Taitaa ainakin Dexviihteellä olla kokemuksia.
Hangon Kasino, Hanko - Auraviihde ja Nem-booking peräävät korvauksia vieläkin pari vuotta sitten tapahtuneesta keikasta, jolla hajosi laitteita puutteellisen järjestyksenvalvonnan takia.
 
Tuosta Hangon keikasta enemmän. Kyseisessä mestassa piti olla paljon nuorisoa kyseisenä viikonloppuna, joten Auraviihde turvautui Nem-bookingin apuun. Eli siis cover-biisejä soittava rokkibändi paikalle. Kyseisenä viikonloppuna olikin sitten paljon jengiä - nuorisoa sitäkin vähemmän. Oli meinaan Keskon henkilöstön joku kesähäppeninki ja yleisön keski-ikä lähempänä sitä kuuttakymmentä. Ei uponnu Highway to hell, ei I was made for loving you siihen jengiin. Järjestyksenvalvojat eivät tehneet mitään miksaustiskille ja lavalle tungeksineelle jengille.
 
miffe, äänimies
mr_b
09.06.2006 16:23:05 (muokattu 09.06.2006 16:23:31)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Järjestyksenvalvojat eivät tehneet mitään miksaustiskille ja lavalle tungeksineelle jengille.
 
Heh, mellakoivia kuuskymppisiä Keskon lihakauppiaita.. :-)
 
There it was just like Old Faithful, the eternal Fountain of Filth
sirdickyj
13.06.2006 23:23:40
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Heh, mellakoivia kuuskymppisiä Keskon lihakauppiaita.. :-)
 
Wäiski lihatiskiltä pani hulinax!
 
Mark 3 on miesten Purple
Vilhelmus
22.06.2006 10:16:37
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Pakko tähän väliin sanoa että ainoalla omalla keikalla Osmassa ei ollut mitään ongelmia; takahuonesaunominen maistui, olut and, keikka oli hyvä, jengi hienosti messissä. Ei valittamista.
 
"No ei oikein. Oon niin PIHI! :D"
- Seraphim
Limbus
02.07.2006 20:09:54
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

toinen heistä spreijasi pippurisumutetta
 
Taitaa muuten velipojalla ja hänen kaverillaan olla samanlaisia kokemuksia samaisesta paikasta. Herkässä on portsareiden kaasukäsi...
 
"Voin hyvällä syyllä sanoa alkaneeni elää vasta kun pidin itseäni kuolleena miehenä" -Rousseau-
Jkob
15.07.2006 09:27:11
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuossa paikassa on kyse nimenomaan pippurisumutteesta. Ja portsareita on ollut oikeudessa vapaudenriiston (?) vuoksi. En muista onko tuomittu. Homoja kaikki tyynni (rahoittaja, omistaja on ihan ok tyyppi).
 
Kuitenkin joutunee tänään sinne menemään kun Mustat Enkelit esiintyy. Toinen vaihtoehto olisi toki Sieravuori ja Freukkarit.
 
Kui ei võta kala, siis võtab kalamees.
Makedon
17.07.2006 21:25:54
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itse ollut samaisessa paikassa ekaa kertaa keikalla tänä vuonna. Homma toimi ihan ok. tulimme yöllä paikanpäälle jostain toiselta keikalta ja majoitus järjesty heti. Ruoka oli ok seuraavana päivänä. Itse keikka päätettiin vetää omilla kamoilla ja sekin oli ok. ainut mitä "omistaja" tai joku kätyri sano keikan jälkeen miksaajalle oli se et; "muuten hyvä mut musa ei kuulunu karaokepuolelle"?? jaa-a no se jääköön omaan arvoonsa. mut ihan ok hommat kulki kaikenkaikkiaan.. ehkä meillä sit hyvä tuuri:)
 
Jussi Guitar
27.07.2006 02:31:39 (muokattu 27.07.2006 02:38:17)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

No joo. Kyseessä ei oo sit ollu pippuri, vaan joku muu, esim. kyynelkaasu (tai joku ei-hyväksytty laihempi seos pippurista), jonka tehoa päihtynyt olotila vähentää. Pippurikaasu tehoaa joka kerta. Esim. silmien kiinnimenon osalta ei oo maailmaltakaan yhtään poikkeavaa tapausta.
Joka tapauksessa pitänee buukata keikka tonne. Vaikuttaa mielenkiintoselta mestalta! Hoho.

 
Nooh. tietämättä koko baarista tai tapauksesta mitään niin,,, I can tell.
Toisinaan kun soitto hommilta ehdin niin olen "kusipää portsari" ja ruikin tuota ihanaa pippurisumutetta/kaasua/tiesmillä nimellä menee, oikeasti kuitenkin "paprikasumutetta" viattomien pikku pulmusten naamaan jotka ovat ainoastaan;
kaataneet DJ-pöydälle siideriä, potkineet vessan oven paskaksi, käyneet pissaamassa naistenvessan lavuaariin, kaataneet bändin vehkeitä, puristelleet tarjoilijatyttöjen takapuolia, Piikittäneet itteensä jotain muuta kuin insuliiniä, kaupaneet asiakkaille jotain muuta kuin kaverin bändin demoja, yrittäneet varastaa tiskin yli rahaa tai juomia, halunneet tapella koko henkilökunnan kanssa, uhanneet portsaria puukolla, vittu ties mitä muuta paskaa joka viikonloppu.
 
Ko. mönijän vaikutus aika 2-5sek. paitsi jos vetää douppia niin ei tunnu juuri missään ja silmät kyllä pysyy auki ja tästä syystä turha ruiskutella jos tietää kohteen douppaajaksi, Oksentavan en ole juuri kenenkään nähny mutta polvilleen putoo jos ei oo vauhtia ja muita piristeitä rutkasti veressä. Minä astmaatikkona en kuollut ekasta enkä tokasta kerrasta kun mönjät naamaani sain, ehkä kolmannella sitten noutaja tulee.
 
PS. olkaa varovaisia kenen seurassa kerrotte että "pippurikaasu ei minuun tehoa", tietyt sinipukuiset tyypit saattaa ruveta kyselemään diilerin nimee:)
 
Joo tonne pitää ehdottomasti päästä, suosittelen myös luotettavina ja asiallisina elämysmatkoina joissa rahat katoilevat ja sovitut asiat kusee:
-Kassu "Water Carnival" Kivimäen pippaloita
-Kokkolan HakaPubia
-Vaasan Fondista
-Vaasan Club 25
 
PELIMIES SOITTAA VAIKKA OVIKELLOLLA RITARIÄSSÄN TUNNARIN NIIN ETTÄ SE SWENGAA JA SAUNDAA.
Zammy
27.07.2006 09:15:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

jotka ovat ainoastaan;
kaataneet DJ-pöydälle siideriä, potkineet vessan oven paskaksi, käyneet pissaamassa naistenvessan lavuaariin, kaataneet bändin vehkeitä, puristelleet tarjoilijatyttöjen takapuolia, Piikittäneet itteensä jotain muuta kuin insuliiniä, kaupaneet asiakkaille jotain muuta kuin kaverin bändin demoja, yrittäneet varastaa tiskin yli rahaa tai juomia, halunneet tapella koko henkilökunnan kanssa, uhanneet portsaria puukolla, vittu ties mitä muuta paskaa joka viikonloppu.

 
Saiko kaikki em. tekojen tekijät sumutteet naamalle? Vai oliko tarkoituksena selventää sitä asiaa, että kun alkaa vituttaa koko työmaa niin sumutteen ruiskimiskynnys alentuu siinä samalla?
 
Susikoira Roi Orbison
Jussi Guitar
27.07.2006 13:51:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Saiko kaikki em. tekojen tekijät sumutteet naamalle? Vai oliko tarkoituksena selventää sitä asiaa, että kun alkaa vituttaa koko työmaa niin sumutteen ruiskimiskynnys alentuu siinä samalla?
 
Voi vittu sentään. Ei saanu ja yleensä kukaan ei saa, se on tosi harvoin ku sitä joutuu käyttämään mutta kohde on aina sitä mieltä että se ei oo tehny mitään väärää vaikka olis tehny mitä, kohde on aina jonkun kaveri ja aina sen joku näkee.
 
En ota edelleenkään kantaa asioihin joita en ole nähnyt.
 
Muistakaa kuitenkin että ne poket on paikasta riippumatta "yleensä" selvinpäin ja vieläpä siellä paikalla siksi että sinulla on siellä turvallista ja että se 5% joka on AINA tekemisissä pokejen kanssa saataisiin plokattua jo ovella.
 
Valitettavasti homma menee niin että ne äidin pikku mussut jotka kertoo sitten seuraavana päivänä että mitään en tehny, yhtäkkiä vaan joku kusipää natsi..... onkin sitten kuitenkin saanu sakot ja määrätty korvaamaan ravintolan omaisuutta, poken vaatteita jne. ja ko. asiakas kuitenkin kertoo samaa tarinaa kavereilleen vähän eri lailla ja kertoo kuinka ei kyseiseen kuppilaan jalkaansa laita, no ei varmaan laitakkaan koska on elin ikäisen portin just ottanu.
 
PELIMIES SOITTAA VAIKKA OVIKELLOLLA RITARIÄSSÄN TUNNARIN NIIN ETTÄ SE SWENGAA JA SAUNDAA.
jjylli
27.07.2006 14:24:51
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

suomalainen eteispalvelu: vittuillaan, viedään rahat, heitetään ulos. no ei ehkä ihan, mutta perinne maassamme on valitettavasti tämän tyyppinen. oli aivan käsittämätöntä minkälaista kohtelua sai, kun meni aikanaan ensimmäisiä kertoja ravintolaan. sitten siihen kai tottui. vittumainen mulkoilu ja suoranainen vittuilu ovella on omiaan aiheuttamaan huonoa fiilistä joka johtaa osaltaan järjestyshäiriöihin. toisinaan tuntuu, että ovella seisoo aivoton möykky joka toteuttaa omaa vallankäytön unelmaansa, kun ei sitä muualla voi laillisesti tehdä. ei päässyt alikessuksi hän, eikä poliisiksi (onneksi!). esim. irlannissa, jossa on useinkin aika villiä menoa, näkee aika harvoin portsareita, eikä juuri koskaan järjestyshäiriöitä. täytyy sanoa kylläkin, että nykyään poket ovat keskimäärin paljon mukavempaa sakkia kuin em. 10 vuotta sitten. suomalaiset alkavat kai sivistyä myös ravintolakäyttäytymisen osalta vähitellen. niin poket kuin asiakkaatkin. ai niin, osmantuvassa oon käynyt keikalla, mutta siitä ei oo mitään erityistä jäänyt mieleen. näitä tarinoita sieltä olen kyllä muilta kuullut paljon..
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti