Muusikoiden.net
21.05.2018
Gibson Custom Shopin upeat 2018-mallit nyt esillä Kitarapajassa 

Keskustelua raskaammasta musiikista »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Devin Townsend / Strapping Young Lad
1 2 3 4 5 6 7 8
Akiman
22.06.2004 22:16:02
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Haku löysi jälleen kerran aiheen, mutta sekin on ilmeisesti ollut suljetulla alueella, joten aloitanpa tämän ihan mielenkiinnosta uudelleen.
 
Kyseessä olisivat (ilmeisesti edellisen tapaan) yleiseesti Devin Townsendin tuotannot, eli saman topicin alle Strapping Young Lad, soolotuotannot, vierailut ja kaikki muut mahdolliset hässäkät. Tämän julkisuutta kavahtava raskaan musiikin hullu professori on saanut osakseen paljon huomiota laadukkaan ja vaihtelevan musiikin ansiosta, joten myös täältä löytyy taatusti mielipiteitä miehestä ja hänen musiikistaan.
 
Devin Townsend mainitsi joskus soolotuotantonsa ilmaisevan positiivisia asioita ja Strapping Young Ladin toimivan negatiivisien asioiden kanavana, joten montaa lajia löytyy eri puolista ja vielä useampia tyylejä puolien sisäisesti. Miten on? Maistuuko Strapping Young Lad? Soolotuotanto? Peräti molemmat?
 
Sonos Metallicos ~ Kotimainen metallimedia ~ www.sonosmetallicos.net ~ Irkissä #sonosmetallicos @ ircnet
KTR
22.06.2004 22:20:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Molemmat maistuu hyvin, varsinkin soolotuotanto. Ocean Machine on kenties suosikkilevyni, vaikka kaikki ovatkin loistavia. Devinin säveltämät melodiat ovat juuri sellaisia, jotka uppoavat musiikkimakuuni kuin kuuma veitsi voihin. Accelerated Revolution tosin oli melkoinen pettymys. Se ei vaan kuulostanut yhtään niin hyvältä kuin Devinin aikaisemmat levyt. En silti menettänyt toivoani.
Devin Townsend on harvinaislaatuinen lahjakkuus.
 
reino
22.06.2004 22:20:48
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Molemmat maistuvat. Itseasiassa vielä aika helvetisti maistuvastkin. Soolotuotannon puolelta ainoa levy minkä omistan on Terria ja täytyy sanoa, että on loistava lätty kyseessä. Omaperäinen ja kokonaisuutena mahtava levy. Devinin laulantakin on ihan omaa luokkaansa.
 
SYL:iä omistan Cityn ja SYL:in, molemmat ovat hyviä levyjä. Etenkin City. Välillä kolisee kovasti, mutta ihan joka päivä ei jaksa. Enemmän tykkään soolomateriaalista.
 
W00t?
nahkis
22.06.2004 23:49:52
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Peräti molemmat?
 
Kyllä, kiitos!
 
Devin Townsendiin hurahdin itse alun perin miehen soolomateriaalin kautta, tämän jälkeen myös Strapping Young Lad tuli hyvin pian tutuksi. Molemmat toimivat omalla tavallaan: SYL rehellisenä aggressionpurkumusiikkina, soolotuotanto eteerisempänä maalailuna.
 
Suurimmat suosikit tuotannosta ovat soololevyt Ocean Machine: Biomech ja Terria, jotka molemmat ovat alusta loppuun upeita, miltei täydellisiä kokonaisuuksia. Ne lentävät ideoiltaan jokaiseen mahdolliseen suuntaan, mutta samalla onnistuvat pysymään hallittuina ja ehjinä kokonaisuuksina.
 
Hämmentävintä Devinissä on se maanisuus, joka häntä ajaa toteuttamaan omia visioitaan ja se kokonaisvaltaisuus, jolla hän niitä hallitsee alusta loppuun. Esimerkiksi Infinity-levystä Devin äänitti osan yksin: painoi tarkkaamossa RECiä, juoksi studion puolelle, lauloi osuutensa, palasi takaisin ja pysäytti nauhan. Miestä on siunattu musiikillisella ajattelulla, rohkeudella ja taidolla toteuttaa näkemyksiään, käsittämättömällä äänellä, laulu- ja soittotaidolla ja mahdollisuudella tehdä näistä kaikista itselleen ura. Jos lahjakkuutta on ylipäätään käsitteenä olemassa, Devin edustaa mielestäni juuri sitä.
 
Torniojaws
23.06.2004 00:12:52 (muokattu 23.06.2004 00:14:47)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Molemmat menee, kuin myös Punky Brüster. Suosikkilevyt on tällä hetkellä Ocean Machine sekä City. Terria on myös pirun kova levy.
 
Accelerated Revolution tosin oli melkoinen pettymys. Se ei vaan kuulostanut yhtään niin hyvältä kuin Devinin aikaisemmat levyt.
 
Kuuntele ihmeessä (Evolution*), se kasvaa vain jokaisella kuuntelulla. Henk. koht. se on eräs Devinin parhaista levyistä (tosin koko tuotanto on yhtä hyvää :P)
 
A boon I ask thee, mighty shade, within this circle I have made, make me a werewolf strong and bold, the terror alike of young and old.
Woc
23.06.2004 01:06:51
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Omat suosikit on Terria ja uusin SYL. Eikös Devin ollut tänä vuonna julkaisemassa jotain projektia, jota saisi tilattua ainoastaan herran nettisivuilta. Onkos jonkinlaisesta SYL-dvd:stäkin ollut puhetta?
 
Esimerkiksi Infinity-levystä Devin äänitti osan yksin: painoi tarkkaamossa RECiä, juoksi studion puolelle, lauloi osuutensa, palasi takaisin ja pysäytti nauhan.
 
Eikös mies vielä nukkunut studion lattialla tuota levyä tehdessä. Ja muistanko ihan väärin, että ihan lattialla, ilman mitään patjoja ja muita ylellisyyksiä. Taisipa herra tuota levyä tehdessä sairastuakkin vakavasti(masennukseen?). Uskomaton palo musiikin tekoon kaverilla. Meidän onneksi.
 
Miestä on siunattu musiikillisella ajattelulla, rohkeudella ja taidolla toteuttaa näkemyksiään, käsittämättömällä äänellä, laulu- ja soittotaidolla ja mahdollisuudella tehdä näistä kaikista itselleen ura. Jos lahjakkuutta on ylipäätään käsitteenä olemassa, Devin edustaa mielestäni juuri sitä.
 
Hyvin sanottu. Devin on yksi niistä muusikoista, jonka lahjakkuudesta haluaisi saada varastettua itselle edes pienen palasen.
 
Pukeudun mustaan koska heräsin tänä aamuna
gheisari
23.06.2004 01:35:19
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mielestäni Devin Townsend on hiukan yliarvostettu, varsinkin tuottajana. Erittäin hyvää musiikkia on ukkeli kuitenkin saanut jonkin verran aikaiseksi.
 
strophe
23.06.2004 01:46:50
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Accelerated Evolution on pyörinyt soittimessani melkein tauotta viimeiset neljä kuukautta, eikä loppua näy. Turha on loppujen lopuksi alkaa perustelemaan, nimittäin kun kuulee sitä levyä, niin ymmärtää. Joku joku ansaitsee arvonimen muusikko, niin se kuuluu Townsendille. Loistavaa. Muu soolotuotanto on poltettuna (paitsi Infinity) ja SYLin uuden ostin juuri. Eli en tunne vielä herraa niin hyvin, kuin mitä pitäisi, mutta edistystä tapahtuu koko ajan...
 
Volyymi korvaa puuttuvan taidon!
Torniojaws
23.06.2004 02:12:59 (muokattu 23.06.2004 02:13:49)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Omat suosikit on Terria ja uusin SYL. Eikös Devin ollut tänä vuonna julkaisemassa jotain projektia, jota saisi tilattua ainoastaan herran nettisivuilta. Onkos jonkinlaisesta SYL-dvd:stäkin ollut puhetta?
 
2 kpl SYL-levyä (EP ja täyspitkä) ja 1 kpl Devin Townsend Bandin tuotantoa, sekä erilaisista kokeiluista koostuva Devlab-levy. Kuten myös se SYL-DVD.
 
Huhujen mukaan hän aikoo nauhoittaa Far Beyond Metalin (viimein) studioversion tuolle EP:lle.
 
A boon I ask thee, mighty shade, within this circle I have made, make me a werewolf strong and bold, the terror alike of young and old.
Kihtiukkeli
23.06.2004 09:41:36
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mielestäni Devin Townsend on hiukan yliarvostettu, varsinkin tuottajana. Erittäin hyvää musiikkia on ukkeli kuitenkin saanut jonkin verran aikaiseksi.
 
No jaa-a. Sanotaanko näin, että Devinin tuotannon kyllä kuulee, tsekatkaa esim. Soilworkin Natural Born Chaos. Lisäksi yksi Devinin tavaramerkki on ihan järisyttävän lyttyyn kompressoitu soundi, josta ei usein oikein tahdo biisit enää erottua ja soittimet joutuvat aavistuksen kilpailemaan tilasta.
 
Itse musiikki sitten: tykkään jumalattomasti. Tutustuin ensimmäisenä Infinityyn, ja biisi War jyrähti kyllä kertalaakista. SYL taas jytisee eri tavalla, kuten joku tuolla kuvailikin. Kerta kaikkiaan maanisen tarttuvaa tavaraa, korvaa osittain kofeiinin.
 
Erittäin, erittäin kovia ovat myös Devinin Judas Priest -coverit Sinner & Exciter. Offtopic: Joskus, kun huvikseni imitoin Devinin "The Sinner!" -huutoa kotonani, minulla naksahti leuka, tuntui että oli lähellä mennä sijoiltaan eikä toiminut pitkään aikaan ;)
 
Taitaa "hengille" tulla lähtö kun laitetaan Partnerit soimaan.
mikko1
23.06.2004 11:39:11
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

En ole levyjä kummaltakaan kuullut mutta ne irtobiisit ovat kyllä olleet tosi hyviä.
 
"Jos silmät olisivat käsissä, niin käsittäisikö silloin näkemänsä?" - Noir
Heissi
23.06.2004 15:20:54
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Meikälle tipahtaa paremmin Strapping Young Lad kuin soolomatsku, mutta kyllähän se soolotavarakin on aivan helvetin hyvää. Paikoin vain vähän liian iloista ja duuri(?)-voittoista.
 
Strapping Young Ladin City on yksi kovimmista lätyistä ikinä. Ihan mieletön kokonaisuus. Fiilistelylevy sanan varsinaisesa merkityksessä. Soolomatskusta parhaiten tipahtaa se eniten strappingilta kuulostava levy eli Physicist. Ko. levyltä löytyvä "The complex" on lähes täydellinen biisi.
 
En jaksa enää hehkuttaa, kiittimoi.
 
"I ain't givin' you no three fitty you goddamn Loch Ness Monster! Get your own goddamn money!"
Möö.
Michy
23.06.2004 15:51:00
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Täytyy myöntää että tuo "Lad" osasto on pikkuriikkisen liian rankkaa mulle henk.koht. Townsendin ns. soolokama uppoo kyllä hyvin. Devinin anti Vain Sex & Religionilla oli kyllä jotain aivan uskomatonta - kyllä nousi iho kananlihalle kun sen ekaa kertaa kuuli! Kova on äijä...
 
Rock'n'Roll Bless My Soul!
lapio
23.06.2004 17:49:22
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hurahdin joku aika sitten kaverin avustamana Townsendiin aika moisesti. Suosikki levyjä ovat tällä hetkellä Accelerated evolution, Terria ja Ocean Machine. Erityisesti minulle kolisee tuo Accelerated Evolution, se kun on hieman suoraviivaisempaa rynkytystä näistä Townsendin sooloista. Vähiten minua miellyttää Infinity, jolla kuitenkin on ihan mainoita biisejä.
 
Strapping Young Lad kolahtaa kanssa. Pidän enemmän City kuin SYL levystä. Muihin en ole vielä kunnolla tutustunut.
 
Devinillä on oikein mainio laulu ääni. Käy hyvin sekä kunnon mättöön ja hieman kevyisempään meininkiin.
 
Minuun on käytetty poltetun maan taktiikkaa... Mitä tuossa avatarissa tapahtuu?
Majesty
23.06.2004 23:00:34
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Voin melko puhtain omintunnoin sanoa Devinin tekevän maailman parasta musiikkia.
 
Niin, ja jos Akiman saisitte Devyä haastateltua niin se olisi kyllä jotain aivan mahdottomanuskomattomanupeeta. Heti lätkähtäisi yliritarin arvo. Tämä nyt on vaan tälläinen unelma... ;-)
 
The one that I get the most these days is, "Hey dude, did anyone ever tell you that you look like Tommy Lee." For which my stock response is, "Yeah, but I have better taste in women and a bigger penis." - Steve Vai -
Akiman
23.06.2004 23:16:37
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Niin, ja jos Akiman saisitte Devyä haastateltua niin se olisi kyllä jotain aivan mahdottomanuskomattomanupeeta. Heti lätkähtäisi yliritarin arvo. Tämä nyt on vaan tälläinen unelma... ;-)
 
Jumalauta tuota yritän aivan varmasti aikanaan kun tuota uutta materiaalia on kerran tulossa oikein kunnolla. Epäilen miehen antavan aika kitsaasti noita haastiksia, mutta varmasti yritän ja toivottavasti onnistun. Palataan asiaan.
 
Sonos Metallicos ~ Kotimainen metallimedia ~ www.sonosmetallicos.net ~ Irkissä #sonosmetallicos @ ircnet
Torniojaws
23.06.2004 23:18:15 (muokattu 23.06.2004 23:20:31)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jumalauta tuota yritän aivan varmasti aikanaan kun tuota uutta materiaalia on kerran tulossa oikein kunnolla. Epäilen miehen antavan aika kitsaasti noita haastiksia, mutta varmasti yritän ja toivottavasti onnistun. Palataan asiaan.
 
Voit aloittaa yrittämisen meidän foorumilla, jossa herran itsensä ("The Dev") lisäksi bändin rumpali ("Drumdude13") ja kitaristi ("beavis christ") pyörivät:
 
http://hevydevyforums.com/phpbb/index.php
 
A boon I ask thee, mighty shade, within this circle I have made, make me a werewolf strong and bold, the terror alike of young and old.
scath
24.06.2004 21:18:42
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Accelerated Evolution on pyörinyt soittimessani melkein tauotta viimeiset neljä kuukautta, eikä loppua näy. Turha on loppujen lopuksi alkaa perustelemaan, nimittäin kun kuulee sitä levyä, niin ymmärtää. Joku joku ansaitsee arvonimen muusikko, niin se kuuluu Townsendille. Loistavaa.
 
Samat sanat. Devin on ylitse muiden. Kaikki samassa paketissa.
 
Du siehst so sexy aus wenn du luftgitarre spielst..
Skebaholikko
25.06.2004 13:04:59
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Devinhän on nero. Aina Steve Vain Sex & Religionilta lähtien. SYLin Heavy As A Really Heavy Thing on kyllä sellaista pieksentää että kivekset heiluu punteissa vielä pitkään Satans Ice Cream Truckin saavutettua loppunsa. Devinin soolomatsku on myös todella taitavaa tunnelmointia, etenkin Terria on todella hienoa häröilyä. Silti SYLin holtiton mättö vetoaa tällä hetkellä enemmän.
 
"And its only entertainment, folks!"
 
"Satan: Remember: Lie, cheat, steal, and listen to heavy metal music! Bart: Yes, sir!"
Torniojaws
25.06.2004 15:15:55
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

"And its only entertainment, folks!"
 
"Well, it's just entertainment, folks!"
 
nusnus..
 
A boon I ask thee, mighty shade, within this circle I have made, make me a werewolf strong and bold, the terror alike of young and old.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4 5 6 7 8

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti