Muusikoiden.net
24.04.2018
Into-Luthman | Yli 300 sivua parasta musakamaa 

Keskustelua raskaammasta musiikista »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Caught in the Between - Horse Metal
1 2 3 4
Vekkuli1981
06.08.2010 23:30:38
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ihaa!
 
Pääkaupunkiseutu/Tampere-akselilla vaikuttava Caught in the Between julkaisee toisen täysipitkän albuminsa keskiviikkona 13.10. Levyn nimi on "Horse Metal" ja se pitää sisällään seuraavat kappaleet:
 
Horse Force
Chaos in Capitals
Embedding Emptiness
Place in the Sun (Grave in the Shadow)
Imperial Horse Cult Armageddon
Little Black Riding Hood
Snake Charming
13 Candles
 
Levyn mitta on luokkaa 46min, osittain vain 8:lla kappaleella asiaa selittää Place in the Sun-kappaleen lähes 16min pituus.
 
Bändin myspacesta löytyy nyt Snake Charming niminen melodeathia henkivä viisu sekä rokkihenkisempi Little Black Riding Hood. Kuunnelkaahan.
http://www.myspace.com/caughtinthebetween
 
Levyn kansi: http://users.tkk.fi/~visokaup/koni.jpg
 
Käytännössä musiikki on hybridinomaisesti eri metallin tyylilajeja yhdistelevää matskua edelleen, hevostyyliin. Eniten käytetyt alalajit lienevät thrash ja death metal, vokaalien ollessa kaikkea puhtaista semipuhtaiden ja huudon kautta örinään, mitä nyt kukin biisi vaatiikin. Melodioitakaan ei tulisi pelätä, sillä be ovat erittäin vahvasti läsnä useimmissa kappaleissa. Myös monipuolisuudesta musiikkimaussa on varmasti apua. Levy on seuraava 2008 ilmestyneelle "Equilibrium"-albumille, jonka piti aikoinaan olla pelkkä projektiluonteinen juttu päästä takaraivoon kasautuneista biiseistä eroon. Tuon albumin nauhoitusten yhteydessä kuitenkin syntyi kipinä jatkaa bändin taivalta livekeikkojen ja uusien biisien tekemisen myötä. Tässä sävellystyön aikana bändi on heittänyt semiaktiivisesti keikkaa niin ulkomaalaisten kuin kotimaalaistenkin bändien kanssa, väkeä on ollut varsin mainiosti ja uskaltaisin keikkavideoiden ja palautteen pohjalta väittää olevamme varsin viihdyttävä ja toimiva livebändi. Rumpali(n motivaatio)ongelmien vaivattua on viimein aika lyödä hevoistelut tiskiin ja uusi rumpali Tapsa tekee tällä levyllä ja seuraavilla keikoilla debyyttinsä yhtyeessä.
 
Vahvasti DIY-henkisenä pään seinään takojana tämäkin albumi julkaistaan omakustanteena. Omatoimisesta tekemisen meiningistä kertoo myös, että pääosa yhtyeen keikoista on ollut yhtyeen itsensä järjestämiä.
 
Toistaiseksi tiedossa keikkarintamalla:
to 14.10. Willi Väinö Helsinki, akustinen (ja ilmainen) w/ Waurio
pe 15.10. Lepakkomies Helsinki, varsinainen levynjulkkarikeikka w/ Sáwol, Bestial Torture & Cast to Wolves 5e
 
Maakuntia on työnalla, ilmoittelen. On myös ehdottoman sallittua tarjota keikkaa! Privalla tai vesa_at_disentertainment.com voi lähestyä.
 
Levyä voi pian ennakkotilata erittäin kohtuuhintaan Levykauppa Äx:stä ja muihinkin alan liikkeisiin sitten pyritään saada ilmestymiseen aikaan myyntiin. Lättyä lohkeaa luonnollisesti myös keikoilta, kuten myös vanhalla kunnon "Member of the Horse Cult"-designilla varustettua paitaa.
 
www.myspace.com/caughtinthebetween
Decadetroll
07.08.2010 17:48:43
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sori, mutta pakko sanoa.. Melko kauheat saundit biiseissä ja junnaavaa menoa. Ei iske.
 
I'll be back again next week. Bring your friends, we'll have an ice cream treat Mom don't like it, but he don't give a fuck Kids come running for satan's ice cream truck.
geeza
07.08.2010 22:18:06
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

ootteko jätkät ravimiehiä?
 
JOHN COLOSSAL
Vekkuli1981
08.08.2010 01:20:00 (muokattu 08.08.2010 01:21:40)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

geeza: ootteko jätkät ravimiehiä?
 
Joskus tuli junnuna käytyä pari kertaa, mutta ei toi oikeen putoa. :/ Hevosen oltava pääosassa näet.
 
Näen kyllä itse aika rajattomat myyntimarkkinat, esim:
http://www.hevoshullu.fi/
 
Ei tän musan kyllä pitäisi junnaava olla, vaikka muuten toki voi olla tykkäämättä jos niikseen kokee. Toki parilla biisillä nyt ei voi levykokonaisuudesta paljoa sanoakaan kun tyylivaihtelut levyn sisällä ovat keskimääräistä huomattavasti isommat.
 
www.myspace.com/caughtinthebetween
Decadetroll
08.08.2010 17:52:36
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vaikka kuinka vaihtelis niin junnaavaa tämä minusta kyllä on. Jostain syystä en nyt hirveästi ihmettele miksi ollaan päädytty tähän "DIY-henkeen" levyn julkaisemisessa ja keikkailussa.. Sori nyt vaan.
 
I'll be back again next week. Bring your friends, we'll have an ice cream treat Mom don't like it, but he don't give a fuck Kids come running for satan's ice cream truck.
Vekkuli1981
08.08.2010 19:04:27
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo, siis ei siinä mitään. Oot vaan ensimmäinen joka on maininnut sanan "junnaava", useimmille joille meidän musa ei putoa perustelu on että se on "liian outoa". :) Se musiikista,
 
mutta selvennettäköön tätä DIY-hommaa kuitenkin, näin musiikista täysin riippumattomana asiana:
 
Bändi julkaisee levynsä itse, eikä tätäkään ole edes tarjottu ulkopuolisille, seuraavasta syystä:
Nykyaikana tälläisellä kuitenkin puhtaasti harrastepohjalta etenevältä hommalta ei voi odottaa kovin suuria myyntejä. Etenkään kun meidän tuotokset ovat muutenkin aika hankalasti lokeroitavia ja joistain kontakteista huolimatta ei kuuluta isoimpiin hyvä veli-kerhoihin. Eka levy on myynyt rontit 200 ja tähän 200-300 määrään pyritään tälläkin lätyllä vuoden sisällä julkaisusta. Iso osa tietysti menee keikoilla ja kädestä käteen, koskapa ollaan tosiaan ihan toimiva ja viihdyttävä livepumppu. Koska haluamme tehdä hommaa omien ehtojemme ja aikataulujemme puitteissa niin taloudellisesti järkevintä on julkaista levy itse tiputtaen mahdollisimman paljon turhia välikäsiä pois. Näin mahdollistamme hommien pyörittämisen jatkossakin. Eihän tästä käteen varmaan ekstraa jää, mutta bändikassa pysyy tasapainossa ja pystymme jatkossakin julkaisemaan omaa musiikkia fyysisenä äänitteenä, mikä meidän vanhanaikaisesta näkökulmastamme on välttämätöntä jotta bändi voi oikeuttaa olemassaolonsa. On toki myönnettävä että tällöin tuotantobudjetit asettavat joitain rajoituksia soundipuolella, kun ei ole jotain Spinen 5000e studiobudjettia käytössä. Mutta eipä tässä ole liikaa tarkoitus hifistelläkään. Kääntöpuolena plus-tekijänä eipä joudu meidän levystämme mitään kahtakymppiä maksamaan ja levyn break even on huomattavasti pienempi silti. Eikä tarvi tuskailla kun sille Spinelle ei piisaa 1500kpl:n myynti sopimuksen jatkamiseen.
 
Keikkahommissa taas DIY-henki perustuu käytännössä samaan seikkaan. Otamme kyllä vastaan muidenkin tarjoamia keikkoja (joskin nämä siis luokkaa alle puolet soitetuista) jos tilaisuus kiinnostaa ja aikataulu sopii. Meitä ei huvita soittaa joka keskiolutkuppilaa ja pitserian nurkkaa hajatiistaisin läpi keikkamyyjän pakottamana. Siispä soitamme valikoiden keikkoja, joissa etenkin pääkaupunkiseudulla tuomme paikalle erittäinkin mainiosti sakkia, osittain juuri siksi ettemme keikkaile sielläkään liikaa vaan tavallisesti n. puolen vuoden välein. Kun mietitään näitä tapahtumia niin Helsinki/Tampere akselilla on meille itsellemme kaikkein järkevintä hoitaa itse keikkamme, jotka viikonloppuihin sijoittuen ja hyvinä kattauksina (ulkomaalaisia/kiinnostavia suomalaisia lämppäreitä) tuovat paikalle hyvin jengiä, vähän ekstraa bändikassaan ja näkyvät myös myydyn merchin määrässä. Itse hoidan muutenkin paljon keikkoja, joten kokemusta tähän on ihan kylliksi. Monta pienemmän luokan kaveribändiä toimii toisin, soittaen artisti maksaa-keikkoja keskellä viikkoa ilman sen kummempaa yleisöä. Tämä olkoot heidän valintansa, mutta ei meidän.
 
Tekemällä itse hommat joutuu näkemään enemmän vaivaa, ottamaan joskus riskejä ja stressaamaan useammista asioista, mutta lopputulos ja palkitsevuus kuittaa. Henkilökohtaisesti koen, että meidän valitsemamme tie on hetkittäisestä raskaudestaan huolimatta loppupeleissä huomattavasti palkitsevampi harrastelijatason muusikolle ja tunnenkin syvää kunnioitusta mm. kaveribändi Cause for Effectiä ja muita kohtaan jotka tallaavat samoja polkuja. Kaikki eivät voi olla Mokoman kokoisia, mutta jos omaehtoisesti kulkee valitsemallaan polulla niin sen -minusta- kuuluisi olla pelkästään hyvä asia. Ennemmin minä sen CfE:n levyn ostan kuin jonkun Doom Unitin, jo ihan periaatteellisistakin syistä.
 
Tässä perusteet sille miksi me teemme asiat suurilta osin itse. Kukin valitkoon oman tapansa omista haluistaan ja tavoitteistaan riippuen.
 
Meistä myös laulajakitaristi kirjoittelee täällä, hän voi omasta puolestaan jakaa omia näkemyksiään jos haluaa. Edellä oleva oli siis lähinnä bändin lähtökohtia ja omia mielipiteitäni.
 
www.myspace.com/caughtinthebetween
Decadetroll
08.08.2010 20:18:03
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Juu, eipä siinä mitään. Jokainenhan taaplaa tyylillään etc. Ja mielipiteet.. Nehän on ku persreikiä jne.. Vai mitä :)
 
I'll be back again next week. Bring your friends, we'll have an ice cream treat Mom don't like it, but he don't give a fuck Kids come running for satan's ice cream truck.
Vekkuli1981
09.08.2010 15:35:17 (muokattu 09.08.2010 16:48:28)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Levy on nyt ennakkotilattavissa Äx:n kautta, hintaa vaatimattomat 9,90e. Joten ei kun ostamaan kun halvalla saa. Julkaisun jälkeen hinta nousee riistohintaan 11,90e. Keikoilta lohkeaa kympillä. Mutta tuolta siis ennakkotilaten:
http://www.recordshopx.com/artist/caught_in_the_between/horse_metal/
 
Kuten edeltäkin siis selvisi, niin joka euro menee kyllä ihan hyötykäyttöön :)
 
www.myspace.com/caughtinthebetween
Väinämöinen
17.08.2010 14:28:30
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Pari livevideota viime keikalta:
 
Embedding Emptiness -> http://www.youtube.com/watch?v=xzAS52ar10Y
Sleep Is the Picture of Death -> http://www.youtube.com/watch?v=xauCedCvK7M
Vekkuli1981
17.08.2010 16:02:46
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

^Eliskä Emptiness on tulevalta lätyltä ja Sleep edeltävältä.
 
Eihän noi nyt kauhean pro-videoita ole, mutta tulipa räimittyä :)
 
Ylipäätään, vaikka bändin musa levyltä onkin suht monipuolista, niin keikkahommissa siis mennään pääosin thrash ja death-pohjalta, melodioilla höystettynä, enempi kuin esim. myspacesta tai noista videoistakaan voisi päätellä. Riippuu tietty keikastakin, joskus voidaan mahdollisesti flirttailla vaikka doomin suuntaan tai kasata settiä enempi thrash tai death-painotteiseksi. Variaatiovaihtoehdot kasvaa jahka uuden rumpalin kanssa saadaan repertuaaria kasvatettua.
 
www.myspace.com/caughtinthebetween HORSE METAL-ALBUMI ENNAKKOTILATTAVISSA - VAIN 9,90e http://www.levykauppax.fi/artist/caught_in_the_between/horse_metal/
Vekkuli1981
25.08.2010 22:20:19
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Lisätty keikkarintamalle Tampere, perjantai 29.10.
 
Paikkana Vastavirta Klubi, Pispalanvaltatie 39 K18
Pahuksen kova kattaus tiedossa, mutta julkistus muiden bändien osalta myöhemmin, ulkomaan elävääkin löytyy... Voin jo luvata että rankemman ug-kaman ystäviltä voi ilopissa lipsahtaa!!!
 
Pientä esitietoa saa siitä, että tähän keikkaan liittyen settilistan biisivalintoja tullaan ruuvaamaan aste normia äkäsempään suuntaan, eli ei ainakaan akustisia tiedossa, hehhee. Lisäinfoa sitten myöhemmin.
 
Samalla voi jo ennakoida että valitettavasti tähän iltaan kuin nyrkki nenään soveltuvaa Pestilence-vivahteita sisältävää tulevan levyn kakkosraita Chaos in Capitalsia tuskin vielä lokakuun keikoilla kuullaan. Tämä ihan siksi että eri kaupungeissa asuvina ehditään treenaan nyt syksyllä aika vähän ja uuden rumpalin myötä pitää ensin kasata perussettiä mahdollisimman laajaksi. Chaos on kuitenkin paitsi meidän asteikolla semitekninen mutta ennenkaikkea soiton kannalta sellaista tiukkuutta vaativa, ettei sitä uskalla ottaa settiin ennenkuin voi olla varma että biisi rullaa päälle kuin panssarivaunu. Eiköhän tämäkin jo 2011 kuitenkin keikoille tiensä löydä...
 
www.myspace.com/caughtinthebetween HORSE METAL-ALBUMI ENNAKKOTILATTAVISSA - VAIN 9,90e http://www.levykauppax.fi/artist/caught_in_the_between/horse_metal/
Vekkuli1981
31.08.2010 13:15:46
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Helsingissä Lepakkomiehen aikataulut 15.10. alustavasti:
21.00 alakerta auki
21.30 Cast to Wolves
22.10 Bestial Torture
23.10 Sawol
00.10 CitB
 
Jos tulee muutoksia niin ilmoittelen. Levyä lohkeaa keikoilta kympillä. Jos ei pääse ekoille vedoille mukaan tai muuten vaan kutkuttaa niin tuo Äx:n ennakkotilaushinta on tosiaan siis varsin kuluttajaystävällinen 9,90e, eli ennakkoon tilaten ei joudu kaupastakaan sen enempää pulittaan.
 
www.myspace.com/caughtinthebetween HORSE METAL-ALBUMI ENNAKKOTILATTAVISSA - VAIN 9,90e http://www.levykauppax.fi/artist/caught_in_the_between/horse_metal/
Vekkuli1981
02.09.2010 15:27:43
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sain aikaiseksi sen verran, että kirjoitin lyhykäiset esittelyt levyn kappaleista. Noissa käydään pintapuolisesti läpi kunkin biisin musiikillista ja lyyristä antia. En tiedä muista, mutta ainakin itsestä tuollaiset ovat olleet aina ihan mielenkiintoista luettavaa (toisin kuin esim. turhanpäiväset studiovideot). Lisäksi kun tämän bändin kohdalla ei seurata orjallisesti jonkun yksittäisen tyylilajin geneeristä toteutusta niin tuosta saattaapi jopa saada jonkinlaista ennakkokuvaa mitä odottaa.
 
Täältä löytyy:
http://blogs.myspace.com/index.cfm? … friendId=113184802&blogId=538787267
 
www.myspace.com/caughtinthebetween HORSE METAL-ALBUMI ENNAKKOTILATTAVISSA - VAIN 9,90e http://www.levykauppax.fi/artist/caught_in_the_between/horse_metal/
Vekkuli1981
06.09.2010 22:28:52
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ettei nyt ihan nössöilyksi menisi niin lätkästiin myspaceen yksi "Horse Metal" levyn rankemmankin pään biiseistä, Chaos in Capitals.
http://www.myspace.com/caughtinthebetween/
 
Samalla tuli päivitettyä siellä aikansa lojunut Embedding Emptineksen raakamiksaus levyversioon.
 
Että totanoinniin, laittakeehan levyä ennakkotilaukseen jos maistuu. Tai vaikkei maistuisikkaan :)
 
www.myspace.com/caughtinthebetween HORSE METAL-ALBUMI ENNAKKOTILATTAVISSA - VAIN 9,90e http://www.levykauppax.fi/artist/caught_in_the_between/horse_metal/
cfe
08.09.2010 14:18:10
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Decadetroll: Vaikka kuinka vaihtelis niin junnaavaa tämä minusta kyllä on. Jostain syystä en nyt hirveästi ihmettele miksi ollaan päädytty tähän "DIY-henkeen" levyn julkaisemisessa ja keikkailussa.. Sori nyt vaan.
 
DIY henki ei ole synonyymi sille että ei päästäisi esim levy-yhtiölle. Vaan sitä että halutaan pitää langat omissa käsissään. Jengi luulee automaattisesti että levy-yhtön kautta julkaistu olisi aina parempi vaihtoehto, mutta näin ei välttämättä ole.
 
Hyvänä esimerkkinä ruotsalainen Torture Division, jakavat kaiken materiaalin itse eivätkä edes halua tehdä levyjä, vaikka heille on diiliä tarjottu. Heidän äänitteitään on latailtu yli 100 000 kertaa jos se nyt mitään kertoo.
 
http://www.causeforeffect.org
Vekkuli1981
14.09.2010 13:41:01
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

cfe: DIY henki ei ole synonyymi sille että ei päästäisi esim levy-yhtiölle. Vaan sitä että halutaan pitää langat omissa käsissään. Jengi luulee automaattisesti että levy-yhtön kautta julkaistu olisi aina parempi vaihtoehto, mutta näin ei välttämättä ole.
 
Hyvänä esimerkkinä ruotsalainen Torture Division, jakavat kaiken materiaalin itse eivätkä edes halua tehdä levyjä, vaikka heille on diiliä tarjottu. Heidän äänitteitään on latailtu yli 100 000 kertaa jos se nyt mitään kertoo.

 
Kokolailla noin. Jos kokee että musiikissansa on potentiaalia ja itsellä työintoa nousta ihan tähtikaartiin myynnin suhteen niin kyllähän sitten jotkut isot monikansalliset pystyvät auttamaan. Mutta moisille pääsemiseksi tarvitsee kyllä sitten hyväksyä se että ihan joka musiikkilajilla ei noihin huolita vaikka olisi lajissansa ihan maailmanluokkaakin. Toki jos säkällä se omin musiikki mitä haluaa tehdä sattuu olemaan ns. kaupallista niin sittenhän kyseessä on match made in heaven.
 
Mutta CitB:n tapauksessa itse harrastepohjalta toimivassa indie lafkassa vaikuttavana voin hyvin sanoa, että eihän meidän mitään järkeä ole moiselle mennä. Jos intoa vain piisaa niin pystyn itse tekemään käytännössä kaiken sen mitä pieni levy-yhtiö x:kin. En sitten tiedä, kai joku pitää tuota levy-yhtiöllä olemista jonkinlaisena uskottavuustekijänä. Jos siinä jonkun kuulijan/keikalletulijan häviää niin menköön. Ite koen ainoaksi selkeäksi miinukseksi sen, että levyn nauhoitusbudjetti on "normia" pienempi. Ei senkään toki tarvisi olla, mutta minkäs teet kun ei ole varaa :)
 
www.myspace.com/caughtinthebetween HORSE METAL-ALBUMI ENNAKKOTILATTAVISSA - VAIN 9,90e http://www.levykauppax.fi/artist/caught_in_the_between/horse_metal/
Vekkuli1981
19.09.2010 21:18:03
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Lisätty keikkohommiin Lahden Torvi, 27.10.
Mukana WITCHTIGER!!! & Golden Fist. Suositellaan kaikille todellisen hevin ystäville! Jos Tampereella tiedossa rankempi ilta paria päivää myöhemmin, niin täällä vissiinkin vedetään rokimpi ja melodisempi setti allmighty Witchtigerin kunniaksi. Tarkempaa infoa illasta myöhemmin. Tampereen julkistus näemmä muiden bändien osalta antaa odottaa itseään vieläkin, mutta olkaahan hereillä: Satanas, mitä settiä tiedossa.
 
Eli tällä hetkellä koostaen tiedossa levyn julkaisun jälkeen:
14.10. Helsinki, Villi Wäinö (akustinen) w/Waurio
15.10. Helsinki, Lepakkomies w/Sawol, Bestial Torture & Cast to Wolves
27.10. Lahti, Torvi w/ Witchtiger & Golden Fist
29.10. Tampere, Vastavirta. w/TBA
Kaikki K18.
 
Enempää vetoja emme tälle Herramme Hevosen vuodelle ole lähtökohtaisesti ottamassa, joten laukatkaahan näihin paikalle sankoin joukoin. Jos joku kuitenkin kokee, että on mielenkiintoinen tarjous niin saa esittää, ja katsotaan sitten tapauskohtaisesti. 2011 sitten lissee kuitenniin luultavasti. Laitelkaahan rohkeasti lättyä ennakkotilaukseen, jos ette keikoille pääse :)
 
www.myspace.com/caughtinthebetween HORSE METAL-ALBUMI ENNAKKOTILATTAVISSA - VAIN 9,90e http://www.levykauppax.fi/artist/caught_in_the_between/horse_metal/
Vekkuli1981
20.09.2010 19:22:22
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Cast to Wolves joutui peruuttamaan Lepiksen keikan (pe 15.10.) organisaatiomuutosten vuoksi (rumpali lähti hittoon). Tarkoitus olisi ottaa näiden tilalle joku iltaa avaamaan. Informaatiota vaiheessa kun asiat tarkentuu.
 
www.myspace.com/caughtinthebetween HORSE METAL-ALBUMI ENNAKKOTILATTAVISSA - VAIN 9,90e http://www.levykauppax.fi/artist/caught_in_the_between/horse_metal/
Vekkuli1981
22.09.2010 17:54:47
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Lepiksen keikan korvaajaksi varmistui Cause of Death. Luvassa ei ole Obituary-covereita, vaan melodista death metalia Heartwork-era Carcassin, Arch Enemyn ja tollasien hengessä:
http://www.myspace.com/codmetal
 
Lyhyehkö keikka luonnistuu noilta hyvin toisen kitaristin laulaman biisivalikoiman puitteissa, sillä yhtyeellä on uusi lead-vokalisti haussa. Jos jotain ärisijää kiinnostaa moiseen tavaraan nokan upottaminen niin tässä hyvä sauma piipahtaa katsomassa yhtyeen menoa livenä. Muita muutoksia Lepakkomiehen iltaan ei siis tule:
21.00 alakerta auki
21.30 Cause of Death
22.10 Bestial Torture
23.10 Sawol
00.10 CitB
 
www.myspace.com/caughtinthebetween HORSE METAL-ALBUMI ENNAKKOTILATTAVISSA - VAIN 9,90e http://www.levykauppax.fi/artist/caught_in_the_between/horse_metal/
Vekkuli1981
27.09.2010 09:06:38
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Torstaina 14.10. Villissä Wäinössä akustista tunnelmointia aikatauluin:
CitB 20.00
Waurio 21.00
0e
Kalevankatu 4, aivan Helsingin ydiskeskustassa
 
Eli hyvin pitäisi ainakin meidän jälkeen ehtiä yöpuulle tai jopa ihmettelemään vaikka Black Crucifixionia. Tämä keikka siis täysin ilmainen, ja voisin kuvitella että sairasta settiä. Ei rumpuja, ei säröjä, ei örinää. Saa nähdä mitä tulee Koskaan ei pidä sanoa ei koskaan, mutta on ihan mahdollista että tämä on once in a lifetime-tyylinen mahdollisuus ihmetellä meidän osalta moista toimintaa. Eli tulkaahan ihmeessä kummastelemaan ja nauttimaan laatuoluita.
 
Suosittelen muuten lämmöllä tuota Wäinön omaa oluttuotetta, erittäin mainiota kusenjatketta.
 
www.myspace.com/caughtinthebetween HORSE METAL-ALBUMI ENNAKKOTILATTAVISSA - VAIN 9,90e http://www.levykauppax.fi/artist/caught_in_the_between/horse_metal/
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti