Muusikoiden.net
26.10.2020
 

Rock, pop, alternative »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Callo
1
Callotheband
07.11.2018 20:27:23
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Callo on Porilainen, nelihenkinen rock yhtye. Yhtye on syntynyt oluthuuruisen illan yhteydessä Kokemäenjoen rannassa. Yhtye on nykyisessä kokoonpanossaan soittanut n. 2 vuotta. Yhtyeen lyhyeen historiaan mahtuu Karmarock stipendi - kilpailun voitto, sekä yksi keikka Porin baarikaapissa. Karmarock stipendilautakunta kuvaili Callon musiikkia sanoin: Hypnoottista jumitusta ja tyylikästä ahdistusta, eli aitoa satakuntaa. Callo-yhtyeen demo Earth a.m. tehtiin Karmarock stipendi kilpailun johdosta Häiriö Piirisen (Maj Karma) kanssa. Demo on äänitetty ns. livenä, jonka jälkeen vedeltiin laulut sekä yksi tuplauskitara päällekkäisäänityksenä. Stipendi sisälsi kolme päivää studio aikaa. Yhtyeen tulevaisuuden suunnitelmina on julkaista jo kehitteillä oleva täyspitkä albumi, sekä keikkailla mahdollisimman paljon eri puolilla suomea. Myös musiikkivideo on suunnitteilla.
Yhtyeessä vaikuttavat seuraavat henkilöt: Arttu Leppänen - rummut (ent. Rotten tomatos), Ville Vuorinen - basso, Juho Alinen - kitara (ent. Liskoteekki), Jesse Toivonen - laulu (ent. Stench of decay, Stabbed Clerks, Vuoltee). Earth a.m. on ehkä erikoinen demo, sillä se sisältää tarinan/konseptin, myöskin demon nimestä voi päätellä millaista musiikillista tekemistä yhtye arvostaa.
Linkit:
https://www.facebook.com/callotheband/
https://callo.bandcamp.com/releases
 
Callotheband
20.11.2018 10:50:58
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

" Nythän tätä voi lähetellä ihan Asko Kalloselle asti.
KarmaRockin studiostipendin voittajilla tavoitteet korkealla.
 
Tämän vuotinen KarmaRockin studiostipendivoittaja Callo sai stipendin avulla tehtyä neljän biisin Earth a.m demon. Bändin on tarkoitus lähestyä demon kanssa suomalaisen musiikkialan toimijoita.
 
- Stipendin saaminen valaa uskoa omaan tekemiseen ja materiaalin tasoon. Se mahdollisti demon äänittämisen jossain muualla kuin kellarissa. Nythän tätä voi lähetellä ihan Asko Kalloselle asti, toteaa laulaja Jesse Toivonen.
 
Callon materiaalin äänitti ja miksasi Maj Karma kitaristi, äänivelho Häiriö Piirinen RecRoom-studiolla. KarmaRockin viidennen studiostipendin saajat ovat urallaan vasta lähtökuopissa, bändi ei ole tehnyt yhdessä vielä yhtään keikkaa.
 
- Nyt etsimme keikkamyyjää, jotta saisimme musiikkimme mahdollisimman monen ihmisen korviin. Myös musiikkivideo on kehitteillä. Toivottavasti viimeistään sillä saamme jalkaa oven väliin, toivoo rumpali Arttu Leppänen.
 
KarmaRockin stipenditoimikunta tykkäsi satakuntalaisbändin olevan hypnoottista jumitusta ja tyylikästä ahdistusta eli selkeää satakuntaa. Toimikunta myös totesi bändin tuotannossa kynsien lohkeilevan ja maalin hilseilevän kuin teollisuuspuistossa. Erityisesti laulajan mystinen ote sai toimikunnalta kiitosta.
 
Callon tuotantoon voi tutustua täällä: https://callo.bandcamp.com/releases "
 
Uusin lohkaisu, The Withered, Earth a.m. EP/Demolta nyt Bandcampissa.
 
Callotheband
27.11.2018 00:12:09
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

"Jos tilaat grilliltä porilaisen ilman munaa, saat Yön levyn. Jos tilaat porilaisen kaikilla mausteilla ja tupla-munalla, saat Callon levyn."
 
http://sabotage.fi/viihde-kirjat-el … musiikki/callo-earth-m-omakustanne/
 
Callotheband
30.11.2018 19:58:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

"Erittäin lupaava debytantti siis, joten toivottavasti puheet albumista realisoituvat ensi vuoden puolella."
 
http://www.desibeli.net/juttu/3111
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti