Muusikoiden.net
22.04.2018
R-JAM Group Oy | Italia Guitars | Demokitaroita myynnissä 

Rock, pop, alternative »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Radiohead
1 2 3 4 526 27 28 29 30
ydinaukio
08.05.2006 11:14:42
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Niin. Pitäisi tulla viimeistään ensi vuonna. Bändihän on nyt pienimuotoisella kiertueella testaamassa uusia biisejään. Nuo uudet biisit ovat ainakin Köpiksen keikkojen perusteella aivan tajuttoman kovia. Uusi levy tulee olemaan niin paljon parempi kuin melko keskinkertainen Hail to the thief, se on vissi! Varsinkin biisi nimeltä 15 step vakuuttaa.
 
Minkäslaisia odotuksia muilla on uutta Radioheadia kohtaan? Puhutaan välillä hyvästäkin musiikista.
 
carnation
08.05.2006 11:46:32
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Puhutaan välillä hyvästäkin musiikista.
 
Onhan tuossa nuo Tool- ja The Mars Volta-keskustelut ;)
 
Minkäslaisia odotuksia muilla on uutta Radioheadia kohtaan?
 
Oikeastaan ei juuri minkäänlaisia, jostain syystä. Hail to the Thiefistä ei nyt ota selvää onko se vaikeasti avautuva mestariteos vai pelkästään keskinkertainen levy. Olen itse kallistunut tuon jälkimmäisen vaihtoehdon suuntaan. Onhan niissä biiseissä hyviä juttuja ja mukaan mahtuun pari helmeäkin (Where I End and You Begin on yksi Radioheadin parhaista biiseistä), mutta useimmat kappaleet vaikuttavat harmillisen keskeneräisiltä sävellyksiltä. Radioheadilta voi periaatteessa odottaa mitä tahansa, sen verran mielenkiintoinen ja omaehtoinen yhtye on kyseessä. Odotan uutta materiaalia mielenkiinnolla, vaikkei odotukset järin korkealla olisikaan.
 
"Baby, baby, baby, light my way."

Osta levy
juhajuha
08.05.2006 11:50:33
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tykkäsin ihan Hail to the Thiefistä. Varsinkin There, There / Myoxmatosis / Wolf at the Door putosivat hyvin ja esittelivät ehkä hieman uusiakin puolia yhtyeestä. Uskon ja toivon, että taas kerran on tulossa hieno levy!
 
Pian on taas maanantai
ydinaukio
08.05.2006 12:00:11
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Niin, HTTT:llä on muutama mestariteos (Sit down stand up, There there, A wolf at the door nyt ainakin) ja aika paljon keskinkertaista kamaa (Backdrifts, The gloaming, Go to sleep ainakin). Eli hyvin epätasainen lätty on kyseessä.
Mutta näiden uusien (nettiin vuotaneiden) biisien perusteella on syytä odottaa aika helvetin paljon kovempaa lättyä.
 
Muovinen
08.05.2006 12:14:36
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Toivon sydämeni pohjasta että tämä yhtye onnistuu uutukaisellaan. Hail To The Thief unohtui erittäin nopeasti. Eikä edes huvita muistella sitä enää...
 
musiikkiani mikserissä -->Muovinen Sweet Lullaby
aksiom
08.05.2006 12:23:10
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itsekin ajattelin tehdä aiheesta topicin kun luin jostain uutisia asiaan liittyen. Hyvä että joku teki.
 
Nuo uudet biisit ovat ainakin Köpiksen keikkojen perusteella aivan tajuttoman kovia.
 
Samanlaista huhua olen kuullut.
 
Uusi levy tulee olemaan niin paljon parempi kuin melko keskinkertainen Hail to the thief, se on vissi! Varsinkin biisi nimeltä 15 step vakuuttaa.
 
Jaa,a... jaa. Hail to the thief on meikäläisen kirjoissa erityisen mainio lätty. Täydellinen sekoitus 'Ok Computerin' ja 'Kid A-Amnesiacin' maailmoja. Kokonaisuutena tosin "raskain" Radioheadin levy kuunnella, mutta ajan kanssa tuokin on muuttunut positiiviseksi puoleksii.
 
En ole koskaan pystynyt laittamaan Radioheadin levyjä parhausjärjestykseen.
 
Minkäslaisia odotuksia muilla on uutta Radioheadia kohtaan? Puhutaan välillä hyvästäkin musiikista.
 
Vaikea uskoa että pettymys olisi luvassa kun neljä edellistä levyä ovat olleet täydellisiä viiden tähden levyjä. En uskalla odottaa mitään, toivottavasti taas tulee jotain täysin uutta. Ei ole ollut tällä bändillä tapana tehdä samaa juttua aina uudestaan. Varmasti on taas niin pirun jännät paikat silloin joskus kun lätty on vihdoin kädessä.
 
if you prefer that old silly number zero, you'll become a master of doing nothing - being nothing
sankari666
08.05.2006 12:23:59
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

joutuu kyllä nyt olemaan eri mieltä uusien piisien hyvyydestä. mulle ne oli pettymyksiä. vähän liikaa viittauksia paluuseen kitararokkiin ja the bendsin aikaan. se ois kyllä melkoinen taantuma. esimerkiksi bangers n mash, bodysnatchers ja spooks on kyllä aika kammottavan kuulosia renkutuksia. 4 minute warning taas kuulosti u2-balladilta.. mutta toisaalta, paljon on myös hyvää uutta tai ennenjulkaisematonta materiaalia. 15 step ja cymbal rush kuulosti hyviltä, arpeggi on loistava, nude on hyvä vaikka tuo uusi versio ei kovin erikoinen ollutkaan. ja varastossa on sellaisiakin helmiä kuin i froze up ja up on the ladder. eli ei tässä vaiheessa voi oikeen mitään sanoa vielä, varsinkaan kun noiden bootleggien laatu on mitä on. levystä saattaa tulla ihan mitä vaan, jos sellasta edes ikinä tulee. mutta toivon todella että pitävät vaan hauskaa noiden renkutuspiisien kanssa livenä ja laittavat sitten levylle jotain ihan muuta. joku lahjattomampi bändi voi hoitaa tuollaisen materiaalin, the bends on jo tehty ja on yksi maailman yliarvostetuimmista levyistä.
 
ydinaukio
08.05.2006 12:46:51
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Minusta Bangers'n'mash on hieno ja Spooks ihan mahtava! Arpeggi taas on aika tylsä. 15 step on kuitenkin se kovin, suorastaan nerokas biisi ja osoitus siitä että taito on vielä tallella...
 
Itse pystyn laittamaan levyt aivan helposti parhausjärjestykseen:
 
1. OK computer
2. Kid A
3. Amnesiac
4. Hail to the thief
5. The bends
6. Pablo honey
 
Olen aivan vakuuttunut, että uusi levy tulee viemään vähintäänkin neljännen sijan listauksessani.
 
kyseinen
08.05.2006 13:26:14
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Enpäs ole näitä uusia vaivautunut Internetin syövereistä tonkimaan, mutta paluu rokimpaan/kitarapainotteisempaan ilmaisuun ei näin näppituntumalta ainakaan liiemmin haittaisi.
 
the bends on jo tehty ja on yksi maailman yliarvostetuimmista levyistä.
 
Tiedä sitten mihin "maailmalla" viittaat, mutta Planet Telexin, High & Dryn, Fake Plastic Treesin, Justin, My Iron Lungin ja Street Spiritin sisältävä levy ei voi olla yliarvostettu. Mielestäni.
 
sankari666
08.05.2006 13:52:52
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tiedä sitten mihin "maailmalla" viittaat, mutta Planet Telexin, High & Dryn, Fake Plastic Treesin, Justin, My Iron Lungin ja Street Spiritin sisältävä levy ei voi olla yliarvostettu. Mielestäni.
 
no, sitä vaan että minusta on tosi outoa että jotkut pitävät the bendsiä jopa radioheadin parhaana levynä. bändi kuitenkin kehittyi tavanomaisesta kitararock/pop bändistä lopulta aika uraauurtavaksi yhtyeeksi (kid a & amnesiac). toisaalta jotkut tykkää kitararokista ja ei kai siinä mitään väärää ole, se vaan ei ole todellakaan se radiohead mistä minä tykkään.
 
ydinaukio
08.05.2006 13:57:50
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

bändi kuitenkin kehittyi tavanomaisesta kitararock/pop bändistä lopulta aika uraauurtavaksi yhtyeeksi (kid a & amnesiac).
 
Minusta OK computer on aika lailla "uraauurtavampi" kuin Kid A tai Amnesiac.
 
aksiom
08.05.2006 16:45:13
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itse pystyn laittamaan levyt aivan helposti parhausjärjestykseen:
 
No juu, sen verran toki minäkin että neljä viimeisintä levyä ovat ylitse muiden. En tullut ajatelleeksi Pablo Honeyta ja Bendsiä noin möläyttäessäni.
 
if you prefer that old silly number zero, you'll become a master of doing nothing - being nothing
Antsa
08.05.2006 18:11:51
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  


Jaa,a... jaa. Hail to the thief on meikäläisen kirjoissa erityisen mainio lätty. Täydellinen sekoitus 'Ok Computerin' ja 'Kid A-Amnesiacin' maailmoja.

 
Minusta tuo sekoitus ei toiminut ollenkaan. Levystä tuli tylsääkin tylsempi sekametelisoppa.
 
Odotukset uutta levyä kohtaan ovat aika minimissä, koska HTTT oli karvas pettymys. Parempi olla odottamatta mitään ja yllättyä positiivisesti.
 
Ja listaa:
 
1. OK Computer
2. Kid A
3. Amnesiac
4. The Bends
5. Hail To The Thief
6. Pablo Honey
 
We were some where near Barstow on the edge of the dessert when the drugs began to take hold...
Tempura
08.05.2006 18:32:35
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itse tykkään Hail to the thiefistä enemmän kuin Kid A:sta ja Amnesiacista yhteensä. Ei minulla ole mitään kikkailuja ja äänimaailmavirittelyjä vastaan, mutta olen senverran nakit ja muusi-miehiä että hieno toimiva biisi ihan peruskitaroilla vedettynä toimii minuun parhaiten.
 
Kid A ja Amnesiac jätti jotenkin keskinkertaisen vaikutelman. Tai tuo on väärä sana, enemmänkin keskeneräisen. Niistä olisi kannattanut muodostaa yksi levy. Pidän molemmista levyistä, mutta eivät todellakaan napsahtaneet niinkuin esim. HTTT:n There there, joka yhtenä yksittäisenä biisinä jo kasvaa isoihin sfääreihin päässäni.
 
Eli toivottavasti ei viedä kikkailua ja hämyilyä paljoa pitemmälle, vaan vähän repäistään niitä omia juuria takaisin ja lykätään sitä rokkipuoltakin kehiin.
 
THV-Klubi #7 Romantikkoitkijät #12
ydinaukio
08.05.2006 20:04:18 (muokattu 08.05.2006 20:47:50)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kid A ja Amnesiac jätti jotenkin keskinkertaisen vaikutelman. Tai tuo on väärä sana, enemmänkin keskeneräisen.
 
Minulle tämä vaikutelma on jäänyt nimenomaan Thiefistä. Se, että se tehtiin kahdessa viikossa, näkyy. Godrichin surkea tuotanto kulautti hienot kappaleet täysin.
 
EDIT: Voi vittu että tuo Arpeggin bändiversio on ihan uskomaton. Kylmät väreet menee. Täydellistä.
 
Minstrel
08.05.2006 23:14:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

-- vähän liikaa viittauksia paluuseen kitararokkiin ja the bendsin aikaan.
 
Todellako? Hienoa!
 
The Bends on itselleni todella tärkeä levy. Biisit kulkevat mallikkaasti ja sävellykset ovat erinomaisia. En ymmärrä, miksi niinkin toimivaa pop-musiikkia pidetään jotenkin "alhaisempana" kuin Hail to the Thiefin unettavia piippausbiisejä. My Iron Lung -EP ja The Bends olivat levyjä, joilla Radiohead löysi itsensä ja todisti taitonsa, jotka jalostuivat tietty vielä OK Computerilla. Kid A on vielä suht hyvä, mutta sen jälkeinen tuotanto ei oikein ole uponnut. Hail to the Thief on lähinnä hieman epätoivoinen yritys pitää molempien koulukuntien fanit tyytyväisinä.
 
Jos kitaravetoisemmat biisit ovat todellakin tekemässä paluun, tulevaa levyä voisi jopa odottaa innolla.
 
"Sometimes you eat the bar, and sometimes, well, the bar eats you."
Allu Sometimes
09.05.2006 00:05:18
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Odotan innolla mitä yhtyeen pojat saavat tällä kertaa aikaan. Vaikka HTTT olikin aika pettymys, enkä kuuntele sitä juuri koskaan (kuten joku joskus asian ilmaisi: Idioteque hakkaa vaikka yksinään koko HTTT:n). Radioheadista ei oikein koskaan tiedä mihin suuntaan musiikki on menossa, ja hyvä niin.
 
Itse pidän Kid A:sta eniten, tosin olen myös sitä mieltä, että Amnesiacin ja Kid A:n parhaat palat olisi voinut julkaista yhtenä levynä, jolloin kokonaisuus olisi ollut melkoisen tajunnanräjäyttävä. Ok Computer on myös aikas hyvä, Bendsiin en ole pahemmin jostain syystä tutustunut.
 
Going away on a strange day...
tigrushka
09.05.2006 07:23:28
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

The Bends on itselleni todella tärkeä levy. Biisit kulkevat mallikkaasti ja sävellykset ovat erinomaisia. En ymmärrä, miksi niinkin toimivaa pop-musiikkia pidetään jotenkin "alhaisempana" kuin Hail to the Thiefin unettavia piippausbiisejä.
 
Niinpa...
 
My Iron Lung -EP ja The Bends olivat levyjä, joilla Radiohead löysi itsensä ja todisti taitonsa, jotka jalostuivat tietty vielä OK Computerilla.
 
Samaa mieltä: The Bends ja OK Computer ovat omat Radiohead-suosikkini. The Bendsillä on roppakaupalla Radioheadin ehkä parhaita biisejä, mutta OK Computer on jokseenkin täydellinen albumi.
 
"Wovon man nicht lesen kann, darüber muss man schreiben."
ydinaukio
09.05.2006 09:00:19
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itse pidän Kid A:sta eniten, tosin olen myös sitä mieltä, että Amnesiacin ja Kid A:n parhaat palat olisi voinut julkaista yhtenä levynä, jolloin kokonaisuus olisi ollut melkoisen tajunnanräjäyttävä.
 
Puhumattakaan Amnesiacin b-puolista, jotka pääosin hakkaavat jo sinänsä loistavat albumiraidat mennentullen.
 
Juugeli
09.05.2006 11:52:20 (muokattu 09.05.2006 11:52:49)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Samoilla linjoilla Minstrelin ja tigrushkan kanssa, paitsi että OK Computerin jälkeiset levyt ei iske juuri yhtään. Bends ja Computer on mainioita molemmat, en osaa parempaa valita, mutta jälkimmäiseltä löytyy kaksi suosikkibiisiäni, Paranoid Android ja Karma Police.
 
Here we are nowhere, nowhere left to go/Here we are nowhere, maybe that's where we belong - Jake Burns
IHKK #3, IMIK #28, Bella Italia #8 Pastilli?
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4 526 27 28 29 30

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti