Muusikoiden.net
16.04.2024
 

Konsertit, keikat, tapahtumat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Toner Low minkiertueelle Suomeen, mukana myös Kaiser [stoner]
1
mega
20.09.2018 10:12:26
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

TONER LOW MINIKIERTUEELLE SUOMEEN, MUKANA MYÖS KAISER
 
Hollantilainen pitkän linjan stoner/doom-trio Toner Low saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen syyskuun lopussa. Yhtye juhlistaa 20-vuotista taivaltaan käymällä muutamissa maissa, missä bändiä ei aiemmin ole nähty. Uransa aikana yhtye on julkaissut kolme pitkäsoittoa ja lukuisan määrän pikkulevyjä, joiden materiaalia tullaan keikoilla kattavasti kuulemaan oletettavasti mukaan lukien myös Phase 6 https://youtu.be/ZJmtJU2h7MI toistaiseksi tuoreimmalta täyspitkältä.
 
Lauteet alankomaalaisille lämmittää kotimainen, raskaan letkeää stoner-fuzz-desert rockia pörisevä Kaiser, joka julkaisi viime kesän korvilla lujasti hehkutetun ja jo nyt lähes loppuunmyydyn debyyttinsä 1st Sound saksalaisen Oak Island Recordsin toimesta. Semifinalin esiintyminen on samalla kyseisen albumin levynjulkkarikeikka, joten tästä ei paljoa stonerikinkerit voi tässä maassa parantua! Tsekkaa jos et usko We Bleed for This -musiikkivideo https://youtu.be/rUU-G8bp25g
 
Tampereen keikalla on mukana myös helsinkiläinen grunge-orkesteri Scarlet, joka työstää parhaillaan esikoisjulkaisuaan. Turussa Toner Lown ja Kaiserin lisäksi kuullaan myös paikallista psykedeelistä stoneria louhiva I, Captain.
 
Toner Low & Kaiser Semifinalissa Helsingissä perjantaina 28.9., liput 9.5€/10€ ja seuraavana päivänä lauantaina 29.9. Tampereen Varjobaarissa, johon piletit kustantavat vaivaiset 5€ ja mukana myös Scarlet. Em. kaksikko sekä bonuksena I, Captain -bändi vielä Turun TVO:lla keskiviikkona 3.10. hintaan 7€.
 
https://www.facebook.com/events/321309218610970/
 
https://www.facebook.com/tonerlow/
https://tonerlow.bandcamp.com
https://www.facebook.com/kaiserfuzz/
https://kaiserfuzz.bandcamp.com
https://www.facebook.com/coctailbandfromhell/
https://www.facebook.com/icaptainband/
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «