Muusikoiden.net
23.04.2021
 

Media ja viihde »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Viimeksi pelaamasi peli ja sen arvosana
1 2 3 4 565 66 67 68 69
depe
30.12.2004 11:05:10 (muokattu 30.12.2004 11:31:56)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Bonhamin elokuva-topicin innoittamana..
 
Mikä on viimeeksi pelaamasi tietokone/konsolipeli ja sen arvosana? Itse ainakin pidän tuosta elokuvatopicista ja käyn bongailemassa sieltä katsomisen arvoisia elokuvia - Tätä helpottaa se, jos mukaan on liitetty pieni arvostelukin eikä pelkästään arvosanaa.
 
Itse aloitan: TOCA Race Driver 2, arvosana 9. (Xbox)
 
Hemmetin hauska ja ehkä jopa hieman addiktoiva peli (pakko aina pelata vielä muutama kisa, että näkee, että millä autolla seuraavaksi pääsee ajamaan). Kyseessähän ei ole mikään simulaattori, muttei toisaalta mikään rälläyspelikään - juuri sopivan kepeä, että peliin jaksaa tarttua "vain muutamaa" kisaa varten. Ajolinjat pitää olla edes jossain määrin hallussa, ja kaasua ei saa painaa liikaa mutkassa, ettei perä lähde irti.
 
Pelissä pääsee ajamaan muistaakseni 15 eri autolla. Ensin ajetaan pieni sarja jollain automallilla, jonka jälkeen päästään seuraavaan sarjaan. Osa automalleista on aika kökköjä (varsinkin ralli), mutta suurin osa hemmetin hyviä. Oma suosikkini ehkä tällä hetkellä formulat. Myös suurin osa kaikista (perus)rata-autoilusarjoista on hyviä.
 
EDIT: Peli on myöskin varsin näyttävän näköinen.
 
Ilman hauskaakin voi olla alkoholia.
Chemo
30.12.2004 11:28:08 (muokattu 30.12.2004 11:30:00)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Baldur's Gate: Dark Alliance II (PS2) / arvosana 8
 
Ostettu käytettynä netistä hintaan € 15,- (sis. pk)
 
Nämä Baldur's Gatet ovat eri asia kuin PC:llä olevat roolipelimäisemmät BG:t. Tuosta aiheesta ei sen enempää, koska mulla ei ole minkäänlaista kokemusta noista PC-peleistä. Kuitenkin kyseessä on enempi toimintapeli, joka allekirjoittaneelle tuo ekana mieleen Gauntlet-klassikkopelin.
 
Peli on D&D-lisensoitu, eli siinä tapaa vanhoista roolipeleistä tuttuja monstereita. Tästä syystä ensimmäinen osa toimi melkoisena nostalgiatrippinä: en ollut törmännyt mm. gelatiinikuutioihin sitten lukioaikojen peli-iltojen/illanistujaisten. Itse peli oli viihdyttävä "aivot narikkaan"-pläjäys, jossa luolastojen tutkiminen toi sekin mieleen vanhat roolipeli-illat. Toteutus lienee ollut yksi hienoimmista sen ajan pleikkaripeleissä, ja varsinkin käyttöliittymä (aseiden ja muiden roippeiden vaihtelu sun muu) oli onnistunut.
 
Kakkonen jatkaa tasan siitä mihin ykkönen jäi. Nyt mukana on viisi hahmoa, joista valita - ja joilla pitäisi pelastaa ekan osan sankarit. Kakkospeli tuntuu toteutukseltaan olevan samaa tasoa kuin edeltäjänsä, ja tarjoaa hauskaa viihdykettä niille jotka haluavat sitä samaa mitä eka osakin tarjosi. Kuulemma tässä on luvassa jonkunsorttista aseiden modifiointia, mutta mä en ilmeisesti ole joko päässyt vielä sinne asti, tai sitten en ole kokeillut jotain oikeata valikkoa tms.
 
Mä käytän varsin vähän aikaa pelaamiseen, ja tyypillisesti pelaan myös vähän kerrallaan. Sellaiseen pelailuun tämä peli sopii paljon paremmin kuin läpi yön kestäviin maratonsessioihin: sellaisissa uskoisin tämän käyvän puuduttavaksi aika äkkiä. Mutta mulle siis ihan sitä mitä hainkin.
 
...ja jos uskot tuon, uskot mitä vain!
leka
30.12.2004 11:31:50 (muokattu 30.12.2004 11:35:01)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sid Meier's Pirates! (PC) 9 pistettä
 
Mahtava uudelleenversiointi klassikkopelistä. Alkuperäinenhän julkaistiin vuonna -87. Sitä tuli pelattua niin kuusnepalla, Amigalla kuin PC:llä. Peli on pidetty lähes identtisenä esikuvalleen, mutta pieniä parannuksia on tehty.
 
JAZZ OUT WITH YOUR ASS OUT!
depe
30.12.2004 11:32:36 (muokattu 30.12.2004 11:33:10)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sid Meier's Pirates!
 
Mahtava uudelleenversiointi klassikkopelistä

 
Ja se arvosana? ;)
 
EDIT: Ja mille koneelle tuo on tehty?
 
Ilman hauskaakin voi olla alkoholia.
Juoppis
30.12.2004 11:34:39
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Burnout 3: Takedown / 10/10
 
Tätä peliä varten olen harkinnut PS2:n ostamista. Burnout kakkonen löytyy myös pikkuveljen hyllystä, mutta sekin on vain esinäytös tälle. Vauhdin tuntuma on käsittämätön, ajotuntuma loistava, autoja todella paljon.
 
Pelin idea on vielä parempi: ajellaan vaarallisesti ympäri maailmaa. Turboboostia saa ajamalla vastaantulijoiden kaistalla, ohittamalla juuri ja juuri muita autoja ja tietysti kolaroimalla mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla vastapelaajia. Lisäksi on Crash-kisoja, jossa saa sitä enemmän rahaa, mitä enemmän saa peltiä lytättyä. Lopuksi voi myös räjäyttää oman autonsa bensatankin saadakseen kultamitalin. Totaalisen mahtava peli! Pelasin koko joulun.
 
Farnsworth: If for example you were to kill your grandfather, you would cease to exist! Fry: (gasp) But existing is basically all I do! Kristallipallo
Jani The Rock
30.12.2004 11:38:37 (muokattu 30.12.2004 11:39:04)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mega Man X6, PS1. Arvosana kasipuoli.
 
Mega Manithan on aina kuninkaita ja niin tämäkin peli. Hyvä grafiikka, suorastaan loistavat musiikit eikä mitään 3D-hömpötyksiä.
 
Pyyhkeitä pitää kumminkin antaa siitä että peli on paikoitellen suorastaan turhauttavan ja ärsyttävän hankala. Myös eri esineiden keräämisessä saa olla tarkkana kuin ketun pesällä, ettei matka myöhemmin katkea siksi että jokin ratkaisevan tärkeä systeemi on jäänyt puuttumaan. Ehdoton bonus on kuitenkin se, että pelissä pystyy käyttämään eri haarniskoja ja pelaamaan myös Zeron hahmolla, jahka hänet löytää. Pelin parissa aloittelevien kannattaa etsiä netistä walkthrough-ohjeet sekä haarniskojen koodit, jotka helpottavat menoa ratkaisevasti.
 
Ehkä hauskinta koko pelissä on kaksintaisteluvaiheen japaninkieliset taisteluhuudot ja muut mölinät. Pelkästään niiden vuoksi tämä kannattaa hankkia.
 
The road never ends for me, kid.
JCM
30.12.2004 11:47:36
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Alustana PSII
 
Peli GTA San Andreas
 
Arvosana 10/10
 
Muuta ei voi antaa. Laaja, ja kaikilta osa-alueiltaan hienosti toimiva peli. Pieniä bugeja tottakai on, mutta itse olen yllättynyt kuinka hyvin kaikki on toteutettu loppujen lopuksi. Ylitti odotukseni.
 
EI lapsille, eli K18 on ihan aiheellinen.
 
Shun saturday iltoja, those having me nolostumaan.
Lubrication Midsummer Page kädenväännössä and can better tulitikkutempunkin,
what is naturally as Page allege canning appropriation combination sormella tulitikkuaskista röökin and firing its.
drvulter
30.12.2004 12:13:50
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Deus Ex
Pelasin tämän nyt toistamiseen läpi, koska se on vain yksinkertaisesti mielestäni paras peli. Kaikki toimii, ei ole hirveän suuria tunarointeja, paitsi tekoäly on epämääräinen. Valinnanvapaus on mainiota ja pelattavaa riittää. Juonessa sisältyy kaikki maailman leffakliseet, mutta se pitää juonessa mukana.
10 pointsia
 
Shackle-razzle-futzal-craz
Nixzar
30.12.2004 14:08:41
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Heroes 4 on tullut jytkittyä oikein kunnolla. On se vaan mainio peli. 10points.
 
*IHKK #12*
Snowblind
30.12.2004 14:11:36
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Zelda 3 (snes emulaattorilla, 8p)
 
Loistava peli johon ei vaan voi kyllästyä. Grafiikat on hienoja ja pelattavuus kiva. Kyllä asia on vaan niin että ennen osattiin tehdä paljon parempia pelejä kuin nykyään.
 
Diablo 1 (7.5p)
 
Peli on hieno ja kivaa pelattavaa mutta kun kakkosta on tullut niin paljon pelailtua niin se hitaus tökkii alussa pahasti. Juoksunappia ei ole ja ainut tapa edetä on kipitellä liiiian hitaasti. Kiva on kavuta sitten jostain luolaston pohjalta muutamakin kerros ylöspäin pinnalle kun townportaalit pääsi unohtumaan johonkin..
 
"Many musicians have dreamed of compact technological boxes, inside which all audible sounds, including noise, would be ready to come forth at the command of the composer" - John Cage 1942
jarssi
30.12.2004 14:32:18
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Shenmuet I ja II.
9.5 ja 9+
Perkule, vanha peli, jonka olin missannu joskus.
Kakkonen ois hyvä jos siinä olis ollu lisää trukilla ajelua.
Kuten varmaan arvasitte, sisäistin tämän pelin ja elämän tarkoituksen nopeasti.
Elämän tarkoitus on trukilla ajelu.
 
Niin ja Japani iskee aina. Miyazakit, Miyamotot, Suzukit ja muut.
 
'I don't stink 'cos I suck, I don't sink 'cos I'm stuck, in the quicksand of lies with a bigband of flies, waiting to taste my flesh, mating inside while I'm fresh, until all that's left are my rights, you'll be sorry you put out my light.'
hilloviiva
30.12.2004 14:36:08
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Baten Kaitos, (GameCube) pitkä ja uudenlaisia elementtejä sisältävä rpg. Lähti vähän hitaasti käyntiin. Hyvännäköinen peli myöskin. Suosittelen 9.
 
PES4 (Xbox) klassikko ja se paras jalkapallopeli jatkaa neljännessä osassaan voittokulkua, mukana 2 pelaajan live matsit. Tästä ei ihmisten väliset moninpelit samassa tilassa kauheasti parane. Suosittelen 9+ verran.
 
Metroid Prime 2 (GameCube) Tarina taitaa olla vähän ontuva ja on ollut niin paljon muutakin hommaa, ettei oo kerenny pelaa kuin 3 tuntia, mutta hyvältä vaikuttaa, myöskin nätin näköinen.
 
Suosittelen myös jos omistat kavereita Mario Party 6:sta mukana mikki. Tätä varten niitä kavereita hommataan alun alkaen.
 
Odottelen Nintedo DS:ä ja Paper Mario 2:sta ja uutta konkkamikkiä.
 
Steve McBeach
30.12.2004 15:25:07
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jet Set Willy 2 Final Frontier (PC uudelleenlämmittely)
 
Arvosana: 9+
 
Pc:lle koodattu versio klassikkopelistä. Skidinä JSW ykköstä tuli hakkattua Amstradilla. Hyvä peli, kymppi tulisi muuten, mutta jotain bugeja tässä PC versiossa, välillä tilttaa ikävään paikkaan. Ja onhan se "hieman" vaikea....
 
I'm living on Chinese Rock , all my best things are in hock.
Qwarek
30.12.2004 16:08:19 (muokattu 30.12.2004 16:09:12)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Silent Hill 4(xbox) 8½
 
Onnistunut kauhupeli. Ei yhtä hyvä kun edeltäjänsä, mutta silti itse tykkäsin paljon. Konami teki villin kokeilun ja onnistui siinä hyvin.
 
EI lapsille, eli K18 on ihan aiheellinen.
 
xulu
30.12.2004 16:42:06
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Half-life 2
8 pistettä
 
pitkästä aika peli minkä jaksoi pelata läpikin, fyysikka oli parhautta ja vaihtelua löytyi.. Miinusta siitä saatanan grafiikka bugista joka pistää äänen looppaamaan ja kuva jää paikalleen (Tuli hakattua monitoria, mikä varmasti auttoikin asiaa).Haluaako joku ostaa ati 9600 näytönohjaimen?
 
What the fuck is wtf ?
Moratoria
30.12.2004 16:53:25
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Splinter Cell, X-Box
 
Lainasin tuota ja kerkesin pelata muutaman kentän. Harmi kun ei ollut aikaa pelata enenpää ja piti jättää kesken. Täytyy pelata joskus ihan läpi saakka.
 
Arvosana 9, hiiviskelijöiden ystäville.
 
Quark
30.12.2004 17:11:35
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vähän on aikaa siitä kun olen kokonaisen pelin pelannut läpi. Viimeisin taisi olla Thief: Deadly Shadows PC:lle. Hiiviskelypelinä ok, vaikkakaan ei yllä mielestäni lähellekään kahta ensimmäistä osaa tunnelman eikä juonen puolesta. Grafiikka on toki kaunista, mutta muuten jää jotain puuttumaan. Plussaa tulee yhdestä pelihistorian pelottavimmasta kentästä, mutta se ei silti koko peliä pelasta. Hiiviskelypelien ystävät pitänevät silti tästä pelistä. Annetaan nyt vaikka 8½.
 
Hevonen on kävelevä meetwursti. Ja mäyräkoira on maastonakki. Nuo luontomme einekset...
Milkop
31.12.2004 12:16:01 (muokattu 31.12.2004 12:17:28)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Alustana Xbox ja pelinä Knights Of The Old Republic
 
Pisteet:9,5
 
Aivan loistavaa rooliseikkailua Star Wars maailmassa. Juoni on hyvä ja pelattavuus loistava. Ruudunpäivitysongelmatkaan eivät nouse häiritsevälle tasolle, kun taistelun voi pausettaa halutessaan. Ainoa miinus tulee pelin lyhyydestä, sillä vaikka pituutta on n.35 tuntia, niin lisääkin olisi voinut olla. Fallout maista vapautta mennä minne haluaa ja milloin haluaa, jäin kaipaamaan. Silti Xboxin tähän mennessä paras peli ja ehdottomasti paras Star Wars aiheinen peli. Suosittelen. (Kakkososakin on tulossa ensi vuoden alussa.)
 
"I Believe that people who are going to commit crimes should not have guns" -- George W. Bush
R.I.P. Dimebag Darrell
lapio
31.12.2004 13:13:06
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Peli: Chrono Trigger
Alusta: Super nintendo
Arvosana: 9
 
Ihan pirun hyvä peli. Kyseessä on konsoli rooliseikkailu. Grafiikat ovat Snesin parhaasta päästä, kuin myös musiikit. Tässä on yllättävän laaja mukaansa tempaava juoni. Aika matkustuksen suomat juonen käänteet on mietitty hienosti. Pelissä näppärästi toimiva on vuoropohjainen taistelu systeemi.
 
"I refuse to play your Chinese food mind games! ". Pasin uudet seikkailut.
Ze Kink
31.12.2004 18:23:46
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Peli: Chrono Trigger
Alusta: Super nintendo
Arvosana: 9

 
Ysi??? Mitä helv...!
 
Mulla taasen ton jatko-osa :)
 
Peli: Chrono Cross
Masiina: PSX (tosin pelasin ePSXe:llä tietokoneella)
Arvosana: 9½
 
Vihdoin sain tämän itselläni toimimaan, ja olin alusta asti ihan koukussa. Nyt lienen suunnilleen ekan cd:n loppupuolella. Ei niin mullistava kuin Chrono Trigger, joka on mielestäni yksi maailman parhaista peleistä. Juoni on kuitenkin taas todella hyvä, ja yllättäviä käänteitä on tullut tosi paljon, en viitsi spoilata. Puolelle saa huomattavasti enemmän porukkaa kuin Chrono Triggerissä. Grafiikka on vähän huonohkoa ja musiikki ei läheskään yhtä hyvää kuin Chrono Triggerissä, mutta muuten peli on aivan loistava (jos nuo 2 asiaa olisivat olleet kunnossa niin 10 olisi tullut). Todellakin kannattaa kokeilla, jos Chrono Trigger iski. Peliähän ei enää oikeastaan mistään saa, mutta bittorrentilla sen saa ladattua www.emuparadise.org -osoitteesta. Sieltä muuten paljon muutakin hubaa löytyy.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4 565 66 67 68 69

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti