Muusikoiden.net
30.10.2020
 

Media ja viihde »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Tubettajat
1 2 3 4 5 6
juhokoo
30.12.2015 22:22:38 (muokattu 30.12.2015 22:23:11)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Youtube-ketju tältä palstalta jo löytyy, mutta ei lankaa youtuben sankareille. Suomalaiset tubettajathan voidaan jakaa kahteen leiriin, eli teinitubettajat (Soikku yms.) ja sitten syrjäytyneet, työttömät, alkoholisoituneet tai muuten vain sekaisin olevat hieman vanhemmat miestubettajat.
 
Niilo22:n videoita tulee katseltua melkeinpä päivittäin, satunnaisesti myös Iltapalamiehen, DjPaten sekä Markoboyn tuotantoa. Kuuluisin tämän kategorian tubettaja lienee Niilon oppi-isä Pasi Viheraho, mutta Pasia ei kyllä jaksa kuunnella ja katsella yhtään.
 
Näihin kuviin ja tunnelmiin, täältä..tähän.
 
Vessajono
30.12.2015 22:27:39
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Viherahoa ja Niiloa kattelen joskus satunnaisesti, yleensä sillon kun dokaan himassa eikä oo muutakaan tekemistä. Teiden Retardi on ainoa jota oikein seuraamalla seuraan. Siinä on jotain kovin rentouttavaa ku jätkä ajelee ympäri Helsinkiä vanhalla satakakslankulla ja mouhoo yksinään millon mistäkin asiasta.
 
Dr. Funkenstein: Hattu nousee kyllä teille, jonkunhan ne on ne rahat otettava pois. Nobelaneria ja pitkää ikää sinne. reaper666: ei kauhean vakuuttavaa, että tarvii noin monta kokemusta ennen kuin tajuaa tunkea cheddaria perseeseen.
Stradlin
30.12.2015 22:35:16
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Niilo22:n videoita tulee katseltua melkeinpä päivittäin, en kyllä tiedä miksi. Joku siinä vaan vetoaa yksinkertaiseen mieleeni. En edes katso paljon kenenkään muun videoita. Jotkut ovat liian ärsyttäviä tai oksettavia kuten Viheraho, mutta toisaalta kaikkein vähiten jaksan katsoa vähänkään normaalin ja tervejärkisen oloisia tubettajia, ei niissä vaan ole mitään mielenkiintoista.
 
"Voi kun täällä onnistuisi älykkäästi keskustella avaruusliskoista ynnä sun muista. Mutta tervettä keskustelua ei synny minnekään kun heti hyökätään ad hominem viesteillä päälle." - Anonymous-jazz
carnation
30.12.2015 23:22:01 (muokattu 30.12.2015 23:37:36)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

juhokoo: Niilo22:n videoita tulee katseltua melkeinpä päivittäin...
 
ON!
 
Ja videoita tulee niim birusti, yleensä lähes puolen tusinaa kappaletta vuorokaudessa eli katseltavaa on periaatteessa aina. Tuota niilo22:n seuraamista on vähän vaikea selittää, se nyt on vain sellainen juttu joka pitää hiffata. Yksinkertaisimmillaan sen voisi tiivistää tirkistelynhaluun, uteliaisuuteen tms. koska niilon videot ovat oikeasti suodattamatonta arkea. Tyyppi on vain niin kulttihahmo ja kävelevä meemitehdas. Jotenkin niilon saagassa on myös mielenkiintoinen "juoni", joten pakko seurata. Vaikea hahmottaa sitä rajaa, kuinka paljon niilossa on trollia ja kuinka paljon ihan aitoa tohelointia, mutta tulin siihen tulokseen että "you can't make this shit up." Riippuvuussuhde kameraan on myös melko sairaalloinen, kiinnostavaa siinäkin mielessä seurata että miten kaikki loppuu jos loppuu, vai onko tämä hautaan asti tätä, että keittiön lattialla testaillaan jogurtteja. Ehkä niilo oikeasti tarvitsisi kunnon ystäviä tai naisen, mitä vain sosiaalisia kontakteja ja sisältöä arkeen, mutta katsellaan nyt. Tai ehkä hän on kuitenkin onnellisimmillaan silloin, kun saa paasata kameralle ja keitellä puuroa omassa yksiössään ilman häiriötekijöitä.
 
Tosin nykyään en enää hirveästi jaksa katsoa videoita välttämättä alusta loppuun, tsekkaan yläpeukku/alapeukku-suhteen ja luen kommentit: jos sieltä irtoaa jotain kiinnostavaa tietoa videosta, niin sitten katson. Hyvin pitkälti ne on sitä samaa paasausta, mutta helmiä sattuu sekaan suht tiheästi. Pidän myös siitä, ettei niilo lähde trendihaasteisiin mukaan eikä videot ole liian siloiteltuja kuten näillä tubecon-huoraajilla. Niilo tekee omaa juttuaan omalla tyylillään ikään kuin "kuplassa" eikä siitä sen enempää.
 
Muutama muu joita seuraan silloin tällöin:
 
Tallahasseessahallat https://www.youtube.com/user/Tallahasseessahallat/videos
 
Ehkä vähän ug-tubettaja? Mutta pääosin aika kekseliäitä, erikoisia ja ennalta-arvaamattomia videoita. Ja ihan laidasta laitaan, koskaan ei tiedä mitä tulee.
 
mrfixit2000 https://www.youtube.com/user/mrfixit2000/videos
 
Yleensä tubetus mielletään nuorison harrastukseksi, mutta mukavaa katseltavaa tämän iäkkään herrasmiehen videot. Kyseessä siis Kanadassa asuva suomalaissyntyinen harmaahapsinen ukko, oikein miellyttäviä videoita remonttijutuista, Kanadan ja Suomen eroista, kauppahommista ym. Joskus katsoin enemmän, nykyisellään ehkä toistaa itseään liikaa eikä aina löydy niin kiinnostavaa kamaa enää. Mutta lähtökohtaisesti hyvä tubettaja, siksikin ettei ole liian omahyväinen eli ei kuluta naamaansa kameran edessä, ei korosta itseään eikä myöskään kiroile/mouhoa turhia. Iän tuomaa asiallisuutta ja työ ukko huumoriakin piisaa.
 
Markoboy87 toki klassikko, omaehtoinen linja hälläkin ja loistavaa itseironiaa. Mauttomuuden rajoilla keikkuu usein, mutta ei haittaa. En niin tiiviisti seuraa enää nykyään, kerran tai kaksi viikossa tsekkaan että mitäs siellä nyt on.
 
Joskus mietin sitä, että löytyykö muualta maailmasta tunnettua vastinetta sellaisille nimille kuin djpate, viheraho, niilo22 yms. vastaavat eli ylipainoiset, epäsiistit, työttömät, alkoholisoituneet, syrjäytyneet, you name it, vai onko tämä joku suomalaisten tubettajien juttu? Linkkejä, jos on.
 
E: Joo ja pitäähän se tämä linkittää:
Dokumenttiprojekti - Tubettajat https://www.youtube.com/watch?v=181p0C-L8vI
 
"Silpomisia, saatanismia, fundamentalismia, moninaista kanibalismia, mielisaiden heiteelle jättöä. Sekoavaa höyrypäistä kapitalismin mätänevää loppua."
DM
31.12.2015 08:58:15 (muokattu 31.12.2015 08:59:27)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Seuraan aktiivisesti kahta tubettajaa. Toinen on Ericthecarguy https://www.youtube.com/user/EricTheCarGuy joka korjaa autoja. Uusi korjausvideo tulee nykyään perjantaisin, keskiviikkona vuorottelevat on joka toinen viikko live-show ja työkaluarvostelut. Maanantaina äijä postaa lyhyen puhevideon etcg1-kanavalleen. Erityisesti korjausvideot ovat todella yksityiskohtaisia ja pitkiä eikä niissä hypitä työvaiheita yli.
 
Toinen kanava on samaa sarjaa briansmobile1 https://www.youtube.com/user/briansmobile1 jossa on enemmän kotikutoisuutta, mutta Brian itse on aivan loistava tyyppi. Jos jenkkiläinen yltiöpositiivisuus ärsyttää, ei tätä voi suositella - ukko saattaa alkaa jauhamaan jostain positiivisen asenteen vaikutuksesta kesken korjausten ja homma lähtee välillä hieman lapasesta. Tietotaito on kuitenkin autojen osalta aivan stratosfäärinen. Videoita tulee keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Keskiviikkona videot on vapaampia ja seassa on mm. aseilla ammuskelua. Lisäksi autot, joita käsitellään tulevat usein pickup-osastolta.
 
If you find yourself lost in the woods, fuck it, build a house. "Well, I was lost, but now I live here!" -Mitch Hedberg
Presidentti
31.12.2015 09:00:23 (muokattu 31.12.2015 09:01:15)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

En tiedä lasketaanko tätä, mutta nämä on joskus helvetin hauskoja:
 
Regular Car Reviews
https://www.youtube.com/user/RegularCars/videos
 
Hyvä esimerkkinä vaikka tämä https://www.youtube.com/watch?v=2uH_X-9fjfI
 
"Linkkejä artikkeleihin tai tutkimuksiin, joissa Hulkon muusikon uran näytöt todetaan merkittäviksi" -Jazzmies
carnation
11.02.2016 20:12:18
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Markoboyn Topi-kissa kuulemma siirtynyt rajan tuolle puolen. Muistovideo löytyy: https://www.facebook.com/7210537045 … 88/1059333177423304/?type=2&theater
 
R.I.P. Topi-kissa.
 
"Silpomisia, saatanismia, fundamentalismia, moninaista kanibalismia, mielisaiden heiteelle jättöä. Sekoavaa höyrypäistä kapitalismin mätänevää loppua."
Vessajono
11.02.2016 20:21:42
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

carnation: R.I.P. Tofiiii-kissa.
 
Noin sivumennen mainiten GradeAUnderA on parasta mitä internetissä on koskaan tapahtunut: https://www.youtube.com/channel/UCz7iJPVTBGX6DNO1RNI2Fcg
 
LamaAjanElvis: homochatin pitäisi olla edelleen homochat mutta ilman sanaa homo ja chat, mutta lisättynä homoyhteisön hyväksymänä sanat homo ja chat
Zed
15.02.2016 18:10:00
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vessajono: Noin sivumennen mainiten GradeAUnderA on parasta mitä internetissä on koskaan tapahtunut
 
Katselin Graden Twitch-streamia menneellä viikolla, ja harvoin näkee sellaista määrää synnytyshalukkaita naisia missään, vaikka Youtube-kanava onkin pitkälti "sausage fest".
 
Elämäni on toisen kerroksen huoneisto, jonka avonaisesta ikkunasta heitellään huonoja CD-levyjä lumihankeen.
aivokuolio
15.02.2016 18:17:39
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vessajono: Noin sivumennen mainiten GradeAUnderA on parasta mitä internetissä on koskaan tapahtunut: https://www.youtube.com/channel/UCz7iJPVTBGX6DNO1RNI2Fcg
 
Vähän samaa osastoa edustavat myös I Hate Everything ja h3h3Productions joita tulee kyllä kyttäilyä aktiivisesti. Mielummin sitä katselee tuota kaikelle paskalle vittuilevaa touhua kuin sitä, no kaikkea paskaa.
juhokoo
15.02.2016 21:20:29
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

http://tubetour.fi/ Suomi-tubettajia lähössä kiertueelle. Ei ole taaskaan Niiloa tai Markoboytä huolittu mukaan. :( Näin jo sieluni silmin Niilo22:n keittämässä juustopuuroa Helsingin Nosturin lavalla.
 
jra
15.02.2016 21:40:19 (muokattu 15.02.2016 21:40:34)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

juhokoo: http://tubetour.fi/ Suomi-tubettajia lähössä kiertueelle. Ei ole taaskaan Niiloa tai Markoboytä huolittu mukaan. :( Näin jo sieluni silmin Niilo22:n keittämässä juustopuuroa Helsingin Nosturin lavalla.
 
Tai UncleSamPatriotin takomassa säkkiä.
 
"Hahmon suosituin video on Lakupiippu, jota on katsottu yli neljä miljoonaa kertaa."
 
- Kaukolähettimen Klassista Värähtelyä jo vuodesta 2008 -
lapio
16.02.2016 12:07:55
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Niilo22:sta tulee seurattua ja Pasi Viherahoa sillointällöin. Etenkin näiden äijien ruokavideot ovat aivan parasta. Niilo22:llahan taitaa olla pari kaveria?
Rattata
16.02.2016 17:14:12
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Niilossa parasta on sen 100-0 kiusaajien ja huutelijoiden ownaus. Vähät välittää vaikka saa hirveän määrän paskaa niskaan. Osittain trollaa ihan täysiä.
 
Stradlin
17.02.2016 00:10:00
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Rattata: Niilossa parasta on sen 100-0 kiusaajien ja huutelijoiden ownaus. Vähät välittää vaikka saa hirveän määrän paskaa niskaan. Osittain trollaa ihan täysiä.
 
Toisaalta Niilo myös vähät välittää hyvistäkään neuvoista ja kommenteista, mikä taas on kovin ärsyttävää.
 
"Voi kun täällä onnistuisi älykkäästi keskustella avaruusliskoista ynnä sun muista. Mutta tervettä keskustelua ei synny minnekään kun heti hyökätään ad hominem viesteillä päälle." - Anonymous-jazz
Funkånaut
17.02.2016 00:22:13
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vessajono: Noin sivumennen mainiten GradeAUnderA on parasta mitä internetissä on koskaan tapahtunut: https://www.youtube.com/channel/UCz7iJPVTBGX6DNO1RNI2Fcg
 
Ommeinaa. Kunnon settiä.
 
En sitten viitsinyt lyhyen nautinnon takia alkaa kärsimään pallomahasta - vähän sama kuin ilman kumia banemisenkin kanssa, heh. - DM ⚽
Angra Mainyu
17.02.2016 09:11:51 (muokattu 17.02.2016 09:15:18)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

https://www.youtube.com/channel/UC3swv318yQipR2yLwS89NzQ
 
Hyvä ruokasivusto
 
https://www.youtube.com/channel/UCX1t6Vm0DsU95Q5JlsNM1vQ
 
Markorepairs
 
https://www.youtube.com/channel/UCfawjMLbeYpwqZerokJn1rw
 
djpate
 
https://www.youtube.com/channel/UCwV-lvBqoZkHdDb-dq_ZBCQ
 
zachary hietala
 
aaaaa hihihihihiiiiii https://www.youtube.com/watch?v=i8hsPtFxRRs
 
juhokoo
23.03.2016 13:21:39 (muokattu 23.03.2016 13:23:13)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

http://yle.fi/uutiset/tubettamisest … simmaista_kertaa/8762680?origin=rss
 
Mutta taas kerran, missä oikeat tubettajat? Niilo voisi opettaa tuolla parvekepaasausta ja Iltapalamies ruoka- ja juomatestien tekemistä.
 
Kevään Niilo-tuotantokaudella menossa vähän laimeammat ajat. Onneksi nyt ollaan sentään mökillä pääsiäisen seutu, hieman äksöniä tylsään arkeen. Ilmeisesti Niilolla on pientä sutinaa naisrintamalla, ja hän on tämän myötä luopunut jopa tavaramerkkiparrastaan. Kaikkea se rakkaus teettää.
 
Stradlin
23.03.2016 13:28:06
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

juhokoo: Kevään Niilo-tuotantokaudella menossa vähän laimeammat ajat. Onneksi nyt ollaan sentään mökillä pääsiäisen seutu, hieman äksöniä tylsään arkeen. Ilmeisesti Niilolla on pientä sutinaa naisrintamalla, ja hän on tämän myötä luopunut jopa tavaramerkkiparrastaan. Kaikkea se rakkaus teettää.
 
Mökillä sentään on vähän tapahtunutkin, lankkua naamaan ja sorkkaraudalla ikkuna rikki. Muuten ollut tosiaan melko tylsää, ei ole tullut niin aktiivisesti seurattuakaan nyt. Parrastahan Niilo muistaakseni joskus vuodenvaihteessa lupasi, että siihen ei tänä vuonna kosketa ollenkaan.
 
"Voi kun täällä onnistuisi älykkäästi keskustella avaruusliskoista ynnä sun muista. Mutta tervettä keskustelua ei synny minnekään kun heti hyökätään ad hominem viesteillä päälle." - Anonymous-jazz
Karwin
23.03.2016 17:51:24
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Atomi-Arto räppää:
https://www.youtube.com/watch?v=O08ih0tL-OU
 
Elämä on nakki.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4 5 6

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti