Muusikoiden.net
22.06.2018
Musamaailma.fi - Soittimia rock-asenteella 

Media ja viihde »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Robofonics - uusi suomalainen rytmi- ja musiikkipeli iOS:lle ja
1
Ali
27.10.2011 11:09:50 (muokattu 27.10.2011 11:12:13)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tervehdys muusikkotoverit,
 
Tiedoksenne ilmoitan, että Oululainen pelistudio LudoCraft, jossa työskentelen, on julkaissut vastikään uuden mobiilipelin iOS- (sekä iPhone ja iPad) ja Android-alustoille ja nyt saatavilla edullisesti AppStoresta ja Android Marketista. Tutustu Robofonicsiin trailerineen ja game play -videoineen täällä: http://robofonics.com/
 
Pelissä rytmillä ja musiikilla on suuri rooli. Pelaajan tehtävänä on kuunnella rytmiä ja naputtaa samaan tahtiin näytöllä robotteja saaden heidät työskentelemään yhdessä tehtaan tuotantohihnalla. Jokaisella robotilla on oma luonteensa, erityispiirteensä ja rytminsä.
 
Tämä ketju on myös mainio väline välittää risut ja ruusut suoraan kehittäjille, jotta tulevaisuudessa pääsemme viihtymään vieläkin paremman ja hauskemman pelin parissa!
 
P.S. Jos tämä häikälemätön mainos aiheuttaa pahennusta jonkun herkässä hipiässä, niin ei muuta kuin Abloyta ja banaania.
 
E: Otsikosta jäi sitten näköjään "Androidille" uupumaan.
 
"Jesus was crucified for doing nothing, but God is worshipped for even less"
Levylista
Ali
28.10.2011 12:15:13
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ei löydy mnetistä musiikkipelien harrastajia?
 
"Jesus was crucified for doing nothing, but God is worshipped for even less"
Levylista
Spiral
28.10.2011 13:03:50
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

En oikein saanut noista videoista käsitystä mikä tästä tekisi hauskan, tai että mitä tässä varsinaisesti edes pitäisi tehdä, noiden rytmien lyömisen lisäksi.
Ja miten peli kehittyy pelatessa.
 
Jäi vähän roikkumaan ilmaan, sinänsä kyllä kiinnostava.
 
Ali
09.11.2011 10:52:58
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tervehdys. En ole viitsinyt täällä kauheasti spämmäillä, kun toivoin, että olisi ihan itsessään herättänyt kiinnostusta. Mutta vähän hiljaista on ollut, joten huudellaan hieman.
 
Robofonics saatavilla nyt puoleen hintaan AppStoresta eli halvalla lähtee! Peli on kerännyt pääosin hyvin mukavia arvosteluja, kuten vaikka tässä: http://www.148apps.com/reviews/robofonics-review/
 
Mutta älkää luottako muiden puheisiin - kokeilkaa itse!
 
"Jesus was crucified for doing nothing, but God is worshipped for even less"
Levylista
itsy
17.11.2011 19:18:06
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Meinasi tyystin unohtua, mutta ostin pelin hinnanalennuksen myötä. Ilmeisesti kaksi euroa ylittää kipurajan! Aloitetaan hyvistä puolista:
 
Pelaaminen on välillä todella mukavaa. Suoraviivaisempien rytmien takomisessa on hyvää fiilistä, ja myöhempien vaikeusasteiden rytmien laskeskelut alkavat käymään kunnollisista rytmiharjoituksista. Oma lukunsa ovat vielä useamman robotin kytkeminen samaan aikaan, johon oma epärumpalisuus ei toistaiseksi ole riittänyt, mutta kinnostavat silti.
 
Yksi asia vaivaa suuresti: pomotaistelut. Jos ohitetaan se väitös, että niiden olisi pitänyt kuolla vähintäänkin 1990-luvun loppuun mennessä pois peleistä, niin ne ovat pelissä ärsyttävästi toteutettuja. Kuvakulma ei salli huomata vastustajan saapumista kehiin, ja kohta onkin oma robotti tulituksen johdosta miltei hakkelusta. Eikä niiden läpäiseminen oikein ota onnistuakseen, olen jotakuinkin kolmannessa sellaisessa nyt jumissa, kun en pääse vastustajan rytmiin. Harmi, sillä muuten pelaaminen oli helmeilevän hauskaa ja koukuttavaa.
 
Kun puhumaton verrokki on kuitenkin Angry Birds, niin aavistuksen reilumpi ja kasuaalimpi vaikeusaste sen laill voisi taata enemmän menestystä tuleville peleille. Robottien välivideot skippasin tyystin, eikä niissä ole pelin äärelle koukuttavaa vetovoimaa. Toisaalta Angry Birdsin linnut ovat ainutlaatuisia sen saralla, eikä vertaus ole kovin reilu.
 
Kokonaisuudessaan tykkään pelistä kovasti, ja ehdottomasti sen alle euron arvoinen peli. Uusiin peleihin hieman hiomista, niin ostan ehdottomasti pois.
 
Sad but table
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti