Muusikoiden.net
06.03.2021
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Soittimien ostaminen Ebayssä yksityishenkilöiltä
1
reijo37
03.10.2020 11:57:18
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Moro. Itsellä ei ole tullut aikaisemmin mieleenkään ostaa ulkomailta yksityishenkilöiltä kitarakamaa. Kertokaahan uunolle onko tässä jotain järkeviä vakuutus- tai suojahommia. Miten välttää ettei saa hard casea joka on täytetty kivillä? Onko teillä kokemuksia? Helpointahan ois lentää paikan päälle mut se ei ole tällä hetkellä sattuneesta syystä mahdollista.
 
Shredator
03.10.2020 12:27:08
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hyvin on toiminut ja ostaminen on itse asiassa turvallisempaa kuin täältä Mnetistä haha.
 
Minkä sormet heittää, sen wahi peittää
abassimo
03.10.2020 12:50:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Maksa Paypalilla. Ne suojaa ostajaa aika hyvin. Suuremmat mahollisuudet Suomessa saada tyhjä laukku ja ettei koskaan saa rahojaan takaisin tilisiirto kaupoissa. Ja jos myyjällä on useita kauppoja takana, sekä pelkkää positiivista palautetta, niin tuskin sua alkaa kusettamaan kaupoissa.
 
sebu
03.10.2020 23:02:47
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

abassimo: Maksa Paypalilla. Ne suojaa ostajaa aika hyvin. Suuremmat mahollisuudet Suomessa saada tyhjä laukku ja ettei koskaan saa rahojaan takaisin tilisiirto kaupoissa. Ja jos myyjällä on useita kauppoja takana, sekä pelkkää positiivista palautetta, niin tuskin sua alkaa kusettamaan kaupoissa.
 
Positiivinen palaute ja paypal suoja ovat hyvä turva. Lisäksi, kun paketti tulee, tee video siitä, kun avaat sen ja kuinka testaat esim. kitarassa sähköt tms. Siis yhtä ja samaa videota ilman poikki laittamista. Eipähän tartte väitellä siitä, että se oli lähtiessä kunnossa ja sinä olisit hajottanut jotain. Kerran piti vääntään reverb.com kaupan yhteydessä, mutta päästiin sopuun. Tämän jälkeen oon aina tehny videon.
 
Kannattaa pyytää tracking numero etukäteen ja kysyä, onko kuriiri vai perusposti vai mikä? Kuriirien kanssa voi olla joustavampaa muuttaa sitten paketin ollessa lähempänä kotimaata toimituspaikaksi työpaikka. Alihankkijat Suomessa kuskaa tyyliin 10-16 välillä ja hankalaksi menee päivystäminen kotona. Jos jaksaa selvittää paikallisen alihankkijan, niin voi olla joskus helpompaa sopia ja hakea terminaalista. Joskus tämä ei ole mahdollista, joskus on. Niin joo... pyydä kirjoittamaan sun puhelinnumero siihen laatikon kylkeen kans, ihan vaan just in case.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti