Muusikoiden.net
15.05.2021
 

Bänditoiminta »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Treenikämppä etsii bändiä Imatralla
1
Hammarberg
11.07.2020 11:42:15
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Imatralla, Vuoksenniskalla Valion vanhoissa tiloissa (Valionkuja 5) on soittotilaa vapaana joko yksittäiselle musikantille tai mielellään koko bändille. Porukka vähenee, kaipaamme siis lisää soittoniekkoja jakamaan vuokraa. Tilaa on bändille jolla on kamoja silleen sopivasti, rekka-autollista sinne ei aleta survoa. Virallisesti tilaa vapautuu syyskuussa, mutta sinne voi pienen siivouksen jälkeen joutaa jo aiemmin.
 
Ko. treenikämppä on siis maan alla ihan kirjaimellisesti, tilaa yhteensä noin 70 neliötä, ei ikkunoita, likainen ja haisee vanhalta viinalta, rokkenrollilta ja aataminaikuselta teollisuusmestalta. Just semmonen paikka missä taotaan taidetta armottomasti, betonikuution akustiikka eli ei mikään Astiastudio. Mut kyllä siellä veivaa.
 
Vaatimuksena täysi-ikäisyys, ei muuten, mutta siellä soitetaan, ei pidetä jatkuvia bileitä. Asiallinen käytös, paikkoja ei tuhota, muiden instrumentteja kunnioitetaan eli ei kosketa ilman lupaa MIHINKÄÄN. Treeneistä ilmoitetaan etukäteen sille tarkoitetussa fb ryhmässä tai puhelimitse, yleensä tunkua ei ole joten tämä on pieni huoli. Naapureina paikallinen prätkäkerho joiden kanssa pysytään hyvissä väleissä ihan jo koska "asutaan" samassa talossa. Soittaa saa aamusta iltaan ja illasta aamuun, ainoat poikkeukset tekee esim. prätkäkerhon vuosijuhla JOS he sitä erikseen pyytävät. Thelemic Gatesin(Black metal bändi jossa itse vaikutan.) treenit koska porukka tulee Mikkelistä, viiden äijän menot yhteen sovitettuina eli meidän treenipäivistä EI neuvotella, yleensä keskellä päivää on vapaata silloinkin. Ja toki äänityksiä saa varailla tarpeen mukaan jolloin koko päivä on pyhitetty VAIN äänittämistä varten. Avaimista pidetään hyvä huoli, niitä ei hukata, eikä paikalle raahata ylimääräistä porukkaa, hyviä kavereita voi pyytää treenejä kuuntelemaan, mutta joka soittaja on kavereistaan vastuussa. Peräänkuulutan sitä vastuuta vielä lisää, minulta on sieltä pöllitty itse rakentamani custom virppa eikä siitä "kukaan tiedä mitään", kamoihin on aikanaan kajottu luvatta ym. Kaiken tämmöisen skeidan välttämiseksi asiameininki niin homma toimii.
 
Kallis ei tämä soittokämppä ole, vuokra tällä hetkellä 29€/kk/lärvi ja se siitä alenee entisestään heti kun uusi porukka löytyy mukaan.
 
Kiinnostuneet voivat ottaa minuun yhteyttä suoraan facen kautta tai puhelimitse 0458752316. Antaa tulla kommenttia tähän, privaviestiä tai soittoa niin ihmetellään.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti