Muusikoiden.net
27.05.2018
 

Bänditoiminta »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Keikka tarjolla lyhyellä varoitusajalla Kantikseen!
1 2 3 4
BW
04.08.2009 14:01:08
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Moro toverit!
 
Eli keikka kantiksessa pe 7.8 oli varattuna kahdelle bändille, mutta oman bändin laulaja on pahasti sairastunut. Keikkaa on nihkeä perua, koska siihen sisältyy maksutakuu. Jos bändilläsi on valmis keikkasetti ja kiinnostusta, soita tai laita pikaviestiä. Puh. 041 5457858.
 
Sisäänpääsy on ilmainen, mutta iltaan sisältyy ehtoja. Baarin on myytävä illan aikana vähintään 500 euron edestä (mikä on tullut täyteen joka viikonloppu eli ei pitäisi olla huolta) tai erotus jää bändien maksettavaksi. Myös bassokamat jos saisitte tuotua, olisi hyvä.
 
Kantis sijaitsee keskustassa Kampin kupeessa ja on heavy/rock maineinen.
Keikkakaverinasi on nu-metal bändi Silicone Prayer.
 
jannu
04.08.2009 14:22:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onnittelut: teitä on kusetettu.
 
Sir Härö
04.08.2009 14:45:15
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hyvät naiset ja herrat, teitä todellakin on kusetettu.
 
If you can't convince them, confuse them
konehes
04.08.2009 16:08:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Aikamoinen sopimus. Korvataanko tuolta matkoja tai mitään? Ei sillä, että olisin tulossa.
 
cherub with heavy metal machine
Cucumber?
04.08.2009 21:48:15 (muokattu 04.08.2009 21:57:18)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jos alakerran myynti on 500e niin kiva...Ääh kantis on ...surkea paikka jo pelkästään akustiikaltaan :( ...Noita myyntitakuu keikkoja ei pitäisi tehdä ollenkaan. Eihän 500e sinänsä paljoa ole, mutta kun alakerta on snadi ja sinne eksyy vain kaverit niin...Eikä taida olla aukikaan kauaa? Ärsyttää...
Kerranpa olen tuolla keikalla ollut joitakin vuosia sitten, silloin ei toki ollut mitään hiton takuuta. Meininki oli muuten vaan prseestä prrllrr taisi olla jotain vääntöä keikkaliksankin kanssa kuten myös äänenvoimakkuuden (joka ymmärrettävää kun alakerta tosiaan on snadi jne...ei sinne pitäisi mitään bändejä edes ottaa, ehkä jotain trupaduuri keikkaa...Toki yläkerrassakin on ollut bändejä ja siellä homma pelaakin edes vähän paremmin).
 
Torsti Suomi
05.08.2009 00:24:08
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Miten se voi olla soittajien vastuulla, että paljonko kapakka myy?
 
Olipa kerran Ihmemies, Teräsmies ja Batman - samassa baarissa...
musamies
05.08.2009 01:04:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Täh?! Ymmärsinkö lukemani oikein.
 
Jos menen soittamaan johonkin, ei minulle kuulu paskaakaan minkään kuppilan myymiset, vaan soittaminen.
 
Super-Jari
05.08.2009 06:01:40
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Taidan kokeilla vastaavaa Operaatio:Livessä ensi kerralla.
 
kid ego
05.08.2009 11:10:02
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eikö vakava sairastuminen mene ihan force majeure -meiningiksi?
 
Muutaman kerran olen Kantiksessa soittanut, joista viimeisin tämän kaljatakuun alla. Saatiin myynnit täyteen, mutta oli kyllä viimeinen kerta kun soitan kyseisessä mestassa. Jotenkin huvittavaa että bändi joutuu hommaamaan paikalle kaiken PA:ta myöten, ja sitten vielä vastaamaan siitä että kaljaa myydään tarpeeksi.
Seba
05.08.2009 11:13:47
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vittu miten säälittävää touhua baarit nykyään harrastaa. Onko jengi todellakin niin tyhmää että tekee tuollaisia diilejä että joutuvat vielä maksamaan kaikesta vaivasta että pääsee soittamaan
 
Epämuusikko
05.08.2009 11:18:17
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Seba: Vittu miten säälittävää touhua baarit nykyään harrastaa. Onko jengi todellakin niin tyhmää että tekee tuollaisia diilejä että joutuvat vielä maksamaan kaikesta vaivasta että pääsee soittamaan
 
Artisti maksaa. Ärsyttävää meininkiä, sieppaa todella.
 
"Greetings from Niger". Kesy animaali #1
tommiot
05.08.2009 12:11:26
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

kid ego: Eikö vakava sairastuminen mene ihan force majeure -meiningiksi?
 
Muutaman kerran olen Kantiksessa soittanut, joista viimeisin tämän kaljatakuun alla. Saatiin myynnit täyteen, mutta oli kyllä viimeinen kerta kun soitan kyseisessä mestassa. Jotenkin huvittavaa että bändi joutuu hommaamaan paikalle kaiken PA:ta myöten, ja sitten vielä vastaamaan siitä että kaljaa myydään tarpeeksi.

 
Samat kokemukset täällä, pari kertaa ollaan oltu keikalla tuolla. Rumpali meni muilta kysymättä sopimaan jälkimmäisen keikan myöhemmin kun oli tullut tuo 500e kaljariski. Todella paska meininki. No saatiin me lipputuloista jopa 25e per bändi ja se 500e raja ylittyi, mutta uudelleen ei enää mennä.
 
Täytyy olla aika vitun epätoivoinen keikkojen saannin suhteen, jos suostuu tollaseen diiliin.
 
How do mix ?! ¯(°_o)/¯
Väinämöinen
05.08.2009 13:34:37
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Moridin: Samat kokemukset täällä, pari kertaa ollaan oltu keikalla tuolla. Rumpali meni muilta kysymättä sopimaan jälkimmäisen keikan myöhemmin kun oli tullut tuo 500e kaljariski. Todella paska meininki. No saatiin me lipputuloista jopa 25e per bändi ja se 500e raja ylittyi, mutta uudelleen ei enää mennä.
 
Täytyy olla aika vitun epätoivoinen keikkojen saannin suhteen, jos suostuu tollaseen diiliin.

 
Me taas harkittiin aikamme sen jälkeen, kun sovittiin päivä ja kuultiin tuosta myyntitakuusta, ja päätettiin olla kuitenkin menemättä. Näin harrastelija- ja demomeiningillä, kuitenkin täydellä asianmukaisella panoksella juttuaan tehden olis erittäin suuri sijoitus ei-mihinkään makseltavaksi tuo 500e, sillä rahalla saisi jo esim. aika kivasti studioaikaa... Joskin siinä tapauksessa, että myyntitakuu täyttyisikin, jäisi bändille käteen saman verran kuin ilman myyntitakuuta tuolla soittaessa. Eikä tässä siis sen kummempaa bisnestä olla tekemässä, kunhan jotain pientä jäis pakollisten kulujen katteeksi.
 
"Support music, not rumors." - Chuck Schuldiner
Caught In The Between Cause of Death Frozen Semen
puusormi
05.08.2009 13:38:42
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Moridin: Täytyy olla aika vitun epätoivoinen keikkojen saannin suhteen, jos suostuu tollaseen diiliin.
 
Katsokaa hyvät ihmiset vaikka vapaa-aikavirasto.com:sta lähialueen kapakoita läpi soitelkaa niihin. Ilmaiseksi (siis potentiaalisesti 500e halvemmalla kuin kantikseen) pääsee varmasti moneenkin paikkaan. Useimmista kuppiloista saa pyytämällä vähän rahnaakin kunhan suhteuttaa pyynnin bändin vetovoimaisuuteen. Eli takamehtien mekatähti pyytää vähemmän kuin 50 lähintä janoista ystävää keikalle vetävä akti. Ja Madonna sitten ottaa vähän enemmän.
 
Saapiko lähettää terveisiä?
TheEsa
05.08.2009 14:12:13 (muokattu 05.08.2009 14:14:06)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo täytyy kyllä sanoa, että on erikoinen sopimus. Itse en lähtisi. Ns. lippuriskikeikkoja on joskus ollut, mutta kuten jo edellä joku totesi, niin ei se nyt ole bändin huolenaihe että paljonko baari myy illan aikana.
Bändi soittaa sovitun ajan sovitusta summasta riippumatta yleisömäärästä tai myynnistä. Näin me ollaan totuttu tekemään... enkä usko että ollaan ainoita :D
 
http://www.freewebs.com/rock-ugly
naakka
05.08.2009 22:19:58
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Koska sinne Kantikseen muuten on tullut tollanen myyntiriski? Viime talvena siellä soitettiin eikä kyllä ollut mitaan tietoa viisistäsadoista...
 
Kovaa peliä!
Simo78
05.08.2009 23:29:10 (muokattu 05.08.2009 23:31:14)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kerran ollut tuolla ihan paskapaikka soittaa. Jengiä tuli suht hyvin sisään, mutta ei siellä alakerrassa kukaan viihtynyt, kun niin hirveä akustiikka--> meillä soundit teki ammattijätkä, joten ei siitä kiinni. Hirveä betonibunkkeri. "Lavalla" oli kaikki hirveetä puuroa, kun ei mitään demppejä missään. Ja tosta pitäis vielä ottaa myyntiriskiä? Toi yksi kerta ja yksi katsottu keikka riittää totetamaan, että ei kiitos...
 
(Jos niille seinille/katolle joku jaksaisi tehdä jotain niin toi vois olla edes siedettävä paikka.)
 
E: Jotenkin huvittavaa että bändi joutuu hommaamaan paikalle kaiken PA:ta myöten
 
Ai niin vittu vielä tämäkin kaupan päälle:-D
 
kivi
07.08.2009 11:46:16 (muokattu 07.08.2009 11:50:48)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Noi myyntitakuut on tulleet viime aikoina kovaa vauhtia Helsingin paikkoihin, ja mikäs siinä jos vastineeksi saa kunnollisen tilan; pakottaahan se mainostamaan keikkaa kunnolla ja keksimään jotain yleisöä kiinnostavaa ohjelmaa. Ruoholahden Kantakrouvin "alakerta" ei kuitenkaan oo mikään keikkapaikka (muutaman kerran siellä soitin kutsuvierasbileissä silloin kun paikka oli vielä nimeltään Horror-Club eikä se oo ainakaan parantunut siitä).
 
Myyntitakuu ja kortteliräkälän pikkubändi-ilta ei oikein natsaa yhdistelmänä, kun kyseessä ei oo sellainen estradi jota vois tarjota ohjelmalle joka yleisöä vetäis, jos ymmärrätte? Eli se on tuntemattomien bändien paikka, ja tuntemattomien bändien ei voi odottaa vetävän jengiä ennen kuin ne on tunnettuja, ja sitten ne soittaakin jo muissa mestoissa.
;-D
 
Sinänsä myyntitakuu ei ole mikään uusi juttu. Kaikki ravintoloissa toimivat klubit ovat joutuneet sopimaan ravintolan kanssa takuun ennen kuin ovat saaneet ottaa ravintolan käyttöönsä. Klubinpitäjän kuuluu tuntea kenttää ja osata arvioida riskit, ja parhaimmillaan klubin maine vetää paikalle jengiä tuntemattomienkin bändien iltoina. En kuitenkaan näkis että tämän saman vastuun sysääminen aloitteleville bändeille olisi reilua.
 
Suosittelen purkamaan sopimuksen sairastumiseen vedoten (se on selkeä force majeure, lääkärintodistus peliin vaan), jos vain voitte.
 
"This is nothing to me! Nothing! Just a hobby! I could be basking in the sun in Florida!"
(Handsome Dick Manitoba)
Ray-Ska
07.08.2009 20:02:00
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

tilat on aika pienet tuohon 500e myyntiin , jos kyseessä on se kellari siel ja onko koko mestan myynti samana iltana mukana siin takuussa, jos ei unohtakaa koko mesta koska montun tiskilt saa myydä aikapaljon bissee et takuu täyttyy...ja muutenkin unohtaisin koko mestan keikkapaikkana...siitähän sit saavat vastineensa...
 
Ray - Ska Rocks and Rolls
tommiot
07.08.2009 21:07:32
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ray-Ska: tilat on aika pienet tuohon 500e myyntiin , jos kyseessä on se kellari siel ja onko koko mestan myynti samana iltana mukana siin takuussa, jos ei unohtakaa koko mesta koska montun tiskilt saa myydä aikapaljon bissee et takuu täyttyy...ja muutenkin unohtaisin koko mestan keikkapaikkana...siitähän sit saavat vastineensa...
 
Myynti lasketaan pelkästään alakerrasta, ja mikä parasta, siellä ei edes käy muoviraha!
 
How do mix ?! ¯(°_o)/¯
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti