Muusikoiden.net
20.04.2018
 

Aloittelijat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Musiikki Yhtyeen Perustaminen
1
SuomiPopRockMusiikkiMuusikko
04.04.2015 22:46:04
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Moi. Moi kaikki Muusikot ja moi kaikki Pop Rock Iskelmä Musiikin Soittimien Soittajat ja Pop Rock Iskelmä Musiikin Laulajat.
Onko yleinsä helppo perustaa Musiikki yhtye ?
Onko yleinsä helppo löytää Musiikki Yhtyeelle Bändi tilat ?
Löytääkö muusikoiden.net internet sivujen kautta yleinsä hyvin Muusikoita
uudelle bändi yhtyeelle ? Löytääkö yleinsä hyvin täältä Muusikoiden.net internet sivujen kautta uudelle musiiki bändi yhtyeelle Muusikoita ?
Kohta on mahdollisesti Suomessa uusi bändi yhtye.
Musiikki yhtyeen kotipaikka on : Helsinki .
Moi te kaikki joita kiinnostaa uuden Suomalaisen Musiikki Yhtyeen perustaminen ja uusi Musiikki Yhtye ja uuteen Musiikki yhtyeeseen tuleminen ja liittyminen ja Musisoiminen ja erinomainen menestyminen Musiikissa ja Muusikkona oleminen, ja myös Aloittelijat , ja myös Musiikki alalla aloittaminen, ja te jotka tunnette monia Suomalaisia Suomenkielisiä Pop Rock Iskelmä Lauluja , sekä Suomalaisia Suomen kielisiä 1980-2012 vuosien Musiikki Kappaleita, niin ottakaa rohkeasti sähköpostitse yhteyttä ihan koska vain.
Uusi tulevä bändi yhtye tulee olemaan aivan varmasti ja melko varmasti kuuluisa ja menestyksellinen Suomalaisen Suomenkielisen Musiikin Yhtye.
Sähköposti osoite on : turu1972suomi@pp.inet.fi
 
Kalmo
05.04.2015 10:46:11
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Lykkyä vain hankkeelle.
Muusikoiden ja harjoitustilojen löytäminen voi olla tosi hankalaa. Kaikkien kun pitäisi asua sellaisten yhteyksien päässä, että harjoitukset saadaan järjestettyä.
 
Paljon työtä, sitkeyttä ja intoa tarvitaan, mutta jos edes jonkunlaisen yhteissoittosysteemin saa aikaiseksi, on se todella hauskaa myös.
 
Asus P5B, E6600 Core 2, E-MU 1820, 2 G RAM, GF 7300, XP, SONAR 8.5 Keski-ikäisellä amatöörillä on se etu, että edessä olevia turhautumisen vuosia on vähemmän.
SuomiPopRockMusiikkiMuusikko
13.07.2015 13:19:34
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Uusi Suomalainen Suomalaisen Kotimaisen Suomen Kielisen Musiikin Yhtye Perustaminen . Musiikki Yhtye Perustaminen ja Musiikki Sali Tilat ja Musiikki Tuotanto .
Kyllä ainakin 1yksi - yhdet tilat löytyy ja on olemassa Helsingissä .
Malmi , Helsinki .
Tilan kertakäyttö ja tuntikäyttö ja kuukausikäyttö ja viikkokäyttö hinnoista ja maksuista en tiedä eikä ole tietoa.
Musiikki Yhtye Tila ja Musiikki Bändi Tila ja Musiikki Tuotanto Tila on nimeltä :
Melplay Karaoke Studio.
 
Rallattelija
25.07.2015 19:34:40
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Muusikoiden on aina oma hommansa. Pääkaupunki seudulla,niitä on kuitenkin kaikkein helpoin löytää. Vaikeutta hommaan luo tietysti genre ja minkä tasoisia soittajia etsitään. Bändissä kaikkien,olisi hyvä olla suunnilleen yhtä taitavia. Suuret tasoerot aiheuttavat loppupeleissä turhautumista varsinkin niille paremmin insrumenttinsä hallitseville. Myös kemiat ja asenteet tulisi kohdata jollain tasolla. Jos kaks tulee treeneihin ryyppäämään ja kaksi soittamaan hommasta ei tule valmista vaan närää.
 
Treenitiloja on rajoitetusti ja tunnetuimpiin paikkoihin on jonoa. Rahalla toki saa jos vaan pätikkää löytyy ja on valmis sitä hukkaamaan niin treenis on varmaa. Kun homman saa aluilleen niin voi kysellä vaikkakaan Korso music housesta tä silkki studiolta tiloja. Homma,kuitenkin kannattaa aloittaa tuolta malmilta joka ylempänä jo,mainittiin. Mesta on studio 303 ja sinne pääsee tuntiveloituksella. Paikalla on käytössä rummut symbaaleineen. Muutama styrkkari ja kiipparit. Toki myös laulumikki. Muistaakseni toi olis jotain 12€ tunti.
 
Wanted palstalle vaan ilmoitus niin siitä homman pitäis lähteä.
 
-My opinion can be change but not that fact I'm right-
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti