Muusikoiden.net
22.04.2018
Into-Luthman | Yli 300 sivua parasta musakamaa 

Aloittelijat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: line6 pod
1
macktastic
06.08.2010 16:26:15 (muokattu 06.08.2010 16:27:22)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

voiko joku selittää minulle selkokielellä mitä käytännössä voi tehdä tällä vempelillä:http://www.thomann.de/gb/line6_pod_studio_gx.htm (line6 pod studio gx). esim. miten se eroa pod2/pocket podista, voiko sillä äänittää ja miten se toimii jne. kiitos
 
Antti1
06.08.2010 16:27:18 (muokattu 06.08.2010 16:28:03)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Linkitys haltuun, ei toimi tuollatavoin. Jos et osaa, niin pelkkä mallinimi riittänee. Erot, ominaisuudet ja toiminta kyllä löytyvät Line6:n sivuilta ja manuaaleista, jos vaan viitseliäisyyttä hiukan riittäisi.
 
E: Ehditkin korjaamaan sen jo, eipä mitään siis enää sen suhteen.
 
Age quod ages.
trunkki
09.08.2010 14:36:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

macktastic: voiko joku selittää minulle selkokielellä mitä käytännössä voi tehdä tällä vempelillä:http://www.thomann.de/gb/line6_pod_studio_gx.htm (line6 pod studio gx). esim. miten se eroa pod2/pocket podista, voiko sillä äänittää ja miten se toimii jne. kiitos
 
Tuon laitteen voi liittää tietokoneen USB-porttiin. Tuohon laitteeseen taas voi liittää kitaran plugipiuhalla kiinni ja laitteen mukana tulee CD, jossa on ohjelma (POD Farm), jonka avulla voi soittaa kitaraa tietokoneen kautta, eli soitto kuuluu silloin tietokoneen kajareista. POD Farmissa on useita erilaisia vahvistinmallinnuksia ym. efektejä, joiden avulla saa kyllä monipuolisia soundeja. Kovin hyvälaatuisiahan ne eivät ole, mutta ihan hyvin riittää kotisoitteluun ja omiin äänityksiinkin. Youtubesta löydät kyllä joitakin videoita, missä tuota ohjelmaa esitellään.
 
Boksin mukana tulee myös äänitysohjelma, minkä avulla voit äänittää omaa soittoasi. Sillä voi myös helposti luoda rumpukomppeja taustalle. Toki voit käyttää myös jotain muuta äänitysohjelmaa, esimerkiksi ilmaista Audacitya.
 
Kyllä tuo kätevä vehje on, suosittelisin vaan mieluummin ostamaan tuon "seuraavan version", POD Studio UX1:n http://www.thomann.de/gb/line6_pod_studio_ux1.htm
,sillä siinä tulee mukana enemmän vahvistinmallinnuksia ja myös mikrofoniliitäntä, jonka avulla voit mm. mikittää kitaravahvistimen tai akustisen kitaran ym, jolloin saa ainakin kunnollisilla soittolaitteilla varmasti parempaa soundia kuin ainoastaan POD Farmin kautta soittamalla. :)
 
Tuossa jotain apua, mitä osasin antaa. Sitä ihmettelen, miksi jotkut vastaavat selvään ja asialliseen kysymykseen vain vähättelemällä ja "eti ite"-asenteella.
 
"..the chastisement of our peace was upon him; and with His stripes we are healed." Isaiah 53:5
rintapek
09.08.2010 15:25:32
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

macktastic: voiko joku selittää minulle selkokielellä mitä käytännössä voi tehdä tällä vempelillä:
 
Kitara sisään, USB ulos. Saundit on tietokoneessa. Mukana ohjelmisto yms.
Vekotin on kitaralle tehty AD- muunnin.
 
esim. miten se eroa pod2/pocket podista
 
Kitara sisään, piuha ulos esim. vahvistimeen, äänityslaitteeseen tms. Saundit on tuon purkin sisällä ja niitä säädetään purkin päällä olevilla potikoilla. Vekotin on kitaralle tehty mallintava multiefekti. USB- liitin laitteessa on tarkoitettu purkin sisällä olevien saundien editoimiseen tietsikan avulla.
 
One kind of music only - the good kind
DirectTone
20.08.2010 12:35:54
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Suosittelen kyllä laitetta. Itselläni tuo laite on käytössä kotona, jossa en pidä oikeaa vahvistinta. Se on kätevä tapa soitella bändikämpän ulkopuolella. ;)
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti