Muusikoiden.net
27.05.2024
 

Roots »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: ICE MO´ & THE ZYDECOOLERS AT DOWN HOME KIVI 16.11.23.
1
bluesmannen
02.11.2023 15:20:40 (muokattu 02.11.2023 15:22:19)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jukka Mäkinen & BluesLovers ry ylpeänä esittää:
 
ICE MO AND THE ZYDECOOLERS
 
Down Home Kivi to 16.11.23
Keskustori 2
33100 Tampere
 
Cool Zydeco and Smokin Hot Blues From North! Down Home Kivessä kuullaan ensimmäistä kertaa bluesin ohella maanmainiota louisianalaista bailu- ja tanssimusiikkia Zydecoa!!
 
Zydeco on yksi monista Louisianan musiikin tyylilajeista, jotka heijastavat ranskalaisen kulttuurin läsnäoloa Atlantin yli. Zydeco on kansanmusiikkityylilaji, joka on kehittynyt ja levinnyt pääosin Louisianassa etenkin toisen maailmansodan jälkeen. Louisianalainen Zydeco-musiikki ponnistaa mutaisesta suobluesista, rhythm & bluesista sekä countrysta ja on yleensä nopeatempoista ja erityisen tanssittavaa.
 
Ice Mo' & The Zydecoolers soittaa zydecoa ja bluesia pohjoisella twistillä. Bändin meininki on energistä, iloista ja tanssittavaa. Ohjelmisto koostuu Louisiana- klassikoista ja omista kappaleista.
 
Ismo Haavisto kuuluu Suomi-bluesin taidokkaaseen ammattilaiskaartiin. Yli 30-vuoden blueskokemus takaa vankan ammattitaidon ja syvältä sielusta kumpuavan tulkinnan. Ismo tunnetaan erinomaisena laulajana, harpistina, kitaristina ja biisintekijänä. Hän on julkaissut lukuisia levyjä. Ismo edusti suomea International Blues Challenge-kisoissa Memphis Tennesseessä vuonna 2013 sekä European Blues Challenge-kisoissa Berliinissä vuonna 2012. BluesLovers ry palkitsi Haaviston vuonna 2017 Jemma-palkinnolla. Edellä mainittujen instrumenttien lisäksi Ismo tarttuu myös yksiriviseen haitariin. Hän on säveltänyt vuosien varrella useita zydeco-kappaleita, joita kuullaan tämän bändin ohjelmistossa.
 
Ja kuten zydeco-perinteeseen kuuluu, orkesterissa on mukana myös Haaviston nuorempaa sukupolvea. Rummuissa on Ismon poika Ukko ja kitarassa on Ismon veljenpoika Oskari. Yhtye julkaisi ensimmäisen albuminsa Cool Zydeco toukokuussa 2023.
 
ISMO ICE MO HAAVISTO laulu, yksirivinen haitari ja huuliharppu OSKARI OSCAR HAAVISTO kitara
VILLE WILLIE VALLILA basso
MATIAS WASHBOARD MATT PARTANEN pesulauta
UKKO YUCCO HAAVISTO - rummut
 
Laissez les bons temps rouler Let the good times roll!
 
Down Home Kivi Be there or be square!
Katarina https://www.youtube.com/watch?v=QR_puJpYTBg
Midsommer https://www.youtube.com/watch?v=QRaDS1H7m1g
Brenda Lou https://www.youtube.com/watch?v=TLcYPGfbShc
Homepage https://www.zydecoolers.com/
Facebook https://www.facebook.com/thezydecoolers
 
Down Home Kivi - Best Blues Club in town! Be there or be square!
 
TERVETULOA!
LIPUT 30/25 € (BL-JÄSENET). VAIN KÄTEISELLÄ!
 
Ovet 20.00. Showtime n. 21.30 - 21.50. Seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!
 
Ennakkolippuja voi varata edellisten vuosien tapaan yhdistyksen s-postin blueslovers.info@gmail.com kautta. Varatut liput pitää konserttipäivänä lunastaa viimeistään klo 21.00 mennessä Kiven lipunmyynnistä, jonka jälkeen lunastamattomat liput palautuvat myyntiin. Jos olet varannut lipun, mutta et jostain syystä pääse saapumaan konserttiin niin on mukavaa, jos ilmoitat asiasta s-postitse!
 
KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN!
 
HUOM! Paikan päällä voit myös ilmoittautua jäseneksi. Ensimmäisen jäsenalennuksen saa heti paikan päällä. Uusien jäsenten ilmoittautumisen voi myös suorittaa osoitteessa http://www.blueslovers.org/liity.html. Ko.välilehdellä on tarkat toimintaohjeet sekä lueteltuna jäsenedut.
 
---
BluesLovers ry.
blueslovers.info@gmail.com
www.blueslovers.org
BluesLovers Facebook
Instagram
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «