Muusikoiden.net
06.12.2022
 

Roots »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Double Whammy Night,Jemma-gaala & perinteiset pikkujoulut Kivi
1
bluesmannen
25.10.2022 15:24:05
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jukka Mäkinen & BluesLovers ylpeänä esittää:
 
Double Whammy Night, Jemma-gaala & perinteiset pikkujoulut
 
BluesLovers ry:n vuoden 2022 päätapahtuma Down Home Kivi torstaina 8.12.22!
Keskustori 2
33100 Tampere
 
Tilaisuudessa jaetaan tämänvuotinen, järjestyksessä 14. blues & roots-juurimusiikin Jemma-palkinto. Aikaisempina vuosina palkinnon ovat pokanneet Wentus Blues Band (Robban Hagnäs), Esa Kuloniemi, Pepe Ahlqvist, Hessu Heinonen, Jo Buddy, Ville Leppänen, Marjo Leinonen, Tomi Leino, Waldemar Wallenius, Ismo Haavisto, Finnish Blues Society (FBS), Jussi Niemi sekä Masa Orpana. Ken saakaan tänä vuonna tämän kansallisen Suomen - lajissaan ensimmäisen - arvostetun blues & roots-juurimusiikin erikoispalkinnon?
 
The Gin Mill Trio
 
The Gin Mill Trion atomiblues tulee, iskee ja tekee laakista selvää jälkeä! Bändin missio tuottaa räjähtävällä energialla varustettua juurevaa musiikkia. 1940-1960-luvun soundeilla soittava kokoonpano saa tyylillisiä vaikutteita tuon ajan mestareilta, mm. The Big Three Trio, Howlin Wolf, Junior Parker, Bo Diddley, Tommy Johnson, Big Bill Broonzy etc. Kitaristi Eero Vaajoensuu, kontrabasisti Mika Liikari ja seisaaltaan minimaalista rumpusettiä soittava sekä laulava Petteri Karkkila tavoittavat autenttisen mustan blues-soundin, rokkava meno on erinomaisen mainiota, soundit ihastuttavat rouhealla rapeudellaan voiko meno enää olla parempaa?
 
Petteri Karkkila laulu, Cocktail drums, Eero Vaajoensuu - kitarat, Mika Liikari double bass
 
Mean ole lonesome train https://www.youtube.com/watch?v=NVNS0GUgWCw I feel like steppin out https://www.youtube.com/watch?v=WcQjAKfZ9FA Facebook https://www.facebook.com/theginmilltrio
 
KallaBlöös
 
KallaBlöös on tuore raumalaisten paikallisylpeys blues-, bluesrock ja rootsmusiikin saralla. Bändin nuori ja originaali musiikki iskee yleisöihin reilusti yli genrerajojen. KallaBlöösin tahdissa on taattua niin menomeininki kuin tunnelmointikin. Vaikka bändi on kokoonpanona suhteellisen tuore, on yhtyeen jäsenillä runsaasti kokemusta keikkailusta niin kotimaassa, Euroopassa kuin Amerikassakin! Kallablöös esittää omia biisejään, jotka ovat muutakin kuin vanhan kierrättämistä. Trion musiikki lainaa vaikutteita sellaisilta bändeiltä kuin Cream, Free, Ten Years After ja ZZ Top, mutta myös toisaalta herkempää tarinankerrontaa bluesin ja bluesrockin tyyliin.
 
Jere Kalla laulu, kitarat, Mikael Alakruuvi - basso, Vilho Voutilainen rummut
 
Take my chances https://www.youtube.com/watch?v=fYS9xl8_jOo The Fool https://www.youtube.com/watch?v=wl8xtgwbqJ0 Facebook https://www.facebook.com/kallabloos
 
Down Home Kivi - Best Blues Club in town!
Be there or be square!
 
TERVETULOA!
 
LIPUT 25/20 € (BL-JÄSENET)
 
Ovet 20.00. Showtime n. 21.30 - 21.50. Seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!
 
Ennakkolippuja voi varata yhdistyksen s-postin blueslovers.info@gmail.com kautta. Varatut liput pitää lunastaa konserttipäivänä viimeistään klo 21.00 mennessä Kiven lipunmyynnistä, jonka jälkeen lunastamattomat liput palautuvat myyntiin. KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN!
 
---
 
BluesLovers ry.
blueslovers.info@gmail.com
www.blueslovers.org
BluesLovers Facebook
Instagram
Twitter
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti