Muusikoiden.net
06.03.2021
 

Yleistä keskustelua musiikista »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Oletko kokenut soittamisen/kuuntelun seksuaalisena elämyksenä?
1 2 3 4
Tahinko
12.01.2020 23:59:24
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Rekisteröidyin ihan tätä kysymystä varten tänne koska uteliaisuus heräsi, miten moni muu on kokenut vastaavaa.
 
Lyhyet kysymykset, jos et jaksa koko tekstiä lukea:
-Oletko ikinä saanut seksuaalista nautintoa soittaessasi tai kuunnellessasi musiikkia, ilman muuta stimulointia, musiikista itsestään? Oletko saanut orgasmia koskaan musiikin kuuntelemisesta tai soittamisesta?
-Oletko tutkinut, mitkä äänet soittimessasi tuntuvat kehossasi parhaimmilta, nautinnollisimmilta seksuaalisesti?
-Oletko koskaan itkenyt soittaessasi tai laulaessasi?
-Oletko kokeillut säveltää orgasmia, kuvata sitä tunnetta? (jos, niin olisi ihanaa kuulla tuotoksesi)
 
Vähän taustaa: Musiikin maailma on avautunut minulle vasta ihan hiljattain, vasta 28-vuotiaana. Juuri muutama päivä sitten ostin ensimmäisen ukulelen ikinä, tätä ennen en ole osannut soittaa kuin muutaman kitarasoinnun, ja lapsena minulla ei ollut mahdollisuutta kokeilla vapaasti soittimia. On ollut myös isoja traumoja musisointiin liittyen, ja ilo ja nautinto musiikin tekemisestä aukesi vasta, kun sain traumoja purettua. Edelleen on silti häpeää työstettävänä soittamiseen liittyen, kuten myös seksuaalisuuteen.
 
Asiaan, vaikka tämäkin hävettää hieman :D
 
Koen usein musiikin hyvin vahvasti kehossani. Esimerkiksi jotkut kappaleet soivat kehossa, tuntuvat hyvin kehollisina, kuin olisin soitin mitä artisti soittaa, kuin hän hyväilisi kehoani soitollaan. Paras musiikki on mielestäni sellaista, missä musiikin kautta soittajan/soittajien mielentila, tunne ja läsnäolo välittyy. Muutama vuosi sitten minulle kävi ensimmäistä kertaa niin, että kuunnellessani todella hyvää musiikkia (oli ainakin jokunen Pink Floydin kappale), sain seksuaalista nautintoa ja orgasmin musiikista. Sitä ennen niin kävi Blues pills:in keikalla (huh kun olikin muuten mahtava kitaristi ! Tuli aivan liki minua soittamaan kun seisoin eturivissä, en tiedä huomasiko peräti, että sain useamman orgasmin, kun en liiemmin jaksanut kontrolloida ilmeitäni ja kehoni tärinää, vaan sallin itseni nauttia täysillä.). PS. saa vinkata upeista keikoista, todellakin haluaisin tutkia näitä aspekteja lisää!
 
Minua kiehtoo musiikissa juuri tunteet, ei niinkään tekninen taitavuus. Vaan se, miten artisti on läsnä, ja miten tunne välittyy.
 
Itse teen lähes pelkästään hetkessä syntyviä intuitiivisia lauluja. Soittotaitoa mulla ei ole, ja tuskin kummoisempaa soittotaitoa tuleekaan, kun olen näin myöhäisellä iällä aloittanut. MUTTA hitto että soittaminen on HAUSKAA! Saan leikkiä, luoda, olla läsnä itseni kanssa, ihmetellä, kokeilla, seikkailla, kuunnella miltä mikäkin ääni kehossani tuntuu. Se on tutkimusmatka. En ole toistaiseksi päässyt kokeilemaan kuin pianoa, ukulelea ja lyhyesti viulua, mutta tykkäsin niistä kaikista.
 
Tuossa jokin aika sitten kävi niin, että mua kiehtoi kovin kokeilla säveltää pianolla orgasmi, välittää se fiilis. Ensimmäinen sävellys oli vielä aika järjen ja suorittamisen tasolla oleva räpellys, en päässyt intuitiiviseen tilaan. Tajusin sulkea silmäni ja muistella ja tuntea kehossani, miltä orgasmi tuntuu. Jo pääsin fiilikseen paljon paremmin ja biisin lopussa huomasin olevani lähellä orgasmia oikeastikin, keskityin kehon tuntemuksiin ja siihen, miltä pianon äänet kehossa tuntuivat ja sain pienen orgasmin biisini lopuksi.
 
Päätin kokeilla vielä kolmannen kerran, tästä innostuneena. Soitin silmät kiinni, vatsallani maaten sähköpianoa, ja kävi niin, että ei tosiaan montaa minuuttia mennyt, kun sain aidon, todella pitkään jatkuvan aaltoilevan orgasmien virran. Yksi elämäni upeimmista kokemuksista, tuntui kuin maskuliininen ja feminiininen puoleni minussa olisivat yhtyneet, kirjaimellisesti tuntui kuin harrastaisin yhdyntää itseni kanssa.. Sormet soittivat pianon koskettimilla ihan omiaan ja nautin vain syvästi, jokainen pianon kosketus tuntui kosketuksena kehossani; sana "kosketinsoitin" sai uuden merkityksen. Kokemus oli ikimuistoinen, en tässä nyt sen tarkemmin avaa, sain sen nauhalle ja joillekin harvoille valituille voin rohjeta nauhoituksen jakaa; musiikillisesti se tosin lienee särkeää korvia :D
 
MUTTA mulla heräsi kova uteliaisuus tuon kokemuksen jälkeen: onko moni muusikko kokenut vastaavaa? Onko tämä tabu, mistä ei paljoa puhuta?
 
Yksi haaveeni on, että joku muusikko säveltäisi mulle vartavasten biisin, joka olisi erityisen kehossasoiva ja seksuaalinen. Auttaisin sävellystyössä mielelläni siten, että voisin sanoa tai antaa merkin aina, kun jokin ääni/yhdistelmä kuulostaa erityisen kiihottavalta.
 
Olisi mahtavaa myös, jos voisitte linkata kiihottavimpia kuulemianne biisejä. Kiinnostaa löytää lisää upeita kehossasoivia löytöjä!
 
Asiallista keskustelua toivon aiheesta ja saa jakaa mitä vain musiikin ja seksuaalisuuden yhteyteen liittyviä kokemuksiaan, tuotoksiaan, muiden tekemiä tuotoksia jne. Seksuaalinen nautinto on ihanaa, ja musiikillinen nautinto on ihanaa, mutta mun kokemuksen mukaan nämä kaksi kun yhdistää, niin JES. Vielä siihen kun saa esimerkiksi rakkaan ihmisen koskettamaan kauniisti ja kauniissa maisemissa tai lisäksi vielä muitakin aistinautintoja, kuten tuoksuja, niin on hedonistista herkkua.
 
Nyt painun kokeilemaan, minkälaisia ääniä ukulelesta lähtee, tänään kolmatta kertaa ukulelea kokeillessani nimittäin huomasin, että eräs tietty ääni siinä sai samantien oikean seinämän vaginastani sykkimään (pelkästään oikea puoli, vasen pysyi vaiti tällä kertaa). Kokeilen ensimmäistä kertaa elämässäni antaa vaginani säveltää, saa nähdä mitä tästä tulee :D En tiedä kehtaanko jakaa tuotosta täällä. Ajattelin siis tehdä niin, että etsin ukulelelta sellaiset äänet, jotka tuntuvat ihanimmalta kehossani ja etenkin vaginassa, ja jos (kun) vaginani alkaa sykkimään, soittaisin samalla rytmillä jos osaan ja pystyn keskittymään. Jännä seikkailu tulossa siis kohta, wish me luck!
 
Socialite
13.01.2020 09:45:56 (muokattu 13.01.2020 09:47:46)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kyllä täällä ainakin jäsen megatherium tuntuu saavan (klassisesta) musiikista kaikenlaisia väristyksiä. Tiedän myös yhden basistin, joka menetti kerran keikalla suolensa hallinnan mutta siihen tuskin liittyi mitään seksuaalista. Omat keholliset reaktiot hikoilua ja käsien tärinää lukuunottamatta ovat aika vähissä.
Gary Enfield
13.01.2020 10:00:27
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Aika jännä, en ole kuullutkaan moisesta. Mun vastaukset:
En
En
En
En
 
Tahinko
13.01.2020 11:58:53
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kiitos kun vastasitte
 
Kyllä mä joku päivä löydän vielä jonkun joka on kokenut vastaavaa, silloin kyllä haluan tavata sen ihmisen jos mahdollista, ja improsoitella yhdessä.
 
Joo, tuo suolen tyhjeneminen tuskin on seksuaalista ollut, vaan vannomatta paras. Sitä taas minä en ole kokenut eikä ole intoakaan kokea
 
Ukulelella löysin vaginalle resonoivimpia säveliä ja sain orgasmin yöllä soitellessa, mutta se oli pitkä ja lempeän kevyt, toisin kuin se pianolla soitettu oli voimakas ja pitkä. En ois meinannut käydä nukkumaan.
 
tiiti koponen
13.01.2020 13:12:41
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

En ole orgasmia saanut, mutta seksuaalista nautintoa kyllä. Tietyt taajudet vaikuttaa juurichakraan, mikä sijaitsee juurikin genitaalialueen läheisyydessä, jolloin kiihottuminen, tai jopa orgasmi on hyvinkin mahdollista. Ite olen joskus kuunnellut musiikkia samalla kun masturboin, se nimittäin buustaa molempia sillon. Eli musa kuulostaa erityisen hyvältä ja orgasmikin on huomattavasti parempi/voimakkaampi. Ja kyllä näitä asioita kannattaa tutkia, koska musa nimenomaan on enemmän sitä fiilistä, kuin teknistä suorittamista :)
 
LaMotta
13.01.2020 13:38:57
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Meitä on moneen junaan ):-
 
En ole kokenut tuollaista.
 
(Lausutaan elämään kyllästyneellä äänellä): "Jos ei kiinnosta niin ei tiällä mikkää pakko oo olla. Työ tiijättä missä on ovet."
Gary Enfield
13.01.2020 14:49:22
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

https://www.dailymail.co.uk/science … esponse-similar-orgasms-people.html
 
No joo, on tää kai joku juttu joillekin. Oon mäkin toki liikuttunut musiikista, mutta en sitä ole mitenkään eroottiseksi mieltänyt, enkä ainakaan muista kokeneeni stondista musiikin vuoksi. Wauwau -kitaraa ja pehmeää fonia niin ehkä ajatukset kuitenkin voi karata pornon puolelle, vaikkei sekään sitten kuitenkaan itse musiikista riipu vaan äänikuvien ehdollistumisesta.
 
Tahinko
13.01.2020 16:40:41
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

tiiti koponen: En ole orgasmia saanut, mutta seksuaalista nautintoa kyllä. Tietyt taajudet vaikuttaa juurichakraan, mikä sijaitsee juurikin genitaalialueen läheisyydessä, jolloin kiihottuminen, tai jopa orgasmi on hyvinkin mahdollista. Ite olen joskus kuunnellut musiikkia samalla kun masturboin, se nimittäin buustaa molempia sillon. Eli musa kuulostaa erityisen hyvältä ja orgasmikin on huomattavasti parempi/voimakkaampi. Ja kyllä näitä asioita kannattaa tutkia, koska musa nimenomaan on enemmän sitä fiilistä, kuin teknistä suorittamista :)
 
Ihana kun jaoit kokemaasi. Sattuisko sulla olemaan biisivinkkejä mitkä kappaleet olet kokenut eroottisimpina? Saattais hyvinkin resonoida. Mä oon löytänyt muutaman todella kehossa tuntuvan musiikkikappaleen, alle 10 biisiä on joita kuunnellessa olen saanut orgasmin eli ei kovin yleistä ole, vaan biisissä tarvitsee olla sitä jotain ja lisäks mun tarvii olla valmiiksi jo tosi läsnä kehossani. Yleensä en koe kiihottavina tekemällä tehdyn "eroottisia" kappaleita (tyyliin Tahdon rakastella sinua), vaan ne biisit joille oon lauennut, ovat olleet instrumentaalista musiikkia, ainakin Pink Floyd on saanut sen aikaan, nyt en muista muita.
 
Tahinko
13.01.2020 16:49:57
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Gary Enfield: https://www.dailymail.co.uk/science … esponse-similar-orgasms-people.html
 
No joo, on tää kai joku juttu joillekin. Oon mäkin toki liikuttunut musiikista, mutta en sitä ole mitenkään eroottiseksi mieltänyt, enkä ainakaan muista kokeneeni stondista musiikin vuoksi. Wauwau -kitaraa ja pehmeää fonia niin ehkä ajatukset kuitenkin voi karata pornon puolelle, vaikkei sekään sitten kuitenkaan itse musiikista riipu vaan äänikuvien ehdollistumisesta.

 
Kiitos kun jaoit linkin, oli hyvin samastuttavaa, joskin mä en kuvaa musiikista saamiani orgasmeja "orgasmien kaltaisiksi" kuten artikkelissa kirjoitettiin, vaan kyllä ne ihan orgasmeja ovat. Vagina sykkii rytmikkäästi, hengitys kiihtyy, osa kehosta tai usein koko kehokin tärisee, voi tulla tahattomia ääniä ja ilmeitä, sydämen syke nousee korkeaksi, ajan- ja paikantaju katoaa ja on euforia ja joskus ykseyden tunne. Tosin, orgasmeja on myös monenlaisia. Yöllä ukulelea soittaessa orgasmi oli mieto, vagina sykki ja tuntui hyvältä, mutta en esim tärissyt eilen. Pianoa soittaessa orgasmi taas oli hyvin voimakas monin tavoin ja lähti mongerrusta, tärinää, nytkähdyksiä kehosta.
 
Artikkelia oli ihana lukea - koin iloa siitä, että on muitakin jotka ovat kokeneet vastaavaa. Toki tiesin jo aiemmin että näin on. Juurikin tuo kuvaus siitä miten musiikki tuntuu koko kehossa, on samastuttava. Kuin keho soisi ja olisi musiikin kanssa yhtä. Mietin, kokevatko synestesiaa kokevat ihmiset tai erityisherkät herkemmin näin (itselläni kumpikin taipumus), vai olisiko kaikille mahdollista, jos herkistyy ja olosuhteet ovat suotuisat.
 
Joka tapauksessa olen iloinen omasta kyvystäni nauttia syvästi musiikista(kin) monin tavoin, ja toivon että löydän vielä ihmisiä joilla on sama kyky.
 
Eräs muusikkoystäväni lupasi säveltää minulle biisin siten, että tehtäisiin siitä mahdollisimman kiihittava minulle. Odotan innolla!
 
rakula
13.01.2020 17:47:29
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tahinko: Kiitos kun jaoit linkin, oli hyvin samastuttavaa, joskin mä en kuvaa musiikista saamiani orgasmeja "orgasmien kaltaisiksi" kuten artikkelissa kirjoitettiin, vaan kyllä ne ihan orgasmeja ovat. Vagina sykkii rytmikkäästi, hengitys kiihtyy, osa kehosta tai usein koko kehokin tärisee, voi tulla tahattomia ääniä ja ilmeitä, sydämen syke nousee korkeaksi, ajan- ja paikantaju katoaa ja on euforia ja joskus ykseyden tunne. Tosin, orgasmeja on myös monenlaisia. Yöllä ukulelea soittaessa orgasmi oli mieto, vagina sykki ja tuntui hyvältä, mutta en esim tärissyt eilen. Pianoa soittaessa orgasmi taas oli hyvin voimakas monin tavoin ja lähti mongerrusta, tärinää, nytkähdyksiä kehosta.
 
Artikkelia oli ihana lukea - koin iloa siitä, että on muitakin jotka ovat kokeneet vastaavaa. Toki tiesin jo aiemmin että näin on. Juurikin tuo kuvaus siitä miten musiikki tuntuu koko kehossa, on samastuttava. Kuin keho soisi ja olisi musiikin kanssa yhtä. Mietin, kokevatko synestesiaa kokevat ihmiset tai erityisherkät herkemmin näin (itselläni kumpikin taipumus), vai olisiko kaikille mahdollista, jos herkistyy ja olosuhteet ovat suotuisat.
 
Joka tapauksessa olen iloinen omasta kyvystäni nauttia syvästi musiikista(kin) monin tavoin, ja toivon että löydän vielä ihmisiä joilla on sama kyky.
 
Eräs muusikkoystäväni lupasi säveltää minulle biisin siten, että tehtäisiin siitä mahdollisimman kiihittava minulle. Odotan innolla!

 
Viititkö kuvata reaktiovideota, kun saat tämän biisin?
 
Linda Lampeniuksella on niin paljon botoxia naamassa, et kun se sulkee silmänsä, sen perseenreikä aukeaa.
Tahinko
13.01.2020 19:06:28
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

rakula: Viititkö kuvata reaktiovideota, kun saat tämän biisin?
 
En rohkene kyllä luvata mutta äänitettä harkitsen.
 
Muovinen
14.01.2020 10:57:27 (muokattu 14.01.2020 10:57:52)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

En ole kyllä koskaan kiihottunut musiikista mutta tiedän useamman kappaleen, jotka sopivalla hetkellä saavat herkistymään ja myös joillain keikoilla olen kokenut hyvin vahvoja ja koskettavia juttuja.
 
Tuo oli aika mielenkiintoista että vaginallakin olisi "stereokuva" (vasen seinämä vs oikea). Siinä olisikin sun musaprojektille nimi - Stereovagina.
Tahinko
14.01.2020 15:58:23
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Muovinen: En ole kyllä koskaan kiihottunut musiikista mutta tiedän useamman kappaleen, jotka sopivalla hetkellä saavat herkistymään ja myös joillain keikoilla olen kokenut hyvin vahvoja ja koskettavia juttuja.
 
Tuo oli aika mielenkiintoista että vaginallakin olisi "stereokuva" (vasen seinämä vs oikea). Siinä olisikin sun musaprojektille nimi - Stereovagina.

 
Kiitos kun jaoit, kyllä mua kiinnostaa myös millä muilla tavoin ihmiset ovat syvästi koskettuneet musiikista, luen mielelläni lisää, jos haluat kertoa.
 
Yhteensä alle 10 kappaletta on saanut minulle orgasmin aikaiseksi, tässä yksi niistä (kun kuulin tämän ensimmäistä kertaa, orgasmi alkoi siinä kohden kun laulu alkoi - jokin tuossa lauluäänessä resonoi vahvasti kehossani enkä tiedä miksi - yllätyin itsekin reaktiotani). En tiedä yhtään itsekään, minkä takia koin tämän niin voimakkaasti: https://www.youtube.com/watch?v=bKO … iCWzFHQ1azS6GwPvvlKygU&index=7&t=0s
Koetteko muut mitään eroottisia tuntemuksia tätä kappaletta kuunnellessa?
 
samsam93
14.01.2020 17:00:08
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kyllähän joskus jotkut erittäin hyvät kappaleet aiheuttaa mm:
-kylmiä väreitä
-silmäkulman kostumista
-euforiaa
-jopa hyvänolontunnetta nivusissa
 
mutta orgasmiin asti ei missään nimessä. Melkeinpä epäilisin, ettei se miehillä ole edes mahdollista. Mut tiedä häntä.
 
Prophet
14.01.2020 18:59:43
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tahinko: Kiitos kun jaoit, kyllä mua kiinnostaa myös millä muilla tavoin ihmiset ovat syvästi koskettuneet musiikista, luen mielelläni lisää, jos haluat kertoa.
 
Yhteensä alle 10 kappaletta on saanut minulle orgasmin aikaiseksi, tässä yksi niistä (kun kuulin tämän ensimmäistä kertaa, orgasmi alkoi siinä kohden kun laulu alkoi - jokin tuossa lauluäänessä resonoi vahvasti kehossani enkä tiedä miksi - yllätyin itsekin reaktiotani). En tiedä yhtään itsekään, minkä takia koin tämän niin voimakkaasti: https://www.youtube.com/watch?v=bKO … iCWzFHQ1azS6GwPvvlKygU&index=7&t=0s
Koetteko muut mitään eroottisia tuntemuksia tätä kappaletta kuunnellessa?

 
Mitkä ne muut biisit ovat?
 
Tahinko
14.01.2020 21:06:37
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

samsam93: Melkeinpä epäilisin, ettei se miehillä ole edes mahdollista. Mut tiedä häntä.
 
Miehillä varmasti ainakin huomattavasti vaikeampaa laueta ilman fyysistä stimulointia esimerkiksi musiikkikappaleen kuuntelemisesta. Mutta tiedän pari miespuolista henkilöä, jotka ovat kyvyn oppineet; on vaatinut melko paljon herkistymistä ja kiireettömän fiilistelyn opettelua. Enkä tiedä, onko siltikään kaikille mahdollista, voi olla että jonkin sortin erityisherkkyys on tarpeen.
 
Ihania kuvailuja.
 
Tahinko
14.01.2020 21:23:04 (muokattu 14.01.2020 21:28:37)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Prophet: Mitkä ne muut biisit ovat?
 
Hmm, rohkenen jakaa tämän nyt sitten, tässä on kokoamani soittolista biiseistä, jotka ovat johtaneet minulla orgasmiin: https://www.youtube.com/playlist?li … =PL3Cd4bsWqV6jCIESLhRLEfxmNL4D_M4WQ
Kenties tästä listasta on jollekin muulle iloa, tai sitten nuo biisit ovat koskettaneet vain minua :)
 
Tässä eivät ole kaikki, enkä muista/tiedä kaikkien nimiä; exän luona kuuntelin paljon musiikkia meditatiivisesti makoillen sängyssä ja olin hölmö, enkä ottanut kaikkien biisien nimiä ylös, jotka aiheuttivat orgasmin (ois ollut erittäin kiva nimittäin kuunnella niitä aina silloin tällöin nykyäänkin). Hänellä oli niistä pieni lista, mutta sain tietooni vain 2 biisiä siitä; nuo soittolistan 2 ensimmäistä biisiä; ja toimivat vielä vuosien jälkeenkin, tuntuivat vahvasti kehossa, vaikkakin en saanut kuin hyvin kevyen orgasmin toista niitä kuunnellessa. Herkkyyteen vaikuttaa niin äärimmäisen paljon mielentila. Samakin "stimulaatio" eli esimerkiksi musiikkikappale, voi olla tyystin erilainen kuuntelukokemus riippuen mielentilasta ja olosuhteista. Esimerkiksi meditatiivisessa läsnäolevassa tilassa, hiljaisuudessa kuunneltuna hyvillä kajareilla kokemus on aika erilainen, kuin vaikka ruuhkabussissa kiireessä kuunneltuna. Niin hyvää musakappaletta en ole vielä kuullut, mikä johtaisi orgasmiin aivan mielentilasta ja ympäristöstä riippumatta :D Esim. väsyneenä ylipäätään nauttiminen on vaikeampaa tai nautinto jää laimeammaksi.
 
Kun jaoin tämän, mua jännittää, hävettää ja pelottaa hieman, mutta toisaalta mun mielestä seksuaalisuudessa ja nautinnossa ei ole mitään väärää lähtökohtaisesti jos toimii eettisesti muita kunnioittaen, ja haluan rohkaista myös omalla esimerkilläni muita siihen, että seksuaalisuus on kaunis asia, josta SAA nauttia
 
Lautuma
14.01.2020 21:26:47
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tahinko: Miehillä varmasti ainakin huomattavasti vaikeampaa laueta ilman fyysistä stimulointia esimerkiksi musiikkikappaleen kuuntelemisesta.
 
Rippikouluikäisenä kun oli "pakko" käydä kirkossa, oli siellä usein vakosamettipukuun sonnustautunut ukko, joka sai ehkä jotain kuvailemiasi tuntemuksia virsistä. En muista virsien numeroita, mutta ihme korinaa ja nytkähtelyä ne miehessä aiheuttivat. Ja se oli ok, kunhan se kiimainen sykkiminen ja kirkonpenkkiä vasten kolistelu murahteluineen jäi tammiovien sisälle. Kirkkopuistossa ukko sytytti savukkeen ja heitti kymmenpennisen suihkulähteeseen, taikauskoa kai tai varakas kun varasti kolehdista.
 
I'm sorry to differ with you sir, but you are the caretaker. You've always been the caretaker. I should know sir - I've always been here.
Tahinko
14.01.2020 21:35:16
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Lautuma: korinaa ja nytkähtelyä ne miehessä aiheuttivat. Ja se oli ok, kunhan se kiimainen sykkiminen ja kirkonpenkkiä vasten kolistelu murahteluineen jäi tammiovien sisälle.
 
Olenkin aina miettinyt, että mikä ihme siinä kirkossa käymisessä viehättää ;D Hauskaa kun jaoit, mielikuva on melkoinen. Melko tuhmaa kirkossa nauttia noin. Itse oon tyytynyt nauttimaan musiikista pääosin ihan kotiloloissa, sitä yhtä Blues pillsin keikkaa lukuunottamatta. Pitääkin katsella löytäisinkö jonkun biisin mitä soittivat livenä.. siinä tosin oli muutakin kuin pelkkä musiikki, kun kumppani painautui mua vasten eturivissä ja tahallaan kiihotti mua lisää mm niskaa suutelemalla.. Joten ihan pelkän hyvän musiikin piikkiin ei voi keikalla saatuja orgasmeja laittaa.
 
Jos jollain on vinkata hyviä kappaleita tai myöskin karismaattisia live-esiintyjiä, mitkä saattaisin kokea eroottisina, otan mielelläni vinkkejä vastaan, aina voi löytyä uusia löytöjä, kuten tänään ihan täältä muusikoiden.net jonkun musiikintekijän biisi oli yllättävän säväyttävä (lisäsin sen listaan..).
 
Prophet
14.01.2020 21:42:54
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tahinko: Hmm, rohkenen jakaa tämän nyt sitten, tässä on kokoamani soittolista biiseistä, jotka ovat johtaneet minulla orgasmiin: https://www.youtube.com/playlist?li … =PL3Cd4bsWqV6jCIESLhRLEfxmNL4D_M4WQ
 
Kaikki ihan tuntemattomia enkä yhtä lukuunottomatta edes kuuntelisi. Lunar Radio - Frozen, muistuttaa etäisesti Cappellan erinomaista eurodance-biisiä.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti