Muusikoiden.net
23.04.2018
 

Yleistä keskustelua musiikista »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: EASY LIVIN' IN SALO 2012 : Uriah Heep- tapahtuma Salossa
1
htapiom
09.07.2012 09:34:41
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tervehdys!
 
Tässäpä tietoa elokuisesta Uriah Heep- aiheisesta tapahtumasta Salossa. Saa vapaasti levittää eteenpäin.
 
TapioM.
 
************************************************************
 
Suomen Uriah Heep fanclub järjestää Salossa 16.-18. elokuuta yhtyeen yli 40-vuotista uraa juhlistavan kolmipäiväisen Easy Livin' In Salo -tapahtuman. Festivaalin pääosassa on Ken Hensley, Uriah Heepin klassikkobiisien kirjoittaja ja yhtyeen johtaja alkuvuosina, mukana on myös kaksi muuta entistä Heep-miestä, rumpali Lee Kerslake ja basisti Paul Newton. Yhdessä he esiintyvät Salon Urheilutalolla tapahtuman pääkonserttia varten kootussa kokoonpanossa jonka laulajana toimii Eirikur Hauksson, tuttu mies mm. Suomen Euroviisujen finaalista v. 2007 jolloin edusti kotimaataan Islantia.
 
Easy Livin' In Salo 2012 käynnistyy ilmaistapahtumana torstaina 16. elokuuta klo 18 Iltatorilta jossa ohjelmaan kuuluu mm. kaupungin avaimien luovutus esiintyjille. Perjantain ja lauantain aikana tapahtuman kolmessa konsertissa kuullaan ja nähdään entisten Heep-miesten lisäksi useita koti- ja ulkomaisia tribuuttiyhtyeitä, kuten saksalainen Circle Of Hands jota pidetään yleisesti yhtenä parhaista Uriah Heep -coverbändeistä maailmassa. Erikoisvieraaksi tapahtumaan on kutsuttu Trevor Hensley joka esiintyy lauantain päätösklubilla ja saa seurakseen myös veljensä Kenin.
 
Paikalla on myös Suomirockin monitoimimies Mika Järvinen joka on tuttu yhtyeistä Five Fifteen ja Crazy World. Hän avaa lauantaina pääkonsertin soolokeikallaan. Järvinen on myös parhaillaan kirjoittamassa kautta aikain ensimmäistä Uriah Heepin urasta kertovaa kirjaa jonka julkaisee WSOY loppuvuodesta 2012.
 
Musiikin lisäksi tarjolla on muutakin oheisohjelmaa. Ken Hensley pitää oman Songwriting Class workshoppinsa, jossa fanit pääsevät ainutkertaisella tavalla tutustumaan hänen sävellystyöhönsä ja saavat hyödyllistä tietoa omalle muusikonuralleen. Lisäksi fanclubin jäsenet pääsevät tapaamaan artisteja omassa fanitapaamisessaan.
 
Easy Livin' In Salo järjestettiin edellisen kerran vuonna 2009 ja sai suuren suosion pääkonsertin ollessa loppuunmyyty, ja vastaavanlaista menestystä veikataan tänäkin vuonna. Vuonna 2009 tapahtuma noteerattiin myös Yleisradion pääuutislähetystä myöten. Kansainvälisyyttä riittää, sillä paikalle odotetaan runsaasti myös ulkomaisia faneja. Lisätietoja tapahtumasta löytyy nettisivuilta osoitteesta: www.easy-livin-in-salo.com ja Facebookista: http://www.facebook.com/events/162913663841151/
 
Pääsyliput ovat myynnissä Tiketissä (www.tiketti.fi). Saatavilla on kaikki konsertit kattavia kahden päivän tapahtumalippuja hintaan 45 EUR sekä myös yksittäisiä konserttilippuja, Ken Hensley Songwriting Class lippuja hintaan 25 EUR ja lisäksi pääkonserttiin VIP-paketteja hintaan 75 EUR.
 
Salo on Lounais-Suomessa n. 120 km Helsingistä ja liikenneyhteydet ovat hyvät joka puolelta Suomea. Sinne pääsee sujuvasti sekä linja-autolla että junalla. Paikallisiin Sokos- ja Cumulus-hotelleihin on neuvoteltu erikoishintaisia huoneita tapahtumaan osallistujille. Lisätietoja näistä ja yleisesti kaikista tapahtumaan liittyvistä asioista löydät nettisivuilta.
 
EASY LIVIN' IN SALO 2012 OHJELMA:
To 16.8. Salon tori: Iltatorilla Uriah Heep -viikonlopun avaus, kaupungin avaimien luovutus legendoille
To 16.8. Sokos Hotel Rikala: Meet & Greet, vapaamuotoinen tutustumistilaisuus
Pe 17.8. klo 10.00 Sokos Hotel Rikala: Ken Hensley Songwriting Class
Pe 17.8. Sokos Hotel Rikala: Concert with Circle Of Hands (DE) + supports
La 18.8. Fanitapaaminen vain Uriah Heep Suomi Finlandin jäsenille
La 18.8. Salon Urheilutalo, Easy Livin' In Salo pääkonsertti: "Uriah Heep Legends play Uriah Heep" + supports
La 18.8. Sokos Hotel Rikala, Afterparty: Trevor Hensley + 70-luvun rockia, useita yhtyeitä
 
Tarkempi ohjelma kaikkine esiintyjineen, kellonaikoineen ym. nettisivuilta www.easy-livin-in-salo.com
 
tender.insanity
09.07.2012 10:09:17
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

On muuten mukavan ironinen nimi tapahtumalle näin Nokian tehtaan alasajon tunnelmissa. Ei mulla muuta.
 
Hyvä terveys on hitain tapa kuolla.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti