Muusikoiden.net
19.03.2024
 

Etusivulle
JäsenetKirjaudu sisäänOma sivuPikaviestitRekisteröidyHakuOnline
Palaute

Jäsenkuvaus: LordWinter (#47091)

Rekisteröitynyt:02.12.2005
Viim. kirjautunut:18.03.2024
Viim. aktiivinen:18.03.2024 22:38   (11h ja 9min sitten)
 
Kuvaus:Täys mulukkuhan se on.

"Tunnuksesi on pistetty jäähylle, joka on voimassa 25.06.2011 01:14 asti. Jäähyn syy: "Jumalan olemassaolo todistettu tieteellisesti"."
 
Allekirjoitus:Tattinen. En oo tattia vatkannu yli vuoteen enkä vatkaa. Olen selibaatissa. -megatherium

Omat kuvat

16.03.2020 18:16  -  612×373  -  51 kt.


Maihinnousu »

Shambles


Kommentit

dinghie: nokkela nimien keksijä ukko, annan arvostukseni
M4ss3 m/: Erittäin kypsää ja sivistynyttä.
Rojekti: kustannukset ovat nousseet,mutta korkki ei ole syypää. sen sijaan syypää tuottajahintojen laskuun, eli tuottojen laskuun, se on.
Sir Härö: mies
M4ss3 m/: 111 (30.5.)
M4ss3 m/: GTJ 17!
Mr.Sit.com: :')
Jeszse: Kiitän palautteesta, joskaan en huomioi sitä jatkossa.
Antti1997: Kiitän palautteesta, joskaan en huomioi sitä jatkossa. Minäkin olen traumatisoitunut lapsuudestasi.
Mr.Sit.com: Mitäm?
Vessajono: Kulutuksia laskeskelevat saabistit on vähä niinku annoksia laskeskelevat alkoholistit
Lautuma: En ole ollut.
Lautuma: Pojat soittaa Jyväskylässä 3.9.
Lautuma: Ei kysyvä tieltä eksy, mutta oletko sinä se, joka ei kotiinsa löytänyt koska ei kuullut navigaattoria naisen naurun yli?
Rojekti: Jaa-a. Jos nyt sitten sitä Valiota, Satamaitoa tai jotain pientä paikallista meijeriä ostat niin menkööt ja soijamaidon voi laittaa jonkun eksistentialistisen kriisin piikkiin
Lautuma: Vai niin. Poistin sen koska en ole se keneksi minua Mnetissä panetellaan. Rajansa kaikella, rajat kiinni, uli-uli-uli-uli.
Lautuma: Eisss... ite oot Teemu Pukki!
Lautuma: Ota minut, vie pilkulle ja paina maaliin asti. Lauo joka kulmasta, tuuletetaan vasta lopussa. Jos käytät kättä, se on punainen kortti.
Lautuma: En ole enää poistanut kommenttejasi, mutten myöskään tatuoinut niitä ihooni.
Sir Härö: siemen kota
Tuomoo: Kuin myös.
Lautuma: Se oli niin rajatapaus kuin olla ja voi. Olisin sen tuominnut heittäjän hyväksi. Toisaalta astuiko Hecht mahdollisen kultaheittonsa yli Atlantassa? Niinhän se tuomittiin yliastutuksi, mutta yhtä rajoilla mentiin kuin Janin Tokion karsinnoissakin.
Lautuma: On se nyt perkele kun joihinkin olympialaisiin ei saada elektronista heittoviivaa, joka hälyttää kun astutaan päälle. Pistetään tartaniin vielä induktiosilmukka ja tolppakamera kuvaamaan, eli valo räpsähtää ja kotiin tulee lappu sponsoreiden vetäytymisestä
Lautuma: Tuo keskiarvosysteemi olisi hyvä kokeilu joissain kisoissa. Tasaisi tuulioloja hyvin, vaikka toisaalta keihäänheitto näyttävyydessään on juuri visuaalisuudessaan pitkien kaarien kisa, jolloin pisin ratkaisee.
Lautuma: Hechtin tapausta ei puitu yhtään, se hyväksyttiin yliastutuksi mukisematta. Näytti siltä että piikkarin piikit pysyivät omalla puolella, nauhatko sitten koskivat viivaa. Hecht oli Saksan versio Ivan Dragosta.
Lautuma: Viisitoista heittoa, joista lasketaan parhaan ja huonoimman keskiarvo. Jokaisesta yliastutusta vähennetään metri pois parhaimmasta heitosta.
Lautuma: Joka kolmannella heitolla heittoradan päähän kipittää maailman täydellisimmillä tisseillä siunatti nainen, joka nostaa toppinsa ensimmäisen ristiaskeleen kohdalla. Tämä suosisi ehkä homoseksualisteja, joita varten voitaisiin tuoda radalle Hehct joka...
Lautuma: ... piiskaisi kyynelehtivän Jorma Kinnusen paljasta pyllyä.
Lautuma: Pitkämäen askelmerkki on siinä kohtaa mistä Räty alkoi "ottamaan vauhtia". Toki aika harvoin Sepollakaan yliastutuksi meni muuten kuin omasta tahdosta, mikä on outoa kun miettii miten lähelle viivaa mies järkähtämättä tyssäsi.
Lautuma: Toisaalta jos miettii keihäänheiton yliastumisia, tuntuvat olevan joko hipaisuja tai sitten läpijuoksuja. Jollain Pitkämäellä veto lähtee kaukaa viivan takaa, mutta toisaalta pitkä saatto säästää niveliä. Sitten raas joku Rööleri heittää käsi koukussa...
Lautuma: ... järjestään yli 85 metrin. No, heittäjiä on moneen junaan, mutta harva uskaltaisi samaan vaunuun Tom Petranoffin kanssa ainakaan yöaikaan. Paitsi tietysti Seppo, joka ei tunne pelkoa.
Lautuma: Thorski oli kyllä kova, joskin aika tylsä heittäjä juuri tuon suvereeniuden takia: ei mitään ylimääräistä, kuin kaikki kävisi itsestään.
Lautuma: Visuaalisesti kartoitettuna oma suosikkikiskaisu on ehkä Rädyn viimeinen heitto Tokiossa. Nilkkojen nivelsiteet riekaleina, näkee että Seppoon sattuu, tukijalka ei paljoa pidä, mutta sittenkin kasikasi ja hopeaa.
Lautuma: Ja Sepon viimeinen Atlantassa: heitto jossa oli ainekset pitkälle, jos olisi lähtenyt muutaman metrin alemmas. Heitto saavutti lakipisteensä liian nopeasti ja putosi tikkana kasiseiskaan. Zelezny oli lyötävissä, täysin, mutta ei perkele...
Lautuma: Tyylipisteasiaa olen miettinyt vuosien aikana paljonkin, mutta lopulta sen toteuttaminen olisi pirun hankalaa. Ehkä tyylipisteitä voisi antaa vaatetuksesta, eli mitä lyhyemmät shortsit, sentti pois lisää puoli metriä tulokseen.
Lautuma: Tai ehkä kymmenen senttiä per sentti. Sepollahan oli mm. sellaiset sinivalkoshortsit, että lähikuvissa melkein vilahti.
Hetfield: Pukin Teemuhan se siellä! En kyllä oo Tuomiselle mitään sukua, heh juum.
Lautuma: Röhleriltä kova pommi: Kolmannella kierroksella heitetty 88,12 oli sentilleen sama kuin Sepon hopeaheitto Tokiossa. Veikkaan että Seppokin nytkähti nojatuolissaan, etenkin kun Thomas katsoi hetken kameraa tohmajärveläisittäin.
Lautuma: Näissä lukemissa piti Sepon mielestä olla jo viisi vuotta sitten, eli Seppo menee kaukana edellä, muut seuraavat. En tiedä Sepon tämän päivän lukemia, ehkä sadan metrin nurkilla liikutaan.
Lautuma: Keppiä viskoin 12-14-vuotiaana välillä tosissaan, välillä puolivaloilla. Ekana vuonna kepitin isompia poikia pelkästään nopeuden ja tekniikan kanssa, mutta toisena vuotena olin auttamatta liian pienikokoinen muihin nähden. Homma meni harrasteluksi, sitä -
Lautuma: se on ollut sen jälkeen satunnaisesti. Naistenkeihäs lensi joku vuosi sitten 50 metriä, ukkojen keihästä en viitsi läksiä koittamaan, liian raakaa fysiikalle. Siun lapsuuskuvaelma kuulosti aika kovalta touhulta. Ihme että olet vielä elossa.
Lautuma: Yego on 175 cm, Kinnus-Jorma ei tainnut olla sitäkään. Itse olen vielä pari senttiä tuosta, minkä takia ukkojen keihään perä raapaisee herkästi heittoalustaa. Joku 188 cm taitaa olla aika ideaali keihäänheittäjälle.
Lautuma: Muistan ammattikoulussa, kun heitettiin naisten keihästä. Itse heitin teknisesti ok heiton 48 metriä. Sillä ei saanut pullakahveja. Minua päätä lyhyempi luokkatoveri juoksi keihäs kädessään, hypähteli epävarmasti ja -
Lautuma: kiskaisi vauhdin töksähdettyä 50 metrin heiton. Ei tekniikkaa, ei rytmitajua, mutta kova käsiveto. Seuraavalla meni vielä vähän pidemmäs. Tuota on heittolahjakkuus, toisilla sitä on, toisilla ei.
Lautuma: Tai no, eiköhän se ideaali ole lähempänä kahta metriä. Tuskin pituudesta haittaa koskaan on, kun vipuvartta mietitään.
Sir Härö: Tervetuloa
Lautuma: Nyt on kiire, ei taida ehtiä tätäk. Moro!
Lautuma: Aim bäkkistä bäk.
Lautuma: Tuo katse on Barcelonasta -92. Se kisa Sepon olisi pitänyt voittaa, eikä luovuttaa kultamitalia Zeleznylle. Se oli Sepon paskin kisa asenteen puolesta, vaikka rahkeet ysikymppiseen olivat. Ei saa koskaan tyytyä kakkoseen, paitsi seksijutuissa.
Lautuma: Atlantassa viimeisellä olisi ollut parhaat saumat, kun Zelezny paini tekniikan kanssa. Se vaan lähti Sepolle tyypillisesti pystyyn ja tikkana 87 metrin viivalle. Tokiossa ilman terveyshuolia Seppo olisi ollut Zeleznyn kanssa ainoa kaksinkertainen MM-ykköne
NHR: Lempi kellon aika on mulla 12:34:56. Itse en ole tainnut siihen vielä kertaakaan osua, mutta jäsen varpio kerran osui! ;)
Sir Härö: Impulsiivinen juoppo, joka sai elinvoimansa jännityksestä. Hieno mies. Oli muuten talousalikersantti talvisodassa.
Sir Härö: Nyökytän hyväksyvästi omakuvallesi, jossa keihäät kädessä poseeraa kaksi suurta esikuvaani.
Sir Härö: Siivota pittää.
Sir Härö: Joo, kiitos. Odottelenkin kiivaasti kutsua linnanjuhliin.
Kipponi: Jumalan olemassaolo todistettu tieteellisesti!? Todistan päinvastoin, Jumala ei ole voinut synnyttää numeroita tai logiikkaa. Ne ovat aina olemassa, ne ovat aineettomia. Toivottavasti meni oikein tämä ajatelma hehe.
M4ss3 m/: hyvä avatar

Yhteensä 57 kommenttia. Lisää kommentti!