Muusikoiden.net
26.02.2017
Custom Sounds | Suomen johtava efektikauppa 

Etusivulle
JäsenetKirjaudu sisäänOma sivuPikaviestitRekisteröidyHakuOnline
Palaute

Jäsenkuvaus: Kipponi (#147875)

Rekisteröitynyt:24.01.2013
Viim. kirjautunut:25.02.2017
Viim. aktiivinen:25.02.2017 22:18   (2h ja 30min sitten)
 
Paikkakunta:Riihimäki
 
Avatar:
 
Kuvaus:Musiikillisia vaikutteita (tämän hetkisiä): Frank Zappa, Van der Graaf Generator, Marillion, Joy Division (fucking great) Deerhoof, Peter Hammill, Rammstein, Focus, Stranglers, Cornelis Vreeswijk, Abba, Daniel Johnston, The Doors.
Suomalaisia aika vähän: Juice, Jaakko Teppo, Irwin.

Löysin maanpäällisen saatanan: Milton Friedman, miehen joka teki tuhojaan ympäri Etelä-Amerikkaa Chile, Brasilia ym.
Hänen Chicagon talouspoliittiset "uudistukset" tappoivat monissa Etelä-Amerikan maissa kymmeniä tuhansia ja 100 tuhansia oli kidutettavina ns. kidutuslaboratorioissa joihin opit oli saatu CIA:lta.
Tälläinen Perkele sai vielä Taloustieteen Nobelinkin.

Hänen kaverinsa Jeffrey Sachs myös joka esim. antoi sääntöjään (talousoppejaan) Jeltsinille ja sai myytyä Neuvostoliiton omistamat yritykset pilkkahinnalla yksityisille omistajille.
Neuvostoliitossa oli ennen näitä uudistuksia 2milj. köyhää(alle 4$/pv) hajoamisen jälkeen ja "uudistusten" 74milj.
köyhää ja absoluuttisestikin köyhiä 34milj.
Tätä sitten on länsimaissa (lähinnä Usa:ssa) kuvattu valtaisaksi onnistumiseksi ?
Kyllä joo todellinen onnistuminen.


Laitetaan vielä toinen tapaus idootteja varten mitä Friedmanin talous ideologia Uusi-liberalismi tarkoittaa käytännössä:
Argentiina: Presidentti Caros Menem mitä aiheutti maalleen; myi tuottavat öljykentät, puhelinlaitos, lentoyhtiö, junat, lentoaseman, maantiet,vesilaitos, pankit, Buenos Airesin eläintarhan, postilaitos ja Kelan.

Saihan se pressa sitten palkaksi punaisen Ferrari Testarossan kansansa pettämisestä ja julkisen puolen myynnistä pilkkahintaan lahjaksi "kiitolliselta liikemieheltä," joka taatusti oli käärinyt rahaa satakertaisesti Testarossan hinnan verran.


Tähän kerään faktaa ja jopa elämänohjeita ? ! :1.Vain Suomessa voit asua laittomasti itse omistamassasi kiinteistössä(mökkeily).
2.Don't make decisions when you're angry. Don't make promises when you're happy.
3.If you want to know what a mans like, take a good look at how he treats his inferiors, not his equals. Sirius Black.
4.On paljon vaarallisempaa luottaa Suomen lakeihin ja tuomioistuimiin kuin ns. banaanivaltion jo tiedossa oleviin lainsäädännön puutteisiin ja korruptoituneisiin tuomioistuimiin, sillä siellä sinä osaat varautua.
5.Älä koskaan anna tilintarkastajalle enempää tietoa yrityksestäsi ja sen strategioista kuin on lain mukaan tarpeellista. Älä koskaan käytä isoja ja arvostettuja tilintarkastustoimistoja (heillä on oletettavasti kytkökset rahoittajaasi) vaan valitse pieni ja eri paikkakunnalla oleva toimisto kuin missä rahoittajapankkisi sijaitsee.
6.EU on vähän sama kuin autoissa ilmoitettu EU-yhdistetty kulutus.Valehdellaan väh. 30%.7.Ultrajuoksija Pasi Koskinen:"koskaan ei saa luovuttaa-pitää vaan välillä antaa periksi.
8.Kärjistäen:Muusikoiden.netin Yleinen palsta(nimenomaan päivittäistä politikointia) on ehkä suurin musta aukko netissä. Kaikentietävät,empaatittomat ihmiset jotka kaikki luulevat olevansa oikeassa. Selvimmätkin tosiasiat pyritään tiettyjen vakio kirjoittajien toimesta vääristämään.Älä siis koskaan eksy sinne. Pakko lisätä vielä, että täysin totaalisia idiootteja, narsistisia psykopaatteja jotka ovat vieraantuneet todellisesta maailmasta---entisestä ja nykyisestä.99% paskaa ja ehkä 1% asiaa.Mutua 99,9%.
No on siellä muutama tosi fiksukin VAI ONKO ?
9.Ihmistä etsin järki kädessäin...Juice Leskinen.10.Timantit ei ole ikuisia vaikka Cheek niin laulaakin.Muuttuvat vähitellen takaisin grafiitiksi.11.Suomen velkasuhde nousee v.2015 61,2% ja EU:n "sääntöjen"mukaan ei saisi olla yli 60%.Jokohan suomi potkitaan ulos?12.Lada Niva 1,7i 3d hinta 7400 What the fuck is this world going to?13.EU-paskaa:Uusi maksu takanomistajille - HS: Tarkastus kestää noin kaksi tuntia ja maksaa 150-180 euroa.14.EU-vaalien kunniaksi(2014) muistellaan menneitä ja mitä luvattiin?Jokainen voi ottaa selvää onko mikään näistä toteutunut?
http://ipu.fi/tietoja-2/eu-jasenyys-ja-vaihtoehdot/nain-suomi-vietiin-euhun/15.Suomi liitettiin Euroon perustuslakia rikkomalla.Ota selvää jos et tiedä!16.Kansalaisten hyvinvoinnilla ei ole mitään mahdollisuuksia mennä parempaan:"Muodollisesti EKP ilmoitti ryhtyvänsä tarvittaessa jopa ennalta rajoittamattomiin kriisivaltioiden velkakirjojen tukiostoihin, jos se katsoo markkinoiden hinnoittelevan velkakirjoihin perusteetonta riskilisää ja jos euron olemassaolo on vaarassa. Toki ostoihin liittyisi vielä iso joukko tiukkoja ehtoja.

Käytännössä tuo OMT-lupaus kuitenkin teki eurovaltioiden velkakirjoista taas suurin piirtein riskittömiä. Lupaus oli nopeimmille finanssipelureille yhtä kuin ilmainen lounas. Se on tähän päivään mennessä nostanut alueen finanssivarallisuuden arvoa rutkasti enemmän kuin edellinen yritys, LTRO-tuki.

Yhdessä nämä EKP:n tukitoimet ovat estäneet euroa hajoamasta ja tarjonneet siinä sivussa finanssisijoittajille parissa vuodessa arviolta jopa 3 700 miljardin euron kokonaistuoton".
17.The most important thing to do in your life is to not interfere with somebody else's life"Frank Zappa".18.Harjavallan nikkelitehdas:Oho ja hups pääsi 66tonnia nikkeliä Kokemäenjokeen, mut ei se mitään "kyllä siinä uida voi".Voi vittu mitä touhua. 19. Suomen talous on supistunut jo 3v peräkkäin, mutta pankit takovat ennätystulosta. Huomaako kukaan mitään ristiriitaa? Virtuaaliraha, kun ei lamoista piittaa. 20. YK:n suosituksen mukaan kohtuullinen vuokra on 20% netto-tuloista. Suomessa köyhiltä menee 50% ja melkeinpä jo keskituloisiltakin. Ei tarvi ihmetellä ostovoiman puuttumista. 21.Juha Ketolan mukaan Suomi ei muutu yrittäjän kannalta yhtään parempaan suuntaan seuraavaan viiteentoista vuoteen, jos koskaan. Ketolalla ei ole aikaa odottaa viittätoista vuotta.
Ketolan yritys kehittää softatyökaluja päivittäistavarakaupan arkeen ja pyrkii vähentämään kauppojen hävikkiä. Yritys työllistää kuusi henkeä.
Suomi on erinomainen maa aloittaa yrittäjänä. Rahaa ja neuvojia tulee joka suunnasta. Kun siirrytään arkeen, Suomen valtio on kuin sepelisäkki uimarin selässä, Ketola sanoo.
Juha Ketolan mielestä kaiken muun kanssa voi Suomessa elää yrittäjänä, jos vain verotus laskisi. Verotus on syypää myös korkeisiin työvoimakustannuksiin.
En voi mitenkään ymmärtää, miksi tyhjästä vaurautta luovia ihmisiä halutaan rangaista. (kaveri vie firmansa Viroon).
22. Suomi tukee yrittäjiä esim. parturikampaamot saa olla auki itsenäisyyspäivänä jos maksaa 200. Jumalauta. 23.Saksan eturivin ekonomisteihin kuuluva Sinn kuvailee teoksessaan The Euro Trap (Euroansa), kuinka euro olikin kuin viritetty ansa sekä kriisiin ajautuneille maille että niiden vuoksi kasvuloukkuun jääneille velkaongelmattomillekin maille. Hänen mielestään euromaiden tulisi etsiä kriisille todellisia ratkaisuja eikä pelkästään peitellä ongelmia antamalla keskuspankin painaa lisää rahaa.
Kriisimaat saavat luottoja vain keskuspankilta, mutta ne maksavat niillä ostojaan vahvoista euromaista, joihin pakenee myös muuta pääomaa kriisimaista.
24.Tulonsiirrot köyhiltä rikkkaille on jatkunut n.1980-luvulta tähän päivään ja se EI ole parantanut köyhien asemaa(ei myöskään keskituloisten). Kapitalismin kultavuodet 1950-1972 eivät koskaan enää palaa. 25."Brexit could trigger a $500 trillion derivatives meltdown, by forcing the EU to allow insolvent member governments and banks to write down debt. Italy is in financial crisis and is already petitioning for that concession. How to avoid collapse of the massive derivatives house of cards? Alternatives are considered.
Sovereign debt the debt of national governments has ballooned from $80 trillion to $100 trillion just since 2008. Squeezed governments have been driven to radical austerity measures, privatizing public assets, slashing public services, and downsizing work forces in a futile attempt to balance national budgets. But the debt overhang just continues to grow.".
Ettei tarvi ihmetellä suomessakaan yksityisen terveyssektorin kasvua.
 
Allekirjoitus:The Best Way to Rob a Bank is to Own One.


Kommentit

Ei kommentteja. Lisää kommentti!

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2017, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti