Muusikoiden.net
19.03.2024
 

Etusivulle
JäsenetKirjaudu sisäänOma sivuPikaviestitRekisteröidyHakuOnline
Palaute

Jäsenkuvaus: sellisti (#14215)

Rekisteröitynyt:07.08.2003
Viim. kirjautunut:25.02.2024
Viim. aktiivinen:25.02.2024 21:36   (22vrk, 9h ja 32min sitten)
 
Paikkakunta:Savonlinna
 
Avatar:
 
Kuvaus:Monipuolinen musiikin ammattilainen vm. -76. Leipää tulee pöytään pääasiassa sellolla ja pianolla, mutta myös sähkö- ja kontrabasso taittuvat. Paperit hankittu klassiselta puolelta, mutta kaikenlaista muutakin tulee soiteltua ja kuunneltua. Bilebändihommia harrastellaan Welmu-yhtyeessä.

"Vähän mä oon pettynykkin. Olis ollu paljo mukavampaa ku sellisti olis ollu kaunis nainen. Jalat harallaan herkällä otteella sulosäveliä loihtimassa. Tälläiselle olis voinu sanoa suurella sydämellä että: yhdyn edelliseen puhujaan." -jami
 
Allekirjoitus:Metsän laidas munat jäi vetoketjun väliin /
Kyllä siinä joutsenemo katsoi hyvin pitkään. -M. A. Numminen

Omat kuvat

05.09.2021 17:30  -  540×540  -  35 kt.


Levylistat »

Klassiset   (223)
Muut kuin klassiset   (655)


Kommentit

Definhel: Soitatkos orkesteerissä kun ammattilaineen olet?
northern: Osaatko soittaa jotain muutakin kuin selloa?
megatherium: Mozart vai Beethoven?
sellisti: En soita orkesterissa vaan opetan sellonsoittoa musiikkiopistossa. Soitan myös pianoa. En osaa sanoa Mozart vaiko Beethoven, molemmat ovat niin hyviä.
sellisti: Lisätään tuohon edelliseen, että myös sähköbassoa ja -kitaraa soittelen melko sujuvasti. Ja kontrabassollakin on tullut esiinnyttyä, oikein suorassa radiokonsertissa.
sellisti: Hauska kuulla..! Sininen ja ruskea ovatkin tehokas yhdistelmä.
sub zero: soittaisitko mieluummin orkesterissa soiton opettamisen sijaan?
sellisti: Orkesterisoittoa pitäisi päästä tekemään vähän säännöllisemmin tietääksenn pitääkö siitä enemmän kuin opettamisesta, mutta tällä hetkellä molemmat tuntuvat tärkeiltä ja yhtä mieluisilta.
sellisti: Niinhän nuo sannoo..!
Epämuusikko: "Playing percussion is a stiff job: Either you're bored stiff or scared stiff"
elbowski: Haha! Hyvä alleikirjoitus ;)!
sellisti: Jep, ja se on kuulemma ihan oikeasti kuultu jonkun sinfoniaorkesterin maakuntakierroksella.
kontrabasisti: kannattaako alkaa ammattimuusikoks? tai no, eipä siinä tietenkään järkeä ole, ei... mutta onko töitä, onko ne oppilaan kaikki niin ärsyttäviä kuin mitä mie oon...? :D
kontrabasisti: eihän sillä rikastu, vaan elää sitten kuitenkin onnellisena ja köyhänä. Onhan niitä varmasti mukaviakin oppilaita, ja miekin oon sellanen muutaman kerran vuodessa.
kontrabasisti: njoo... kai sitä joskus tuli treenattua, ja ope sen kun hymyili. nytkin se hymyilee, ainakin kun sen soittoa kehuu! :)
kontrabasisti: mie taisin olla se basisti, joka ekan soittotunnin jälkeen sano ettei ehdi enää tulla kun keikkaa pukkaa... :) no kyllähän mie treenaan, sillon kun innostun, ja välillä muutenkin. bassokotelon kantaminen vaan saa niskanikamat kipeiks ja hartiat kasaan...
kontrabasisti: siis venyttelen tunnin, treenaan vartin, venyttelen tunnin, treenaan vartin... sillon kun se on pahimmillaan. muusikon elämää :)
Nuages: http://www.harrogate.co.uk/harrogate-band/deathw.jpg
kontrabasisti: Aloin taas treenailla soittoa vähän enemmän, ja tuloksiakin toivottavasti on näkyvissä piakkoin... :)
kontrabasisti: No joo... HÖH, mulla on vähän sellanen viha-rakkaus suhde tuohon soittimeen ja soittamiseen. :) nyt vaan ollaan taas siellä vihan puolella...
kontrabasisti: No se nyt on sellasta, välillä soitto on ihanaa, ja sen mukana kuulostaa ihanalta, mutta heti seuraavana päivänä se voi tuntua metallin sahaamiselta...
kontrabasisti: Niin...Onhan se kontrabasismi iloinen asia, en vaan osaa aina sanoa onko se soittajalle, vai sitten yleisölle... :D Onhan se leppoistaKIN.
kontrabasisti: Mulla on huomenna musiikkilukion pääsykokeet, oon paniikissa... En osaa vaan laulaa yhtä kohtaa siinä On hetki-biisissä. APUA
kontrabasisti: Joo, ihan kivasti nuo pääsykokeet meni, laulussa tosin tuli kahden tahdin ajaks ihan black out, mutta muuten se soi oikein kivasti, ja soittokokeessa näytin ihan oman parhaani. :) Tuloksia odotellaan kesäkuulle vaan sitten...
kontrabasisti: No soitin vaan sen Saint Saentsin Elefantin, ja Händelin Bourreen. Tuli siis mukavasti jammailtua vähän erityylistä. :)
enema: Te kaks ootte ihan saman näköisiä (omakuvassa)
sellisti: Mä oon se lihavampi.
kontrabasisti: Oot ihan meidän teknisentyön opettajan näköinen! ihmeellistä...
kontrabasisti: Joo no sitä mie ihmettelinkin miten se Upi sillon kerran tiesi kaikki kaverin viulun osat! Paitsi että sitten kun kaveri soitti pizzicatona niin kysyi: "HÄH? Voiko sitä noinkin soittaa?" :)
kontrabasisti: Niin joo... Kai siun jo kuuluu nuo pizzicatot osatakin! :) on se sellanen viulunrakentaja se upi
Veikko: Hieno omakuva.
kontrabasisti: Joo, Reino on kyllä aikomoinen muusikko. Tänään musikaali esityksen loppuun Reino intoutui soittamaan Tyynelleen serenaadin kitaralla. Koskettavaa! "Tyyne, Tyyne rakas, Tyyne, seksikäs rakas, TYYNE, UUUUU UUUUU!"
kontrabasisti: No se on ihan omaa tuotantoa! Mie oon kirjottanut Tyynen ja Reinon henkiin, muu on muuan lukiolaisen tekstiä :)
kontrabasisti: No en oo kun Nilsiän koulussa, elikkäs yläasteella, enää tosin neljä päivää jäljellä. :)
kontrabasisti: eiköhän ne parin viikon päästä tule kirjeet postiin... :)
wrshredder: Eiks Gary Karr oo joku sellolegenda...?
disarm: onpas sulla levyjä..
kontrabasisti: Päästi ne minut sinne lukioon! Jes! :)
Shemhamforash: Suloinen pikkutyttö!
Naama-amis: On kyllä sympaattinen ilme siinä jälkikasvulla.
Mimi: Ehheh.. Repesinkö edes kun luin allekirjoituksesi. Onko Segerstam oikeasti sanonut noin!? On se kova jätkä...
Mimi: No ei perhana... En olisi arvannut.
Mirrinsane: kas kiitosta :)
Jami: "Musiikki on kuin huumori. Toisille sitä ei kannata selittää, toisille ei tarvitse." Tuo on kyllä hienosti ajateltu. Oli ajattelijana nyt sitten kuka tahansa. Hyvä että klasarinsoittajiakin osallistuu keskusteluihin.
Jouni: Klasaristi tai ei, jos tämä mies ei osallistuisi keskusteluun, niin kuka sitten?
wrshredder: miks sul o mikki naaman eessä . onk joku liedi menossa vai :)
Jailhouse quartet: Siulta löytyy kyllä tietoa kommentteihin
Strutsi: Sullahan onkin muutama levy! :D Laskeskelin että jos noiden kaikkien hinta olisi vaikka ollut 20€, niin yhteishinnaksi noille olisi kertynyt 13040€. Huimaa
Strutsi: Minullakin alkaa vähän riistäytyä käsistä tämä levyjen ostelu. Lupasin itselleni etten osta levyjä ennen kuin lumet sulaa, mutta en taida pystyä siihen..
Strutsi: Huh. En kykene... Taidan syödä kaurapuuroa seuraavat muutaman kuukauden niin jos sitten saisi taas jotain levyjä hommattua :P
Strutsi: Heh. Minä tilailen Levykauppa-X:stä. Siellä olisi jo houkuttavasti kanta-asiakas kortissa 8 leimaa. Tästä on kullä tullut pakkomielle
wrshredder: hmm.. no okei. tosiaan ei toi allekirjoitus mikään älyn riemuvoitto ole/llut.. :D
wrshredder: Pakotit ihan TÄYSIÄ! ,,, ihan selvinpäin ollaan :D
Strutsi: En kestänyt. Huomenna tulee 2 levyä ja 2 viikon päästä vielä toiset kaksi
Strutsi: Kieroa :) Frendit on kyllä mainio ohjelma. Nähty vaan miljoona kertaa ne jaksot
Skebaristi: Näytät kyllä aika häijyltä. :)
JeeVes: Hei sä oot muuten Savonlinnasta, etkös ookki.
JeeVes: Joo, oon Jennan veli :) Iskä on iskä.
Paijukainen: "Musiikki on kuin huumori.. " Fiksuinta mitä olen aikoihin kuullutkaan.
northern: Kylläpäs sä sahaat nopeeta tossa kuvassa :)
Modest Murskaaja: Kannattaa seurata jazz-miesten keskittyneitä soolo-irvistyksiä ja ottaa niistä vaikutteita tuohon nykyiseen ilmeeseen:P Parasta jazzissa on naaman vääntely:D
Modest Murskaaja: Eipä ole koskaan tömähtänyt vastaan. Kas-vain, eikai oopperakaupunki suinkaan vain tarkoita Savonlinnaa?
Pieni rumpalipoika: Söpö kuva!
Noita: Näin sinua teatterilla lauantaina. Kauniisti soitit. Minä hengailin siellä lämpiössä ja roudailin rumpalin kamoja..
Angus: Käypäs kuuntelemassa Fast Remedyn "Good Time Rock 'N' Roll"-demo, jos sattuisi vaikka iskemään: http://www.mikseri.net/fastremedy
Angus: Hienoa, kiitos kuuntelemisesta!
Szinuhe: Kirjoitit, että VV/TV orkesteri on edesmennyt? Ei pidä paikkaansa. VV/TV vetää kaksi keikka ravintola Juanitassa Savonlinnassa 25. ja 26. elokuuta a.d. 2006. Ja eiköhän se Raatikainen ne Scottijutut jotenkin klaaraa!!!
ekikoo: Nimimerkkisi takia kiinnostaisi tavallaan tietää mitä tykkäät Apocalypticasta?
wrshredder: hohoo. Pääsen soittamaan samaa kappaletta Kimmo Rahusen kanssa. Eikös hän ollut sun opiskelukaveri tms?., kyseessä on siis domino fingers kappale 10-100 kitaralle.:) Tuolla ens satakunnan kitaratapahtumassa soitetaan tuo, soittajien määrästä ei ole tietoa.
wrshredder: Siis korjaan ,Wayne Siegelin Domino Figures kappale. En tiedä kenen järjestämä on. Juu ja on Kimmo satakunnan läänintaiteilija. Soitan lisäksi tuolla 5 kappaletta ,jänskättää huolella :P ,se on mun toinen konsertti ever. hoho.
Cliffies: "Musiikki on kuin huumori..." on muistaakseni Kari Suomalaisen kommentti
Caleidoscope: Ajattelin vaan sanoa, että sun näkemyksiä on tosi mielenkiintoista lukea foorumeilta.
Shemhamforash: Jostain syystä olen vuosia luullut sinua naiseksi.
Shemhamforash: Asiain suhteet eivät ole muuttuneet. :D
jussiohman: täytyy muuten todeta: itsekin oletin kauan aikaa tämän kaverin naiseksi, enkä totuuden valjettua tajunnut mistä se johtui. kunnes kerran välähti: avatari oli luonut alitajuntaan mielikuvan naisen lantiosta.
sellisti: Otinpa parin viimeisimmän kommentoijan innoittamana käyttöön ikivanhan allekirjoituksen vuosien takaa. :)
Bald Anus: Mitä ihmettä? Miten sinua on voitu luulla naiseksi? Minulle mieeheytesi on aina ollut jotenkin itsestäänselvää.
Parasite: Paras allekirjoitus.
Nuages: Sorsan syy, miks se ottaa vetoketjun pesänrakennusaineeksi
gösplstorm: erinomainen biisi allekirjoituksessa! äkkiä tunsinkin painetta vatsassa / muistin kuinka Somerolla hetken istuin krouvissa
Jucciz: Ketkelmanni kotkeutui.

Yhteensä 81 kommenttia. Lisää kommentti!