Muusikoiden.net
15.12.2017
 

Etusivulle
JäsenetKirjaudu sisäänOma sivuPikaviestitRekisteröidyHakuOnline
Palaute

Jäsenkuvaus: jusbb (#123507)

Rekisteröitynyt:07.02.2011
Viim. kirjautunut:12.12.2017
Viim. aktiivinen:15.12.2017 01:25   (5h ja 1min sitten)
 
Sähköposti:jiivisa@gmail.com
Paikkakunta:Tampere
 
Avatar:
 
Kuvaus:Hei, olen Jussi,

kahdeksankymmentäluvun loputtua maailmaan astunut tampereenlainen musiikkiharrastaja, taiteiden rakastaja ja fawmbassadori.

Diskografia:

JS6:
2016 Beta 5.2: Isnea
2017 Sinea


JIIVISA
2013 ARSPYGOLOGOGLLÖÖÖ
2013 VS-NN2
2015 Kaikkeus
2016 1986

jusbb
16.11.2017
 
Allekirjoitus:Mainos: Miehellä oli viikset ja pitkät hiukset - se mitä seuraavaksi tapahtui hämmästytti kaikkia!"
 
Musiikkinäyte:https://soundcloud.com/jxsx6/halley

Omat kuvat

16.11.2017 11:31  -  898×1200  -  104 kt.
16.11.2017 11:32  -  1200×1200  -  93 kt.16.11.2017 11:27  -  1200×1200  -  210 kt.


Maihinnousu »

jiivisa
Jusbb


Huoneet »

1. Arska-huone
7-kieliset kitarat
Keskustelua moderoinnista
M.net @ tampere
Miitti 2015
Offtopic
Pelaajat
THV - Tyhmät, huonot vitsit


Kommentit

Kerpele: Haluan olueni
Perzzza: MPK?
Funkånaut: Öm, mainiota!
Mirrinsane: Ha! Kiitos hämmennyksestä :D
Kerpele: Kiitos kommentista, piristi duunarin raskasta arkea ;D
Bald Anus: You can't break the Kack Master.
Kerpele: Pay depts or snitcses get sticses
pussokisu: AAAAAAAA
Jeszse: Maailman spurguin absoholisti ukko jusbe
Sir Härö: Siinä kuvassa on känni läsnä
Stiiq: Ok.
Van Hannes: Jusbe! Mitä asiaa?
Van Hannes: Ei kuulu sulle!
Van Hannes: Joo. Kandee varoo mitä sanoo.
-Lassi-: postin kaikkkien konnentit tosi ikävä anna pilua huorb
jusbb: Tuplat vai oktetit xD
-Lassi-: sufle basarit ::D
Nidhöggr: nåh nåh
-Lassi-: bitu jussi tuu juomaa klaljaa
-Lassi-: kiitos :3 rontti ukkelin ottama
-Lassi-: voi kun olet herttainen :3
Metal God: http://www.metal-archives.com/images/1/1/1/5/1115_photo.jpg
-Lassi-: jussi....
Jeszse: Oot aika söpö
Nidhöggr: pls come to indonesia play with jiivisa metal band we want you come to indonesia yes
Nidhöggr: ps when come vynil version
geeza: ihana jussi
Parasite: jussi...
Nidhöggr: Maidon ja veden nauttiminen saman illan aikana on SEKA KÄYTTÖÄ
NHR: Kiitoksia kommentista, tässä yksi takaisinkin, ikään kuin vastalahjana... :D
juuso a: Pidän hyvästä musiikista.
Suisiideri: olet epäilyttävä mies
GMORF: Hei Jussi! Ei mul muuta.
Roadkill: MOI
geeza: painitaanko
geeza: muistatko kun tuhosin sinut mökillä
geeza: itse en oikeesti muista
Roadkill: Moro nääs!
Jeszse: No moikka :3
Kerpele: sitten syssymmällä...
Parasite: Näytät entropialta.
M4ss3 m/: Näytät entropian ja samuli edelmanin sekoitukselta.
M4ss3 m/: uuh....
Sir Härö: Oletko joku saatanan palvoja ukko vai hä?
Sir Härö: en usko enään ettetkö olisi
Van Hannes: kiitos
-Lassi-: moi"!
-Lassi-: mitä kuuluu juspuliini?
-Lassi-: Mukava kuulla. Death to false metal! /,,/
Parasite: JANI
-Lassi-: eint got nou rocking eint got nou rollin get on diu diu
laakeri: Thanks! Your song was almost good too.
Quru: töö :3
Kerpele: hieno avatar...
M4ss3 m/: jussi, y u no global?
M4ss3 m/: touchee
Quru: moikkelis
Quru: mikä on sun lempparidinosaurus ;)
Quru: hyvä
Quru: ok
Quru: jäikö jotain epäselväksi???
Quru: 🤓

Yhteensä 62 kommenttia. Lisää kommentti!

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2017, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti