Muusikoiden.net
12.07.2020
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

27.08.2007: Beer Cunt Tavastialla 23.09.2006


Vittu joo! Smördä on buukannu mut ja Jämän bassomummopitsalle Kallion Buttmanssiin la 23.09.06. Kuulemma Stadin rumimmat tarjoilijat ja parhaat pintsat, paremmat kuin Hemmon Ritsa&Pitsassa. En pitsakeisarina ihan niellyt mutta suostuin, säälistä. Jämä oli sit ilman sisäpiirin lupaa pyytäny messiin Silppurin, Ripan ja Jupin. Rai-rai. Kostea ilta luvassa.

Heti alkuun tilattiin pöytää tuopit ja 6 jallukolaa. Smördälle lonkeroo ja Jämälle sidukkaa, kun se on semmonen neiti. Tilasin listalta poropitsaa smetanalla, joka oli kuin olikin vitun hyvää. Ei tosin yhtä hyvää kuin omatekemä. Pintsa oli ehkä mulle hieman liian iso, kun on tuota takaisinvuotovaivaa. Tuli hieman kehno olo, jota pöytään kannettu jatkuva juomavirta ei yhtään auttanut. Rai-rai.

Silppuri kertoi äkillisesti ja yllättäen, että hällä oli tänään synttärit ja kuulemma kaikki lähdetään rokkipoliiseksi Tavastialle arvioimaan uudistunutta Peer Gynttiä. Joo-joo, mennään sitte. Smördä ei mummona lähteny megeen vaan lähti himaan ruinaamaan piparia. Ei saannu.

Silppuri tilas taksin, vittu ihan tavallisen, ja me muut 4 läskiä sikaa jouduttiin ahtautumaan takapenkille. Yli 400 kg raakaa lihaa. Ei uskaltanut kuski vittuilla yhtään. Ois tullu oitis pataan Jämältä, se on niin herkkä hanu.

Pysähdyttiin Tavastian viereisen Scandic-hotellin pihalle, josta Silppuri oli nokkelana buukannu itelleen ja eukolleen kännihuoneen. Vittu nerokasta! Tavastialla naula päähän ja hotelliin goisaan, mut aamiainen ei pysy darran takia sisällä. Käytiin tsiigaan sen huone, jossa sen huippumisu loikoili piukoissa pikineissä. Juma, mitkä daisarit! Oon kade. Otettiin siinä hieman jallua* Silppurin lahjapulloista. Rai-rai.
Reippailtiin siinä sitte Rav. Ilvekseen ottamaan lisää keittoa ja kastiketta. Muut meni edeltä, kun jäin Scandikin pihalle laattaamaan, hieman. Huh, helpotti.

Ilveksessä olikin vanhoja Kouvolan jääriä menossa kannustamaan kotipuolen Peer Gynt-poikia + joku Jämän frendi läski-Jute. Lisää kaljaa ja jekkua koneeseen. Ilveksessä oli myös vanha ystäväni Pätkä, joka oli ollut Kroatiassa autolomalla. Hullu!

Siirryttiin röyhkeesti jonon ohi Tavastialle klo 23.00. Väkeä oli paikalla ehkä noin 350-400 päätä. Oho! Ei lämppäribändiä laisinkaan.
Jämä oli jossain vaiheessa Ilveksen ja Tavastia välillä hävittäny Visa-korttinsa. Vitun tampio!

Olin nähnyt Peer Gyntin viimeksi Tavastialla noin 10 v. sitten, jolloin ohimennessäni huomasin Tavan oven olevan auki, ei ketään ovella. Menin sisään ja paikalla oli noin 200 lärviä ja hieman väsynyt meno.

Tsekkasin tapani mukaan lavakamat. Yllättäen pändillä ei ollut monorikulmia eikä skitta- ja bassostyrkkareita lainkaan. Sivufillit ja rumpalin sivuilla tolppien nokissa (ilmeisesti) 4x10-kaapit. Päättelin Nikkin ja sbasistin soittavan linjaan johonkin etuasteeseen. Rumpalilla on etutomi, 2 lattiatomia, tuplabassaripedaali, 4 crashia, ride ja muut vätkyttimet. Havaitsin myös pändin raahanneen Tavalle omat valot ohjaimineen sekä oman Yamaha digimixerin paikan vakio Midaksen tilalle.

Show alkoi perinteisellä ”Vuortenpeikkojen tanssi”- taustanauhalla, jonka jälkeen soitto jyrähti käyntiin. Jupi sanoi jo ekan biisin aikana: ”Ihan paska!”. Joo-joo.
Kuuntelin pari biisiä ja arvioin seuraavaa:
- bändisoundi oli suht hyvä alusta asti
- Nikki raivosi kitaransa kanssa hienosti, tapojensa mukaan ja myös lauloi hyvin
- uusi basisti veti ihan ok, mutta basso oli turhan alas miksattu, jätkä ei ollut hyvä eikä huono
- uusi rumpali veti myös ihan ok, mutta oli kuin väärässä pändissä, rummut vetivät 4/4 stomppia, kun olisi (munsta!) pitänyt vetää tiukasti 8/8 biittiä
- rumpujen takia pändi kuulosti välillä aivan humppamusalta
Vaikka mulla on pändiltä 5 ekaa vinyyliä, niin en silti enää muista piisejään juuri laisinkaan. Käsitykseni mukaan soittivat kuitenkin pelkkää vanhaa matskua.

Siirryin muutaman kipaleen jälkeen baarin puolella jorisemaan kafrujen kera. 6 Tekilaa! Rai-rai.
Jämä oli jo tässä vaiheessa sitä mieltä, että uudistunut Peer Gynt ei toimi yhtään, juuri rumpalin takia. Emmätiä, ihan sama. Ripa selitti loputtomiin AC/DC:stä ja Jupi uhos jotain sekavaa. Jatkettiin dokaamista. Joku tilasi 12 jekkua pöytään. Silppuri alkoi jo olla melko nakit. Selitin hehkeälle muijalleen, että naimisiin kannattaa aina mennä. Huomasin, että eukkonsa oli kovasti samaa mieltä, mutta Silppuri ei. Ihan mummo!

Seurasin Peer Gyntin loppukeikan takaosasta. Valot olivat hienot, mutta munsta käyttivät liikaa häikäiseviä mole-valoja.
Tavastian jengi oli melko hyvin meisingissä mukana. Bändi sai hyvät aploodit ja soitti 2-3 encorea. Ihan kiva.

Siirryimme baarin puolelle, jossa pöytä oli täynnä jekkulaseja. Silppuri pilkki jo melko pahasti. Ihana hellasärönsä oli syystäkin hieman kypsänä, mutta joi kuitenkin päivänsankarille tarkoitettuja drinkkejä, jottei joutuisi kantamaan sitä läskia sikaa. Riivittiin siinä loppuja viinoja ja erehdyin tilaamaan jotain ihme kossubattery-drinkkejä. Iso virhe!
Raahattiin sammunut Silppuri kainaloista pihalle ja jätettiin se nojaamaan seinää vasten. Rai-rai. Kostea ilta.
Päätettiin kaikki loput ulostautua. Äijähalittiin sitten ulkona läsnä olevat ja päätettiin ottaa pitsailta joskus taas uusiksi.

Lähdin hölmöyksissäni Studio 54:n eteen, josta ajattelin snepata taksin himaan Laruun. Venasin aikani ja nappasin auton, jonka sisältä joku repi mut ulos ja uhkasi vetää pataan. Omo! Otin ritolat ja menin viereiselle snagarille tilaamaan 4 hampparia. Niitä mutustellen kävelin himaan. Niiden kossubatteryjen takia ei nukuttanut yhtään ennen aamua. Virhe! Ihan kivaa oli. Yhtään en ollu kännissä.

Kirjoittanut hemmo 25.09.2006


Arvostelu

4,24,24,24,24,2    (22 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

J.Hollström: Huikee stoori. Gonzo journalismia.
rheinone: Hauskasti pistelty! Vaikkei Silvio ihan noin jurrissa ollu.
sirdickyj: Ripa ei kyllä ollut Jupia pyytänyt, vaan mä ja Silvio, jotka myös pyydettiin Ripakin. Et rai rai vaan.
Karlsson: Sainha!!!
jjhjelt: Pitsa jallukolan kanssa toimi kyllä, mutta kun lisätään vielä jegu,sidukka ja T.Nikki yhtyeineen, niin johan lakkaa toimimasta.
Silvio Dante: Ei lisättävää, vaik onki asiavirheitä. Lisää viunaa.
uiypph: Mikäli tämän (tai muita samanlaisia) on kirjoittanut 14-vuotias erityisluokkalainen finnihevari, niin ok, mutta tuskin mikään 40-vuotias pitkänlinjan pubitähti sentään moiseen vaivautuu...
leka: Paras raportti ikinä. Näitä lisää!
hemmo: Olen odottanut uiypph:n kaltaisia kommentteja.
M-Juhana: 10
M-Juhana: Niin toi oli järjestysluku ja kouluarvosana.
jannu: Huikeeta menoa!
Teijo K.: Hieno arvostelu. Kielen poeettinen funktio projisoi ekvivalenssiperiaatteen valinnan akselilta yhdistelyn akselille. Tykkäsin erityisesti myös kun ajassa liikkuva synkronia korjasi itseään synkronian muutosten myötä ei niinkään kronologiankautta,
Teijo K.: vaan tasoliikkeen kautta jossa yksilöt saattavat muuttua tai kadota, mutta aina korvaantua uusilla yksilöillä niin että systeemi säilytti kokoajan toimivuutensa.
leka: tarkkaan on arva lukenut runousopin perusteet.
Tellervo: Jätkällä on rytmi veressä.
Jabe: Rai-rai
JCM: musiikin
JCM: kyllä
Kaake: Tämä oli hyvä
Epi: Aivan törkeän hyvä!
McCulloch: Tämä oli mahdollisesti paras koskaan lukemani keikka-arvio
phiit: Mikä bändi tässä on kyseessä?
Samu S.: Mitä väliä?
hollmi-5: Kunnon laittoo
Seba: Hehheh, jätkät on sekasin kun seinäkellot. Niinhän ne sanoo että kuin huono viini, pahenette vaan vanhetessanne :)

Yhteensä 26 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Keikkatunnelmat

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti