Muusikoiden.net
06.12.2016
 

Etusivulle
JäsenetKirjaudu sisäänOma sivuPikaviestitRekisteröidyHakuOnline
Palaute

Jäsenkuvaus: phiit (#1299)

Rekisteröitynyt:02.03.2002
Viim. kirjautunut:01.12.2016
Viim. aktiivinen:06.12.2016 00:35   (7h ja 23min sitten)
 
Paikkakunta:Helsinki
 
Avatar:
 
Kuvaus:Ituhippi, muusikko & nörtti vm '79.
Kitaransoitto on alotettu vuonna '91 ja bassoa tullu hakattua vuodesta '06.
Nykysin yrittää myös saada jotain järkevää aikaseks nappuloitten takana, oppia ikä kaikki.

Bändit

SHÖCKING BLÜ - basso (2016-)
KING WEIRD - kitara (2007-)
PEER GÜNT - basso (2006-)
ARGENT VOID - kitara ja basso (2011)
BELOW ME - kitara (2002-2006)

Diskografia

King Weird - Papillon - Official Bootleg II (2016)
King Weird - Revelations (2016)
King Weird - Lavaklubi Goes Weird - Official Bootleg (2014)
King Weird - The Unknown (2014)
Argent Void - Neutronium EP (2012)
King Weird - KWIV (2012)
Peer Günt - Live Today, Gone Tomorrow (2011)
Peer Günt - Knock Out The DJ / Dead Black Roses (digi single) (2011)
King Weird - Dead Can Dance (2009)
Peer Günt - Buck The Odds (2009)
King Weird - Ballad of Dirt (2008)
King Weird - I (2007)
Peer Günt - Live At Tavastia DVD (2007)
Peer Günt - Guts And Glory (2007)
Peer Günt - Sudden Death (single) (2007)
Peer Günt - Crazy Wild One / Black Train (single) (2006)
Below Me - By The Horns (2005)
Below Me - Places To Leave From (demo 2004)
Below Me - s/t (demo 2003)
Below Me - Instrumental Sessions (demo 2002)

Vierailut / muut

Madame T. & Siniset Veljet - Sininen Kala EP - miksaus & masterointi (2016)
IoM - Tyhjää Unta - miksaus & masterointi (2015)
IoM - Kohti Mustaa - miksaus (2013)
Hard Dayz Nite - Valtimoteatteri (2009) - tein 2 kappaletta soundtrackiin
Draugen - Argent Void - Neutronium (demo) kappale soi lyhytelokuvassa
 
Allekirjoitus:~ Musiikin ei tarvitse olla kaunista ollakseen hyvää ~

Omat kuvat

28.11.2016 11:13  -  1600×1066  -  308 kt.
12.06.2016 14:38  -  960×720  -  112 kt.


Tori »

01.12.2016 Ostetaan: AMT M1 etuastepedaali

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti