Muusikoiden.net
16.01.2019
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

16.11.2010: Epiphone SG Goth


Viisi vuotta sitten etsiessäni ensimmäistä sähkistä kuulosti Epiphonen SG maukkaalta, mutta jäi ostamatta halpamaineensa vuoksi.Vuosi sitten kokeilin taas tätä käytettynä ja ostettava oli: Specs:V.2004 kiinantuotantoa . v2006 Remon signeeraama maalaus, kts.kuva. Kaksi avohumbucker-mikrofonia.Molemmilla sävy- ja voimakkuussäädin erikseen.Mikrofonivalitsin 3-asentoinen. 22-nauhaa. Runko ja kaula mahonkia.Otelauta ebenpuuta.Metalliosat mustia. Pitkä kaula on helposti soitettavissa ylös asti, Ääni on täyteläinen, selkeästi erisävyinen eri mikronivalinnoissa.Liimattu mahonkikompleksi todellakin takaa hyvän sustainin.Voin verrata Ibanezin Art 250een,Yamaha Pasificaan ja Ibanez FA 125:een:SG sopii näistä parhaiten rokkiin ja bluesiin. Jopa lasiputkislidella hyvät soundit. Ei sovi (käsissäni )jazziin eikä Paratiisi-tyyppisiin iskelmiin. Hinta-laatusuhde uskomattoman hyvä.Litteähkö,Ibanez-tyyppinen? kaula on nopea ja kevyt soitettava.Bluesin taivutukset kevyesti.
Nyt kuuden vuoden iässä kulumista on mattamaalissa kaulassa,alta paljastuu kiiltävä musta.Puut ja helat edelleen virheettömiä.Ainoa ongelma on ylimmän kielen taipumus tarttua vauhdissa kaulamikkiin kiinni.Pitänee vetää mustaa eristenauhaa tuohon kokeeksi.
Street-prize 245E, käytettynä kaupasta 160e.

Plussat: Hinta-laatusuhde.Mahonkikepin sustain.Luonnetta mikeissä.Soitettavuus.

Miinus: Kaulamikin taipumus jumittaa 6-kieli.

Arvo 9-/10.

Kirjoittanut jokivarsilainen 16.11.2010

            2592×1944  -  1548 kt.


Arvostelu

1,31,31,31,31,3    (15 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Echelon-IV: itseä ei saisi kehua, mut tosta voit kattoa mallia miten kirjotetaan laitearvio: http://muusikoiden.net/artikkelit/1368
Silppuri: Tämä juttu sopisi paremmin tuonne omien kamojen listaukseen... Itsellä oli aikoinaan epin goth-sarjaa, eikä ole kyllä mitään hyvää sanottavaa... Mutta toinen tykkää äidistä jne.

Yhteensä 2 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Laitearviot

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti