Muusikoiden.net
28.06.2022
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Basistit


Ilmoitukset 91-105 (yhteensä 141)« edellinen | seuraava »


Muusikko hakee: Basisti hakee bändiä
Lisätty: 03.04.2022
Voimassa: 29.09.2022
Ilmoittaja: Tweety Leaf (#112408)Lähetä pikaviesti »
Moro,

Valitettavasti on ollut vähän taukoa bändihommista, mutta nyt tekisi mieli takasin treenikselle ja keikoille. En ole mikään teoriaguru, enkä tekninen jumala, mutta ainakin on jollain tasolla tunnistettava tapa vääntää nelikielistä. Aikasemmissa bändeissä on musatyylinä ollut jotain Hard Rockin tapaista sekä hevistä rokkiin. Omaan varsin laajan musamaun, mutta tykkään soittaa jotain raskaan rokin tyyppistä.

Tykkään soittaa riffejä, fillejä ja maalailla menemään, mut mun mielestä pitää aina elää biisin ehdoilla ja välillä on vaan parempi ratkasu soittaa simppelisti tai ei ollenkaan. Tästä syystä mieluiten etin Trioa koska ajoittain kahden kitaristin kanssa soittaminen jättää aika vähän tilaa, mut tää nyt on tosi paljon kiinni porukasta ja bändin tyylistä. Bändi voi olla tuore kokoonpano tai pidempäänkin soittanut. Porukka ja musa merkitsee kuitenkin aina eniten.

Mainitaan tähän väliin myös, että en usko olevani etsimänne tyyppi jos dokaatte ennen keikkaa. Keikan jälkeen voi sitte nauttia :)

Jos nyt on pakko mainita bändejä mistä diggaa, niin varmaan vanhemmista Zeppelinistä, Sabbathista ja Thin Lizzystä se on alotettava, sitte siihen päälle noita hard rock bändejä kuten GnR, Skid Row ja Def Leppard, jossain kohtaa mukaan eksyi Alter Bridge ja Fair to Midland. Nykyään ehkäpä eniten korvia hivelee Royal Blood. Yleisesti mun musamaku läpileikkaa aika monta genreä kuitenkin.

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 39, oikeasti 29
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Sähköposti: tweetyleaf@gmail.com
 


Muusikko hakee: Kiinnostusta? Kitaristi,basisti,laulaja sekä kosketinsoittaja.
Lisätty: 28.03.2022
Voimassa: 30.06.2022
Ilmoittaja: hd54 (#56407)Lähetä pikaviesti »
Puitteet olis kunnossa ja hyvät!!(kaikki tarvittava paikalla mestoja myöten) Kyse vanhasta Roots henkestä eli Rockabilly , Rock'n Roll , Country.....ja sitä rataa. -
-Aktiivista harrastusta,ei silloin tällöin
-Pääset kulkemaan omin kyydein
-kyseinen genre kiinnostaa aidosti
Jos jokseenkaan täytät nämä asiat niin kannattaa ottaa yhteyttä ja kysellä......kerron mielelläni lisää.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 18-100
Paikkakunta: Oulu (Oulun lääni)
Puhelin: 0400976936
 


Muusikko hakee: Pianisti ja basisti haussa jazz- ja viihdemusaan
Lisätty: 27.03.2022
Voimassa: 22.09.2022
Ilmoittaja: ainuli (#87062)Lähetä pikaviesti »

Tummaääninen laulajatar etsii soittokavereita. Tavoitteena keikkailu ja ehkä oman musan teko myös. Jazz ja viihdemusiikki kiinnostavat minua eniten. Laulukokemusta löytyy rutkasti ja olen myös ammattipianisti. Haluaisin kuitenkin laulaessani keskittyä vain laulamiseen joten siksi etsin soittajia mukaan. Scat-laulu ei ole mun vahvinta aluettani, mutta kaikkea voi oppia, eikös niin :)
Treenausmahdollisuudet arkisin päiväsaikaan ja viikonloppuisin. Pk-seutu

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 44
Paikkakunta: Espoo (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0405295377
 


Orkesteri hakee: Vintage meininkiä
Lisätty: 27.03.2022
Voimassa: 01.09.2022
Ilmoittaja: rudi10 (#65728)Lähetä pikaviesti »
Haetaan basistia soittamaan rock"n rollia, rockabillyä ja countryä vintage meiningillä uuteen kokoonpanoon. Kontrabasisti olisi hieno juttu mutta normi sähköbassokin käy, tärkeintä ehkä jonkun tyyppinen vihkiytymin vintage musaan.
Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 20-65
Paikkakunta: Tuusula (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0407696785
 


Muusikko hakee: Haetaan soittajia studioprojektiin
Lisätty: 26.03.2022
Voimassa: 21.09.2022
Ilmoittaja: Jampe82 (#115682)Lähetä pikaviesti »
Haetaan laulajaa, basistia ja rumpalia projektiin jossa tarkoitus olisi äänittää omia biisejä vuosien varrelta studiossa. Tyylilajina heavyrock/heavy, jotain sen suuntaista:) Itse soitan kitaraa, myös toiselle kitaristille voisi olla tarvetta, varsinkin rytmikitaristille. Treenikämppää ei valitettavasti ole tällä hetkellä. Olen kotona demotellut biiseja niin voin lähettää niitä kuunneltavaksi jos kiinnostus tällaiseen projektiin heräsi. I
Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 39
Paikkakunta: Jyväskylä (Länsi-Suomen lääni)
 


Orkesteri hakee: Blues porukka
Lisätty: 25.03.2022
Voimassa: 01.07.2022
Ilmoittaja: basix (#113319)Lähetä pikaviesti »
Rumpali ja Kitaristi vailla basistia/laulajaa.Musa suunta blues/rock
Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Paikkakunta: Ilomantsi (Itä-Suomen lääni)
Puhelin: 0504929855
 


Orkesteri hakee: Basistia indiebändiin
Lisätty: 25.03.2022
Voimassa: 01.07.2022
Ilmoittaja: igelkott (#147674)Lähetä pikaviesti »
Haetaan basistia jyväskyläläiseen bändiin, joka operoi hyvin avomielisesti indie-etuliitteen alla. Pääset vaikuttamaan siihen, mihin suuntaan hommaa kehitetään. Musisointi tapahtuu oikeiden töiden ohella, joten tarkoituksena ei ole valloittaa maailmaa, mutta ei myöskään soitella huvikseen vain silloin tällöin. Ideaalina olisi treenailla noin kerran viikossa, jotta motivaatio pysyy yllä ja voi jopa tapahtua kehitystä. Halua on äänitellä omaa matskua ja hoitaa asialliset keikat. Tällä hetkellä kokoonpanossa on laulaja, rumpali ja kitaristi (ikähaitari 25-50 v.). Muutama demoveto: https://soundcloud.com/aban-doned

Yhteydenotot pikaviestillä tai sähköpostilla.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli puoli vuotta
Paikkakunta: Jyväskylä (Länsi-Suomen lääni)
Sähköposti: poloinen72@gmail.com
 


Orkesteri hakee: Free improvisational rock
Lisätty: 11.03.2022
Voimassa: 06.09.2022
Ilmoittaja: Quaner (#90816)Lähetä pikaviesti »
We are an improvisation rock band, influenced by many different genres and we keep challenging ourselves with free improvisation.

Music varies between cathartic, insane, uncompromising, etheric, jamming, and groovy. We got some psychedelic/alternative/experimental/noise/math/progressive/jazz/metal influences.

We are looking for people who would have an eclectic, adventurous, and experimental attitude towards music and a desire to pursue new ways of creating. Ideally you would be bringing your persona/soul through your instrument and playing.

We practice on Thursday evenings in Pasila where gear is at the site. We are considering adding another day if schedules allow. In the past, along numerous years we have made albums with a different line-up (I used to play guitar and sing but I play drums atm). We got a keyboardist (previously guitarist) and a guitarist atm alongside me. The line-up can change if need be.

We planning on going to a studio and starting gigging perhaps in the summer (once we have practiced enough with this line-up) so we do have plans for the future and are not just interested in 'jamming' for ourselves.

Here are some links from our past stuff (some of them are demo quality and I am working on re-masters on some of them): https://soundcloud.com/tears-of-aladdin / https://tearsofaladdin.bandcamp.com/ / https://nistimilk.bandcamp.com/

We aren't specifically looking for anyone but thought of posting this in case we might find nice additions for our project. Atm, we would prefer a bassist, singer or another lead instrument player. Contact if you are interested to come for a tryout.

Btw we are native Finnish people, just rather write this in 1 language instead of 2.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 30
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0407232366
 


Orkesteri hakee: Animal Genie etsii soittajia livekokoonpanoon
Lisätty: 10.03.2022
Voimassa: 05.09.2022
Ilmoittaja: drykki (#159901)Lähetä pikaviesti »

Moikka,

Eli etsinnässä on soittajia esittämään tulevaa debyyttialbumia livenä. Hakusessa toinen kitaristi, basisti, rumpali ja kosketinsoittaja. Jonkinlainen laulutaito toivottavaa. Yhteydenotot whatsappiin tai posterissa näkyvään sähköpostiosoitteeseen. Lisäyksenä, että joillain ei ole viestit tullut perille whatsapissa. Vastaan kaikille, joten jos vastausta ei näy, niin lähesty sähköpostitse. Aiemmin julkaistu EP kuultavissa:

https://open.spotify.com/album/4R9Y … QkqB?si=omAF42VcSYuYhQvDcLxoDw&nd=1

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 18-40
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0442605506
 


Muusikko hakee: Soittoporukkaa etsimässä
Lisätty: 10.03.2022
Voimassa: 05.09.2022
Ilmoittaja: RazDvaTri (#181326)Lähetä pikaviesti »
Nyt kun on aikaa harrastella enemmän, niin laitetaas soittokavereita hakuun. Tosiaan soittohommia etsisin Kainuun alueelta, ihan covereita taikka omia biisejä. Kokemusta löytyy keikkailevista bändeistä noin kolmen vuoden verran, joten olisi mukava tehdä muutakin, kuin istua treeniksellä.

Itseltäni taittuu basso, banjo, kitara ja välttävästi koskettimet. Löytyy myös äänityskamat, jos demoja tms päädytään tekemään.

Genrerajoilla ei niin väliä, tykkään soittaa ihan humpasta ja popista rockiin ja heviin.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 22
Paikkakunta: Kajaani (Oulun lääni)
Puhelin: 0407505383
 


Orkesteri hakee: Black metal bändi hakee basistia
Lisätty: 10.03.2022
Voimassa: 05.09.2022
Ilmoittaja: lassi-s (#155713)Lähetä pikaviesti »

Hexenfyre vailla asiansa osaavaa basistia. Haltuunotettavaa materiaalia täyspitkän verran, mitä tarkoitus alkaa purkittamaan niin pian kuin mahdollista. Varsinaisia valmiita bassoraitoja näihin ei kuitenkaan ole vielä sävelletty, eli niiden työstäminen jäisi ensisijaisesti itse bassotaitelijan vastuulle. Muutama demobiisi kuunneltavissa youtubessa ja tuleva materiaali noudattaa pitkälti samaa linjaa. Tulevaisuudessa myös ainakin satunnaista keikkailua. Treeniksellä omasta takaa niin vahvistinta kuin bassoakin, eli käytännössä riittää kun itsensä roudaa paikalle. Treenejä vähintään joka toinen lauantai ja treenikämpän vuokranmaksuun tulisi pystyä osallistumaan. Treenis sijaitsee parin kilometrin päässä Hämeenlinnan keskustasta.

Yhteydenotot vain soittamalla mun numeroon . T : L

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 25-50
Paikkakunta: Hämeenlinna (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0465491041
 


Orkesteri hakee: Soft rock band looking for a bassist
Lisätty: 09.03.2022
Voimassa: 04.09.2022
Ilmoittaja: 5ITP (#214732)Lähetä pikaviesti »

Hi! We are a new band in a melodic genre crossing softer rock with a twist of disco (we don’t want to put ourselves into borders of style though, but the main point is that we play light close to pop-rock stuff). We are currently a singer, a guitarist and a keyboard player, looking for a bassist. We are also looking for a drummer. We are currently working on demos of 3 own songs. We are planning to play mainly own music, possibly covers but made in our own style. We have experience of doing music and playing on stage. We are a chilled hobby project at this point, yet we expect commitment (at least 1 time per week), preparations before practice and hopefully some contribution to songwriting. You don’t have to be a pro but we expect that you have a stable basis of skills for growing together. You should also have a bass amp. You can keep it at our practice place which is only ours. Please, send us a sample of your playing and we will send ours. Cheers! :)
Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 28-45
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 


Muusikko hakee: Basisti etsii bändi
Lisätty: 09.03.2022
Voimassa: 04.09.2022
Ilmoittaja: MrPihto (#206099)Lähetä pikaviesti »
Moi!

27 v. basisti etsi soittoporukkaat Salossa tai lähialuella. Kokemusta ja taito on. Osaan äänitetää ja tehdä tabuöatuurit ja mm.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Paikkakunta: Salo (Länsi-Suomen lääni)
 


Orkesteri hakee: Kristillinen metallibändi etsii basistia
Lisätty: 09.03.2022
Voimassa: 04.09.2022
Ilmoittaja: Onni Lappalainen (#206649)Lähetä pikaviesti »
https://www.youtube.com/watch?v=6JxJyrk0LKY
Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 18-60
Paikkakunta: Lappeenranta (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0400701085
 


Orkesteri hakee: Basisti hakusessa!
Lisätty: 08.03.2022
Voimassa: 03.09.2022
Ilmoittaja: Laoboy (#156676)Lähetä pikaviesti »
Moi,
Soitellaan Karkkilassa, helvetin monta kertaa viikossa. Tyylisuunta jotain stoner/rock/punk meininkiä. Soitto on tiukkaa tykitystä. Vaaditaan vaan omistautumista asialle, vaikuttamaan pääsee niin paljon kun intoa löytyy. Emme soittele covereita, pelkkää omaa matskuu. Jos kiinnostaa tulla soittelee, laita viestii tai soita. Voin laittaa klippejä meiningeistä jos innostusta on. Kerron mielelläni lisää suunnitelmista jos kiinnostaa.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli puoli vuotta
Ikä: 15-55
Paikkakunta: Espoo (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0468970296
 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   « edellinen | seuraava »

Näytä

Lääni:tai
Maakunta:
Ilmoitustyyppi: 


Osastot

Basistit
141
Kitaristit
193
Kosketinsoittajat
62
Laulajat
194
Rumpalit
155
Soitonopettajat
112
Keikat
31
Muut
119
 
Kaikki osastot
 
1007

 Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti