Muusikoiden.net
19.11.2018
Soittimet, laitteet, tarvikkeet | Ylöjärven Musiikkikauppa 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Rumpalit


Ilmoitukset 1-15 (yhteensä 179)« edellinen | seuraava »


Orkesteri hakee: Korpsesoturi etsii rumpalia.
Lisätty: 18.11.2018
Voimassa: 31.03.2019
Ilmoittaja: jwa (#6509)Lähetä pikaviesti »
Vanhan koulukunnan kuolo metallia soittava Korpsesoturi etsii motivoitunutta rumpalia. Treenitahti 1-2 krt/viikko. Treenis sijaitsee tällä hetkellä Mäkelänkadulla Helsingissä.

Täyspitkä levy julkaistiin 16.11. Rotted Life labelin kautta. Vastaanotto erittäin hyvä.

Homma vaatii myös panostusta rahallisesti eli keikkamatkat/yöpymiset joutuu kustantamaan omasta pussista tässä vaiheessa ja kämppävuokrasta tietenkin 1/4. Omat rummut oltava - kämpällä setti jolla pääsee kokeilemaan kyllä.

Tällä hetkellä vahvistettuja keikkoja jonkin verran - suurin kiintopiste helmikuun lopulla Moskovassa osallistuminen Coyote Brutal festivaaleille ja lisäksi Englanti, Suomessa jotain hyviä jne. Kiinnostusta tullut Saksa, Ruotsi, Balttia, jne ja tietenkin Suomi... joten näillä näkymin keikkoja tuloillaan kyllä useampia enemmänkin.

Uusien biisien rakentelua myös tulossa ja ajatuksena onkin äänittää toinen pitkäsoitto vuoden puolentoista kuluttua.

Jos siis tuplabasarit, blastit ja asenne kohdillaan ei muuta kuin yhteyksiä. Viihdeaineongelmaiset eivät ole sopivia henkilöitä - sori.

Biisejä voi kuunnella Spotify yms, mutta tässä linkkiä Rotted Life bandcampiin:
https://rottedlife.bandcamp.com/album/malus-corpus

korpsesoturi@gmail.com

ps. jos soitat enkä vastaa niin pistä textaria perään niin tiedän kenelle soitella!

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 20-99
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0504580591
 


Orkesteri hakee: Rumpali
Lisätty: 18.11.2018
Voimassa: 18.12.2018
Ilmoittaja: ccifuent (#168974)Lähetä pikaviesti »
Heips,

Etsimme rumpalia oman instrumentaali rockin/progen kehittelyyn.

Pari biisiä on kuunneltavissa täältä:
https://www.youtube.com/channel/UCNzCbks0DO9V0dIT90zoddQ

Emme toki vaadi että olet ammattimuusikko mutta odotamme että sinulla on palava halu soittaa instrumentaalista musaa ja ymmärrät sen tuomat mahdollisuudet. Olet myös valmis harjoittelemaan itseksesi sekä bändin kanssa jotta pääsemme soittamaan lavoille kun sen aika on.

Tällä hetkellä meitä on kitaristi ja basisti. Nyt etsimme joukkoomme ensi sijaisesti rumpalia. Tarkoitus on myös hakea kosketinsoittajaa ja/tai kitaristia ottamaan rytmipuolen ja tarvittavat taustat haltuun. Haluamme mennä eteenpäin turhia odotellessa mutta meillä ei ole kiire jotenka tärkeintä on että bändi on sinut kappaleiden kanssa niin että se välittyy myös sitten yleisölle.

Meillä on treenikämppä Pitäjämäen Fättiksellä mutta mikäli sinulla on rummut jossain paremmassa paikassa niin voidaan toki keskustella ja sopia siitä erikseen miten edetään. Treeniksellä on rummut myös ja niiden käytöstä pitää toki sopia erikseen ensin.

Mikäli kiinnostuit niin ota yhteyttä ja jutellaan lisää käytännön asioista. Jos sinulla on laittaa linkki soittonäytteistäsi niin liitä mukaan.

-Jukka ja Cifu

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: +358401993546
 


Orkesteri hakee: Rumpali haussa
Lisätty: 18.11.2018
Voimassa: 16.05.2019
Ilmoittaja: Sandblasted (#80504)Lähetä pikaviesti »

Huomio ns. mättörumpalit! Helsinkiläinen vuonna 2013 perustettu Affection hakee riveihinsä uutta rumpalia alkuperäisen jäädessä sivuun ajanpuutteen vuoksi. Treenis on tällä hetkellä Leppävaarassa, siirto mahdollinen lähemmäs Helsingin keskustaa jos koetaan tarpeelliseksi.

Debyyttialbumin äänitykset on loppusuoralla, takana keikkaa ympäri maata, EP:tä ja musavideota löytyy ennestään.

Raivaamme kaavoihin kangistunutta "skeneä" tekemällä rehellisesti omaa juttuamme.

Kuvaavaa: Helvetin energiset keikat, matalavireinen metalli / hard-rock, tanakat riffit, koukuttavat melodiat. Väkevyyttä keittoon tuo nopeammissa biiseissä jopa HC/punk-vaikutteet. Ota rohkeasti yhteyttä niin saat biisinäytteitä tulevalta levyltä!

Jos haluat olla uudistamassa maamme raskaan musiikin kenttää, tarjolla olisi varsin valmis ja kunnianhimoinen pöytä, eli tarkoitus on suunnata taas keikkalavoille kevään aikana levyjulkaisun myötä, toki kuitenkin vasta sitten kun paketti on treenattu yhdessä kasaan.

Etsimme siis pitkäaikasta jäsentä joka kerkeää treenaamaan (myös arki-iltaisin) ja keikkailemaan. Haluamme ottaa mielipiteesi tasavertaisesti huomioon bändiä kehitettäessä.

Kotisivut: www.affectionband.com

Jos yhtään kiinnostuit niin älä epäröi ottaa yhteyttä!

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0405258334
 


Orkesteri hakee: Osaava rumpali hyvällä asenteella
Lisätty: 17.11.2018
Voimassa: 20.12.2018
Ilmoittaja: Peksulainen (#201833)Lähetä pikaviesti »
Olemme opiskelijaporukka Turussa ja soitamme sekä covereita että omaa tuotantoa. Oma tuotanto on lähinnä huumorisävytteistä musiikkia.
Olemme soitelleet vuosijuhlissa ja bileissä, mutta tarvitsisimme porukkaan vakituisen rumpalin. Soittimina kaksi akustista ja basso.

Tervetuloa völjyyn!

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli puoli vuotta
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
 


Orkesteri hakee: MDM-bändi Pave The Path etsii rumpalia
Lisätty: 17.11.2018
Voimassa: 15.05.2019
Ilmoittaja: eemilchen (#189635)Lähetä pikaviesti »

Tervehdys,

Jos metallimusiikki on intohimosi ja olet avoin erilaisille musiikkityyleille, asut Helsingissä tai sen lähettyvillä, olet n. 18-30 -vuotias ja erityisen kiinnostunut melodisesta death-metallista ja modernista metallista, niin liittyminen Pave The Pathiin voisi olla sinua varten! Etsimme tällä hetkellä basistia ja rumpalia viimeistelläksemme kokoonpanomme.

Saimme juuri valmiiksi 40 minuuttia materiaalia albumia varten. Tässä muutama demo:
https://www.youtube.com/watch?v=3uIGZaTA2kk
https://www.youtube.com/watch?v=TkAuytA4AS4

Meillä on korkeat standardit musiikin suhteen ja tavoitteenamme on tuoda jotain uutta ja erilaista suomalaiseen metalliskeneen. Lyhyesti historiasta: bändi perustettiin Hong Kongissa muutama vuosi takaperin. Yhtye on esiintynyt mm. Kalmahin ja Arkonan kanssa ja EP valittiin ehdolle Metal Stormin yleisöäänestykseen.

Tarkoituksemme on vuokrata treenipaikka Helsingin seudulta, mutta tulevaisuudessa pyrimme yhdistämään treeniksen kotistudion yhteyteen kätevyyden vuoksi.

Musiikillisia vaikuttajiamme ovat mm. Dark Tranquillity, Omnium Gatherum, Insomnium, Swallow The Sun, Meshuggah, Opeth, Slumber ja October Tide. (Emme käytä kovin matalaa virettä ja musiikkimme on muuttunut EP:mme Göteborg-tyylistä)

Musiikin lisäksi myös albumin kansitaide on valmiina ja Eemil osallistuu miksausvaiheeseen. Jaamme kulut bändin jäsenten kesken masteroinnista, rumpujen äänityksestä, treenikämpästä, albumin teettämisestä, mainostamisesta yms. mutta tavoitteenamme on kuitenkin saada levytyssopimus. Toivomme, että olisit valmis myös keikkailemaan.

Jos kiinnostuit, laita sähköpostia osoitteeseen eemilchen@hotmail.com

Kiitos lukemisesta!

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 18-30
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Sähköposti: eemilchen@hotmail.com
 


Muusikko hakee: Bändi!
Lisätty: 16.11.2018
Voimassa: 31.01.2019
Ilmoittaja: mim2i (#113186)Lähetä pikaviesti »
Hämeenlinnalainen rumpali olisi laittamassa uutta bändiä kasaan. Visiona kokeellinen elektro/groove/poprock/indie mitälie. Teen myös omia biisejä ja voin niitä mahdollisesti myös laulaa. Rumpuja olen soitellut pitkään, mutta laulupuolesta ei ole vielä paljoa kokemusta. Etsin kiipparistia, kitaristia, basistia.. muutkin soittimet tervetulleita. Esim. Viulu/kontrabasso tms. ois hienoja.
Treenikämppä löytyy ja soittimiakin ihan hyvin.
Toivomuksena olisi, että osaat soittaa bändin kanssa, virtuoosi ei tarvii olla. Ja että haluat sitoutua treenaamaan kerran viikossa. Sävellys- ja laulutaito plussaa. Tarkoituksena pitää hauskaa ja kehittyä yhdessä esiintymiskuntoon. Olethan yli 30v! Itse jo lähempänä seuraavaa kymmentä

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 30+
Paikkakunta: Hämeenlinna (Etelä-Suomen lääni)
 


Muusikko hakee: Tampereella jazz/soul/blues soittajia?
Lisätty: 15.11.2018
Voimassa: 20.12.2018
Ilmoittaja: Sini-Tuulia (#201660)Lähetä pikaviesti »

Etsinnässä rentoja ja taitavia soittajia joita kiinnostaisi harrastusmielessä soitella kevyttä jatsia/bluesia/soulia täältä ja muualta. Mikä ettei muutakin, kunhan kaikilla on kivaa ja jokaiselle on mukavaa haastetta. Esimerkkinä voisi olla vaikka Melody Gardot. Kasassa on jo laulaja (myös viulu ja piano) ja saksofonisti (myös klarinetti). Eli ainakin basisti (kontrabasisti ois ah ihana), rumpali, mua parempi pianisti ois ihana löytää. Ja muitakin toki jos löytyy kiinnostuneita!
(Nämä kysymykset on hämmentäviä, en ymmärrä mitä näillä haetaan.. Mutta siis oma soittokokemus orkestereissa on yli 10-vuotta ja ikä 32, sulla ei tarvi olla samat)

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 32
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0443455807
 


Orkesteri hakee: Blues-bändiin rumpali
Lisätty: 15.11.2018
Voimassa: 01.02.2019
Ilmoittaja: Blues-Matti (#135832)Lähetä pikaviesti »
Näin muutaman vuoden jälkeen on ajatus uudelleen perustaa bändi genrenään lähinnä bluesiin liittyvää musaa. Itse olen intohimoinen basisti, joten tarvitaan osaava rumpali, ja nimenomaan sellainen tyyppi, joka osaa soitta rumpuja ja hillitä osaamistaan, siis ei fillejä joka paikkaan. Jos siis asia kiinnostaa otapas yhteyttä minuun. Rumpalin lisäksi tarvitaan vielä osaava kitaristi ja mies- tai naislaulaja. Kiipparistikin olis hyvä tai laulava komppaaja. Treenis hankitaan heti kun porukka on kasassa. t Matti
Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: saa olla
Paikkakunta: Rovaniemi (Lapin lääni)
Puhelin: 050 4672545
 


Orkesteri hakee: Laulaja/kitaristi sekä toinen kitaristi etsii rumpalia
Lisätty: 14.11.2018
Voimassa: 02.12.2018
Ilmoittaja: silhouette (#6304)Lähetä pikaviesti »
Ollaan kaksi kitaristia ja olemme säveltäneet yhdessä musiikkia joissa yhdistyy moni eri tyylilaji aina popista alternativeen ja tarkoitus olisi mennä äänittämään niitä studioon lähiaikoina.

Siis, löydämmekö sinut eli rumpalin joka haluaisi treenata kanssamme kappaleet kuntoon ja lähteä sitten soittamaan ne studioon? Meillä on treenitila Herttoniemessä missä on setti ilman kunnollisia tomeja ja ridejä, mutta studio johon olemme olleet yhteydessä koskien projektiamme sisältää kaksi hyvää rumpusettiä joita voit käyttää.

Lisäksi toivomme sinulta vähintään jotain kokemusta soittamisesta sekä äänittämisestä, mutta mikään pro sinun ei täydy olla,vaikka ei sekään haittaa jos olet. =)

Miltäkö tämä kaikki sinusta kuulostaa? Ota ihmeessä yhteyttä, jos tunnet, että tämä juttu on sinulle tehty, kiitos!

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 30 +
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Sähköposti: tomi.tuppurainen@gmail.com
 


Orkesteri hakee: Rumpali Suomirock/punkbändiin
Lisätty: 14.11.2018
Voimassa: 24.12.2018
Ilmoittaja: Mike Ladyman (#195664)Lähetä pikaviesti »

Soitamme Suomirokkia, jossa punk-vivahteita. Tässä nopeesti tehty demo näytteeksi: https://www.youtube.com/watch?v=x59a3UeLksc
Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Paikkakunta: Kouvola (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: +358407582551
Sähköposti: tappava-rakkaus@outlook.com
Internet: https://tappava-rakkaus.webnode.fi
 


Orkesteri hakee: Folk metal bändi etsii rumpalia
Lisätty: 14.11.2018
Voimassa: 12.05.2019
Ilmoittaja: wiilixx (#69605)Lähetä pikaviesti »

Olemme Keravalla treenaava bändi ja meiltä löytyy reilu levyllinen omaa materiaalia, jota tällä hetkellä soitetaan (arkistossa odottaa lisää). Kourallinen keikkailukokemusta ja pari demobiisiä äänittäneenä olemme tällä hetkellä rumpalia vailla. Sinulta toivottaisiin mielenkiintoa meidän musiikkia kohtaan, sekä innokkuutta ja mahdollisuutta treenata kanssamme noin kerran viikossa, plus tietenkin omatoimisesti ahkerammin. Tavoitteena meillä olisi äänittää tällä hetkellä löytyvää materiaalia, sekä harjoitella settiä keikkailukuntoon uuden rumpalin voimin. Koostumme tällä hetkellä kuudesta henkilöstä: basisti, kaksi kitaristia, kaksi vokalistia ja synisti.

Vaadimme että osaat metallimusiikille ominaiset nopeat basaripoljennat ja blästit ongelmitta, epätavallisempia tahtilajeja unohtamatta, eli demobiisimme pitäisi mennä ongelmitta. Toivomme tietenkin myös että tuot omaa tyyliäsi esiin kun sen aika koittaa.

Pyydämme lisäämään hakemukseen soittonäytteen

Tästä kuuntelemaan äänittämämme demot:

Relics - https://www.youtube.com/watch?v=YVa3oYrwQOs
Return to Valhalla - https://www.youtube.com/watch?v=dgFz6IXDt1Y

Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 18-40
Paikkakunta: Kerava (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: nollaneljäviisi2561611
 


Orkesteri hakee: Laulaja/kitaristi hakee rumpalia ja kitaristia!!
Lisätty: 14.11.2018
Voimassa: 02.02.2019
Ilmoittaja: julle 666 (#185797)Lähetä pikaviesti »
Olen 15-vuotias ja haen rumpalia ja kitaristia lähiseudulta soittamaan punkkia. Tarkoitus olisi jatkaa entistä kahen miehen hc punkki bändiä joka lopahti kun rumpali lähti bändistä. Kyseisellä bändillä on muutamia omia biisejä ja paria coveriakin on veivattu. Bändi on hardcore punkkia mutta siitä löytyy myös perus old school punkin piirteitä. Itse soitan bändissä kitaraa ja laulan mutta jos löytyy toinen kitaristi, voi olla että siirryn pelkkään lauluun. Jos on kiinnostusta liittyä bändiin, saa tietysti osallistua lyriikoiden tekoon ja sävellykseen ja soittapaikkakin löytyy täältä Sievistä mutta jos itselläsi on paikka missä soittaa kuten autotalli tai perunakellari niin aina parempi. Iällä ei ole väliä, mutta mieluiten 12-20 väliltä. Eli jos siellä rumpali tai kitaristi on kiinnostunut, niin laita ihmeessä viestiä pikaviestillä tai puhelinnumeroon.
Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Paikkakunta: Sievi (Oulun lääni)
Puhelin: 0449720303
 


Orkesteri hakee: Rumpalia haetaan
Lisätty: 14.11.2018
Voimassa: 31.01.2019
Ilmoittaja: Amdl (#201718)Lähetä pikaviesti »
Moro!
Rumpujakkaralla paikka auki jo hyvässä alussa olevaan yhtyeeseen.. kämppäkin on joten ei tarvitse taivasalla harjaantua. Toiminta tavoitteellista eli sitoitumista odotetaan alusta lähtien.
Cajonilla paukuttelua myös luvassa, joten pojot kotiin jos sellainenkin olisi tuttua ja sellaisen omistat. Soitellaan kevyttä rokkia, mutta suunta ei ole kiveen kaiverrettu.
Selvitetään tilannetta lisää yhteydenoton jälkeen. Pikaviestillä saa kiinni.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Paikkakunta: Eura (Länsi-Suomen lääni)
 


Muusikko hakee: Muusikko hakee rock/hevibändiä
Lisätty: 14.11.2018
Voimassa: 12.05.2019
Ilmoittaja: alexsolani_ (#194642)Lähetä pikaviesti »
Hei!

26-vuotias haaveileva kitaristi saaristosta joka etsii bändiä turusta!

Olen Soittanut kitaraa noin siitä asti kuin sain ensimmäinen sähkökitarani

11-vuotiaana!

Musiikki maku on ihan laidasta laitaan ja bändit kun In Flames, Slipknot, Soilwork, Mötley

Crüe Iron Maiden, Rammstein, Ghost B.C soivat täysillä stereossa. Mutta myöskin bändejä

kuten Pendulum, Knife party (siis ihan eri genre nimenomaan) on kunnon kama, ja tietysti

paljon muuta!

Haluaisin perustaa tai liittyä bändiin millä on vähän erilainen visio ja yrittää oikeasti

tavoittaa jotain ja löytää oman soundin. COVER-BÄNDEJÄ EI KIINNOSTA !!!

Kaikki Metalligenret on soitettu läpi jo teinikäisenä ihan laidasta laitaan elikkä

En yritä, enkä halu saavuttaa esim. ”uutta metallicaa” tai bändin millä on ihan sama soundi

kun joku muu tuttu bändi. Tietysti esim. Thrash – metalli on ihan hyvä genre, mutta pitäisi

löytää se oma soundi määrätietoisesti!

Kun puhutaan bändistä vielä ja kun perustaa bändin tärkeintä on se (minun mielestäni) että

Olisi kuitenkin hauskaa ja että asiasta ei tulisi liian vakavaa, vaikka tekee töitä. Tärkeintä on

se että on hyvä jengi ja on rento meininki! Mieluummin että on hyvä ”chemistry” bändissä ja

soittajat eivät ole maailman luokkaa, kun että on helkkarin hyviä soittajia mutta se ”kemia”

ei vaan suju hyvin.

Valitettavasti ei paljon materiaalia löytyy etukäteen minun soittamisesta, mutta jos

Haluat/ haluatte niin löytyy jotakin ainakin esim. YouTube ja instagram!

Sinne vaan katsomaan ja laitamaan vaikkapa viesti jos kiinnostaa!

Går också bra på svenska!

English works too!

T. Alex(i)

Alex Sulonen
Instagram: @alexsolani
Youtube: alexsolani

Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 26
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
Internet: https://www.instagram.com/alexsolani/
 


Orkesteri hakee: Rumpalia jazz/pop -poppooseen
Lisätty: 13.11.2018
Voimassa: 13.12.2018
Ilmoittaja: uotika (#96765)Lähetä pikaviesti »
Olemme noin 5 vuotta aktiivisesti toiminut harrastelijabändi. Olemme soittaneet tähän saakka viihdyttävää ja tanssittavaa jazz-tyyppistä musiikkia. Setteihin on kuulunut sekä jazz-stankkuja, että pop/rock -biisejä sovitettuna jatsintapaiseksi.

Tänä syksynä meille tuli uudistumisen paikka, kun muutama jäsen halusi lähteä etsimään haasteita toisaalta. Alkuperäisestä, bändin perustaneesta porukasta on kuitenkin kolme neljästä jäljellä, joten homma on edelleen vakaalla pohjalla.

Meitä on nyt laulaja, trumpetisti, pianisti ja kitaristi. Yksi lupaava (tuttu) basisti on tulossa koesoittoon, ja vielä olisi rumpalin paikka avoinna.

Ajatuksena meillä olisi todennäköisesti pitää yllä kahta rinnakkaista (keikka)settiä: yksi jazz-, ja sen rinnalla pop-osaston setti. Tarvittaessa voisimme siis heittää joko jazz- tai pop-keikan, tai niiden yhdistelmän.

Popilla tarkoitamme tässä esim. rock, funk, reggae, soul, groove, yms. kivaa, toimivaa matskua.

Kohtuuhintainen treenis on käytössämme Puotilassa Helsingissä. Vuokra asettunee noin 35 euron kieppeille kuukaudessa (+/- 5 e), per henki.

Ikäjakaumamme on varsin laaja: kuopus on 18v ja wanhus 49v. Meillä ei ole muuta vaatimusta sinun iällesi, kuin täysi-ikäisyys, jotta ravintoloissa keikkailu ei muodostuisi esteeksi.

Keikkoja on soiteltu 3-4 vuodessa, ja sama tahti olisi tarkoitus pitää edelleen.

Olemme taidoiltamme kohtuullisen siedettävää harrastelijatasoa. Emme pro-heppuja tai -heputtaria, mutta emme täysiä aloittelijoitakaan. Suurin piirtein samaa toivoisimme sinultakin. Tosin, eipä se meitä haittaisi, vaikka olisitkin pro-soittaja, jos vain jaksat soitella amatöörien kanssa...

Toisaalta, ei kannata ujostella, vaikka olisit hieman epävarma taitojesi suhteen - tärkeintä on kiinnostus, innostus treenaamiseen ja sitoutuminen.

Treenaamme kerran viikossa vakiovuorolla. Siihen tulisi kyetä sitoutumaan. Toki kaikille tulee joskus esteitä, mutta enimmäkseen pitäisi kyetä kerta viikkoon paikalle.

Jos vähänkin siltä tuntuu, niin ota ihmeessä yhteyttä!

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli puoli vuotta
Ikä: 18->
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12   « edellinen | seuraava »

Näytä

Lääni:tai
Maakunta:
Ilmoitustyyppi: 


Osastot

Basistit
129
Kitaristit
188
Kosketinsoittajat
72
Laulajat
235
Rumpalit
179
Soitonopettajat
225
Keikat
81
Muut
156
 
Kaikki osastot
 
1265

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti