Muusikoiden.net
19.04.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 12.05.2018 - Celesti Alliance


Päivämäärä:la 12.05.2018
Esiintyjät:Celesti Alliance

Ghosts of the Void
Machinæ

Paikka:Janakkala, Club Paratiisi
Lisätietoja:Lauantaina 12.5. Turengissa tärähtää, kun kolme kovaa metallijyrää Machinae, Celesti Alliance ja Ghosts of the Void valtaavat Club Paratiisin lavan.

MACHINAE on yhdistelmä jykevää kitaravallia, millintarkkaa soittoa ja moniulotteista eri metallin tyylilajeista elementtejä ammentavaa musiikkia. Bändi on julkaissut kokopitkän albumin Clockwork (2015), täyspitkän keikkatallenteen Clockwork LIVE (2016) ja Endgame-EP:n (2017). Parhaillaan Machinae työskentele toisen kokopitkän albuminsa julkaisun parissa.

Perinteinen Saksa/Britti-hevi pohjanaan paahtava CELESTI ALLIANCE tamppaa latuaan voimakkaiden riffien ja Nintendo-melodioiden tanakalla yhdistelmällä, korkealta ja kovaa lähtevän oraalisen tulkinnan kera. Jos 70-80-luvun heviklassikot tuntuu aina löytyvän omalta soittolistalta kannattaa bändin melodinen metalli ehdottomasti katsastaa.

GHOSTS OF THE VOID on progressiivista melodista death metallia soittava yhtye Uudeltamaalta. Yhtye on juuri julkaissut ensimmäiset maistiaisbiisinsä ja suuntaa kesän aikana studiolle nauhoittamaan debyytti EP:tänsä.

Liput 10 ¤ (sis. eteispalvelumaksun)
K-18
Internet:http://celestialliance.com
https://www.facebook.com/paratiisipub/
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!