Muusikoiden.net
24.06.2018
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 07.06.2014 - The Dangermen


Päivämäärä:la 07.06.2014
Esiintyjät:The Dangermen

Alvin Stardust (UK)
Johnny Storm Band (UK)
The Bopcats

Paikka:Helsinki, Ravintola Kaisaniemi
Lisätietoja:Kyllä! Brittilegenda Alvin Stardust Suomeen kesäkuussa!

Tämä englantilainen hittitehtailija tulee esiintymään Helsinkiin kesäkuun alkupuolella. Rolling Stonesien kitaristi Keith Richards kuvaili Alvin Stardustia nimellä "The God Father Of British Rock'n'Roll". Alvin Stardust, oikealta nimeltään Bernard William Jewry, onkin harjoittanut ammattimaisesti ja menestyksekkäästi muusikon uraansa jo viisi vuosikymmentä.Hän on myös näytellyt ja toiminut juontajana TV:ssä lähinnä lastenohjelmissa. Mies tunnettiin jo 1960-luvun alussa yhtyeestä Shane Fenton and The Fentones. Yhtye oli tuon ajan brittirokin ykkösnimiä. Shane Fenton bändeineen päätyi myös hittilistoille, mutta se suurempi menestys sai vielä odottaa. 60-luvun puolivälin jälkeen keikkatahti hiljeni ja Alvin keskittyi lähinnä manageroimaan bändejä. 1972 Peter Shelley-niminen säveltäjä ja tuottaja halusi kiinnittää Alvinin ensimmäiseksi taitelijakseen juuri perustamalleen Magnet Records levy-yhtiöön. Uudeksi taiteilijanimeksi keksittiin Alvin Stardust. Ensilevy "My Coo-Ca-Coo" ampaisi samantien brittilistan toiseksi. Alvin Stardust oli tehnyt läpimurron. Tämän jälkeen menestyskappaleita seurasi toinen toisensa perään, kuten mm. "Jealous Mind", "You, You, You", "Red Dress", Good Love Can Never Die", "Pretend", "I Feel Like Buddy Holly" jne. Alvin Stardust on keikkaillut ja saavuttanut listamenestystä myös Suomessa. Brittirockari esiintyy edelleen aktiivisesti ympäri maailmaa ja myös suurilla areenoilla. Helsingissä herra nähdään kuitenkin intiimissä klubi-ympäristössä.

Paikalla nähdään myös englantilainen Johnny Storm Band. Johnny Storm ja Alvin Stardust esiintyivät molemmat Oh Boy-TV Showssa vuonna 1980. Tämä ohjelma keräsi miljoonia katselijoita Englannissa. Johnny oli tuolloin vasta 17-vuotias. Myös Johnny Storm vieraili Suomessa vuonna 1981, tehden kymmenen päivän kiertueen. Näihin aikoihin hänet nähtiin bändinsä kanssa usein support-bändinä monille tutuille esiintyjille kuten, mm. Rockpile, Carl Perkins ja Darts. 1983 bändin kavereiden tiet kuitenkin erkaantuivat, kunnes vuonna 2005 Johnny Storm kokosi bändin uudestaan kasaan. Huolimatta pitkästä tauosta, ei heitä suinkaan oltu unohdettu. Englannissa riitti keikkaa, mutta esiintymismatkat ulottuivat myös muihin Euroopan maihin ja jälleen myös Suomeen.

Paljon kokemusta omaavat myös illan suomalaiset yhtyeet.

The Dangermen on instrumentaali-yhtye Helsingistä. Tämän surf-rautalankabändin vuonna 2013 julkaistu levy valittiin alan johtavassa instrumentaali-musiikkiin erikoistuneessa englatilaisessa Pipeline-lehdessä vuoden levyksi. Keikat ovatkin ulottuneet Suomen ulkopuolella mm. Englantiin ja Hollantiin.

The Bopcats saapuu rock'n'roll-iltamiin Hyvinkäältä. Catsit juhlivat tänä vuonna 35-vuotistaivaltaan. Tämän kokoonpanon meriiteistä voisi mainita mm. kolmas sija Rock-Kuningas kilpailussa vuonna 1981. Jo alkuvuosina bändi kiilasi suomalaisten rockabilly-bändien terävimpään kärkeen ja on siellä yhä.


ENNAKKKOLIPUT ja info osoitteesta: info@realgonerecords.com tai kätevästi tekstarilla 040-8294347. Laita viestiin koodi, tilaajan nimi ja lippumäärä. Koodi: R4. Ovihinta 32¤, mikäli lippuja on vielä jäljellä. Ei eteispalvelumaksua. Ennakkolipun hinta 27¤. Real Gone Recordsin ennakkolippumyynti loppuu 3.6.
Ennakkolippuja myös Tiketistä a' 29¤ (+Tiketin 2,50¤ yht.31.50¤) viime hetkeen asti.

MAJOITUS: Tapahtumavieraille Hotelli Arthur tarjoaa majoitusta hintaan 85,-/yö 1hh ja 105,-/yö 2hh. Varaa huoneet koodilla: Real Gone Records http://www.hotelarthur.fi/
Hotelli Arthur (Vuorikatu 19) sijaitsee noin 600 metrin päässä Ravintola Kaisaniemestä (Kaisaniementie 6).

TAPAHTUMA ON K-18.

Facebook: https://www.facebook.com/events/178951178972869/?fref=ts

Liput 31,50¤ (Tiketti) http://www.tiketti.fi/Alvin-Stardust-UK-Real-Gone-Wild-Party-Kaisaniemi-Ravintola-lippuja/26024
Internet:http://myspace.com/thedangermenfinland
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti