Muusikoiden.net
16.12.2018
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 30.05.2014 - Huruluoto


Päivämäärä:pe 30.05.2014
Esiintyjät:Huruluoto

Kolmas ilmestys!
Sateenkaarina
Sumuposauttaja

Paikka:Jyväskylä, Kirjailijatalo
Lisätietoja:Kesä alkaa Minitripillä!

Hear ry järjestää toukokuun lopussa Minitrip-kiertueen, jossa on mukana kaksi kaupunkia ja neljä esiintyjää. Minitrippailemassa ovat turkulaiset Huruluoto ja Kolmas ilmestys! sekä jyväskyläläiset Sateenkaarina ja Sumuposauttaja. Mukana matkassa kulkevat lisäksi Hear dj:t. Minitrip starttaa Turun Portti-ravintolasta helatorstaina 29.5. ja päättyy Jyväskylän Kirjailijatalolle perjantaina 30.5. Minitripin keikat lähetetään Radio Hearilla osoitteessa www.hear.fi.

Olli-Pekka Tennilä ja Juri Joensuu esittävät tekstejään Kirjailijatalon tapahtumassa.

Liput: 5 ¤
Ovet klo 18

Huruluoto ja Kolmas ilmestys! jatkavat omaa Houreiset ilmestykset -kiertuettaan 31.5. Ouluun PerfOulu2014-festivaaleille ja 1.6. Kajaaniin Viinibaari Maria P:hen.


**********************

Löytymättömän mantereen kansanmusiikkia soittava Huruluoto on vuonna 2011 perustettu kollektiivi, jonka musiikissa voi kuulla kaikuja niin 70-lukulaisesta krautrockista, psykedeliasta kuin skandinaavisesta kansanmusiikista. Yhtye valmistelee parhaillaan debyyttialbumiaan.
http://huruluoto.bandcamp.com/

Groteskia karnevaalimusiikkia esittävä Kolmas ilmestys! on kahden maailmanlopun trubaduurin muodostama duo. Musiikin kivijalkana ovat laulaja Toni Kandelinin sanoitusten lisäksi Niklas Nybomin loihtimat äänimaisemat, sekä apokalyptiset tunnelmat, jotka parhaiten pääsevät oikeuksiinsa duon performanssinomaisissa live-esiintymisissä. Kolmas ilmestys! julkaisi bändin nimeä kantavan debyyttialbumin heinäkuussa 2013.
http://www.kolmasilmestys.com/

Sateenkaarina on jyväskyläläinen tekno-folk-pumppu. Tuoreella kokoonpanolla esiintyvä yhtye on tunnettu villistä lavashowsta. Satiksen musiikki on värikäs sekoitus vähän kaikkea, ja yhtye uudistuu jatkuvasti. Musiikissa on kaikuja lapsuuden kasettikokeiluista, perinteisemmästä folkista ja lauluimprovisaatiosta. Oman mausteensa tuo siansaksalla laulaminen. Sateenkaarinan ensimmäinen fyysinen julkaisu, “Bili Bara Bani Bili” julkaistaan kesällä.
https://www.facebook.com/Sateenkaarina

Heart beat -artisti SUMUPOSAUTTAJA luuppaillee Yamaha-saundia käsityöläishengessä. Tunnelma on usein tanssittava tai paikallaan keinahteleva. Rytmit on tärkeitä, äänimaisemassa yhtyvät old school -leikkisyys & c-kasettimaailman kultaiset suhinat, tyyli on vapaa. SUMUPOSAUTTAJA julkaisee keväällä tai just ennen kesää ensimmäisen mixtapensa "Puhdistuskasetti I" STEAK AU ZOO recordsin kautta.
https://soundcloud.com/sumuposauttaja
Internet:http://huruluoto.bandcamp.com/
http://www.kirjailijatalo.ma-pe.net/
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti