Muusikoiden.net
18.04.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 29.03.2014 - Kimmo Liskomäki taustayhtyeineen


Päivämäärä:la 29.03.2014
Esiintyjät:Kimmo Liskomäki taustayhtyeineen

70-luvun Vihannekset
Kolkko Perintö

Paikka:Helsinki, Sture 21
Lisätietoja:Helsinkiläinen 70-luvun Vihannekset on soittanut suomenkielistä Ramonesin perintöön nojaavaa punkrockia jo vuodesta 2005 lähtien. Nykyisen kokoonpanon muodostavat Pajunen (laulu ja rummut), Pete (basso ja laulu) ja Michka (kitara ja laulu). Bändin jäsenten historiasta löytyy useita muita bändejä kuten Rehtorit, Problems?, Tappajatomaatit, Laava, Paha Rasti ja Vapaat Kädet. Keikoilla nähdään rumpalivahvistuksena Dalle Dahlman (Low Down, Nixonix, ym.), Pajusen keskittyessä laulamiseen ja tarttuessa tarvittaessa kitaraan.

Woimasointu julkaisee perjantaina 28. maaliskuuta 70-luvun Vihannesten CD-singlen/EP:n Rukoillaan äiti (olen kypsä nyt). Nimikappale on Pajusen suomennos Jason & The Schorchersin kappaleesta Pray For Me Mama (I'm a Gupsy Now). Nimikappaleen lisäksi levyllä on myös kappale Maanalainen armeija, nämä kaksi löytyvät myös myöhemmin vuonna 2014 julkaistavalta uudelta 70-luvun Vihannesten albumilta Non-Stop. Lisäksi nyt julkaistavalla levyllä on vielä bonuksena akustiset Elävä kuollut ja Kaukoputki, jotka on tehty vain tätä julkaisua varten ja joita ei ainakaan tässä muodossa tulla julkaisemaan muualla. Levyn jakelee Supersounds.

Levyn julkaisua juhlistetaan Ravintola Sture 21:ssä Helsingissä (Sturenkatu 21) lauantaina 29.3. klo 21 alkaen. Keikalla ovat mukana myös Kimmo Liskomäen pitkät kalsarit -yhtyeen salaperäinen "toiminnanjohtaja" Kimmo Liskomäki, joka esittää sooloprojektinsa tuotoksena syntynyttä materiaalia taustayhtyeensä kera sekä helsinkiläinen nelimiehinen ripeätempoista yhteiskunta- ja ihmiskritiikkiä sivaltava Kolkko Perintö. Liput keikalle 5 euroa, ikäraja 18 vuotta.
Internet:http://sture21.fi
   Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!