Muusikoiden.net
18.04.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 29.03.2014 - Mikko Kolehmainen


Päivämäärä:la 29.03.2014
Esiintyjät:Mikko Kolehmainen

Frans Höyer
Riku-Pekka Kellokoski

Paikka:Joensuu, Teatteri Satama
Lisätietoja:Synteesi on kokeellinen esitys.

Sen takana ovat Frans Höyerin, Mikko Kolehmaisen ja Riku-Pekka Kellokosken äänimaisemat yhdistettyinä Joonas Saarenpään eläviin kuviin. Mitä tapahtuu neljän jo olemassa olevan kokonaisuuden törmätessä toisiinsa?

Emergenssi = enemmän kuin osiensa summa

Kello 20:00

liput 7/5/4 (Kompakti ry & Teatteri Sataman jäsenet)

Tervetuloa!

--------------------------------------

Frans Höyer on Ari Suomalaisen ja Jussi Reitun jatkuvan muutoksen projekti. Intensiivinen roiskiminen on jyrännyt suhisevaa maalailua, äänimaisemasta on tullut häiriöäänimassaa. Häiritsevää, ahdistavaa ja puhdistavaa. Kämäsiä analogisyntikoita, paskoja piuhoja, halpoja pedaaleja sekä manipuloituja kasettinauhoja Sähkökvartetin ja Industrialin hengessä.

https://soundcloud.com/frans-h-yer
https://vimeo.com/franshoyer

-----------------------------

Mikko Kolehmainen

Mikko Kolehmainen yhdistelee tuotannossaan minimalismia, technoa sekä akusmaattista musiikkia. Äänenvärit, rytmit ja muodot ovat kaikki kaikessa, niillä hän rikkoo rajaa todellisen ja epätodellisen välillä, sekä tutkiskelee äänen fyysisen kokemisen ja sen psykoakustisten ilmiöiden vaikutuksia. Kulloiseenkin esiintymistilaan aseteltu monikanavainen ääni kannustaa estottomasti päihtymään äänellisestä höykytyksestä.

http://soundcloud.com/mikkokolehmainen

----------------

Riku-Pekka Kellokoski on helsinkiläistynyt säveltäjä ja kanteleensoittaja. Sooloteoksissaan hän yhdistää elokuvalliset äänimaisemat, minimalismin ja kokonaisvaltaisen äänilähteiden hallinnan live-elektroniikkaan. Ambientin ja kokeellisen säveltämisen reunoilla vaeltavan muusikon tunnekylläinen äänivalli yhtä aikaa pysäyttää, potkii ja halaa kuulijaansa.

http://www.toinenkasi.com/
http://soundcloud.com/rikupekka

----------------

Joonas Saarenpää tutkii todellisuuden rakentumista pilkkomalla sen osiin. Näennäisen yhteensopimattomat elävän kuvan fragmentit yhdistyvät kertomuksiksi, jotka syntyvät jokaisen katsojan ja kuulijan taipumuksesta muodostaa kokonaisuuksia ja käsityksiä. Synteesissä eri artistien luomat äänelliset maailmat toimivat syntyvien havaintojen ohjaajina, jolloin videomateriaalin merkitykset muodostuvat tiiviissä yhteydessä niihin.
Internet:http://soundcloud.com/mikkokolehmainen
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!