Muusikoiden.net
23.04.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 02.04.2014 - Lörsson


Päivämäärä:ke 02.04.2014
Esiintyjät:Lörsson

Pekka Ruoska
Puukotus

Paikka:Lahti, Torvi
Lisätietoja:Kinos-festivaalin avajaisklubi Torvessa keskiviikkona 2.4.2014

Elävää musiikkia esittävät Puukotus, Lörsson ja Pekka Ruoska. Lisäksi poissa olevana erikoisvieraana Chasin' Tail.

Paikkana Ravintola Torvi, Loviisankatu 8, Lahti. Liput 5 euroa. Ovi auki 21.00, soitto alkaa 21.32.

---

Tämänvuotisen Kinos-klubin ohjelmassa nähdään kansainvälisiä suosikkeja, harvinaisuuksia ja debyyttejä.

Kovassa nousussa oleva kotkalainen hardcore-yhtye PUUKOTUS on odotettu vieras. Vauhdikkaaksi livebändiksi tiedetty ja kaksi mainiota ep:tä julkaissut rumpu-basso-duo musisoi ensimmäistä kertaa Lahdessa parahultaisesti ennen keväistä Etelä- ja Itä-Euroopan-kiertuettaan.

Vieläkin harvinaisempaa herkkua tarjoaa lahtelaislähtöinen, maailmankuulu avantgarderyhmä LÖRSSON. Harvakseltaan keikkailevalla ja arvaamattomista esityksistään tunnetulla joukkiolla on toimintavuosia takanaan jo kolmisenkymmentä, mutta vanhassa kotikaupungissaan yhtye nähdään vasta nyt ensimmäistä kertaa elävänä. Tilaisuus ei välttämättä toistu, joten tätä mahdollisuutta ei parane sivuuttaa.

Illan tutuin ilmestys lahtelaislavoilla on ollut PEKKA RUOSKA. 90-luvun alussa lyhyen mutta sitäkin unohdettavamman aktiiviuransa luonut armoitettu tulkitsija on sittemmin viettänyt enimmäkseen hiljaiseloa. Viimeksi kahdeksan vuotta sitten julkisesti näyttäytynyt nuorisotalokonkari tekee Torvessa ravintolakeikkadebyyttinsä.

Klubin erikoisvieraana tavataan Kinos-yhteyksistä tutuksi tullut CHASIN' TAIL, joka ei tuplabuukkauksen vuoksi pääse valitettavasti fyysisesti paikalle, koska on Kinoksen aikaan Yhdysvaltain-kiertueensa Teksasin etapilla. Black metal -suuruus Dominatur WHOn kitaristina, Mohrmones -yhtyeen multi-instrumentalistina sekä Inkkarit-yhtyeen banjonniplaajana toimivaa artistia eivät pienet logistiset ongelmat pysäytä, joten Kinoksen yleisöllekin on luvassa muodossa tai toisessa täysimittainen Chasin' Tail -show. Kuinka tämä toteutetaan? Emme tiedä, mutta luotamme siihen, että neuvokas kitarasankari klaaraa tämänkin tilanteen.
Internet:-
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!