Muusikoiden.net
26.05.2018
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 06.03.2014 - Catself


Päivämäärä:to 06.03.2014
Esiintyjä:Catself
Paikka:Helsinki, Vasen Linja Klubi - Cafe Mascot
Lisätietoja:Catself muistetaan hänen epätavanomaisista tarttuvista melodioista, poeettisista ja fiksuista sanoituksista sekä sadunomaisesta tunnelmasta, jonka hän luo. Catselfin kappaleet liikkuvat eri genrejen ja tunnelmien välillä. Satuelementtien ohella, Catselfin suurin inspiraation lähde on luonnon maailma, kaikilla täydellisillä otuksilla, kasveilla ja tippuvilla asteroideilla.

Melodiat kuulostavat iloisilta ja rauhoittavilta, mutta kun kuuntelee tarkemmin, huomaa, että rauhallisten kappaleiden lyriikoissa on tietynlainen pimeys, ja iloisten kappaleiden huumori on usein mustaa. Catself on kiehtoutunut luonnon maailmasta, jossa eläimet syövät toisiaan, ja tämä teema löytää usein tiensä hänen kappaleisiin.

Catselfin musiikkia kuvaili hyvin australialainen musiikkitoimittaja/radiojuontaja Michael Hunter: In a world of sound-alike music, Catself is producing unique songs that don't always go where you might expect, and that's a very good thing. The fact she can do so with the result being memorable and capable of repeated listening is the sign of a rare talent.

Catself saavutti kansainvälisen yleisön fanirahoitus-sivuston ansiosta. Hänen kotistudiossa äänitetyt demot, joita hän jakoi netissä, ihastuttivat ja kiehtoi yllättävän monia. Jotkut näistä uusista faneista päättivät auttaa Catselfiä äänittämään ammattimaisen albumin ennakkotilaamalla sen, ennen kun se oli tehty. Vuonna 2011, hän saavutti 40000 euron tavoitteen, yli 800 kansainvälisen fanin avustuksella. Catself on ensimmäinen artisti Suomesta, joka onnistui Crowdfunding menetelmällä. Albumilla Catselfiä säestää tunnettu puolalainen folk-bändi Saint Nicholas Orchestra. Albumi on juuri valmistunut ja se ilmestyy tänä vuonna.
Internet:http://www.catself.com
http://vasenlinjaklubi.blogspot.fi/
   Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti