Muusikoiden.net
25.04.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 15.11.2013 - And the Ocean


Päivämäärä:pe 15.11.2013
Esiintyjät:And the Ocean

Fotoshop
ZerØes

Paikka:Helsinki, FNT Lavaklubi
Lisätietoja:Kansallisteatterin Lavaklubilla Helsingin ytimessä tarjotaan perjantaina 15.11. yleisölle täyteläinen kattaus kotimaista elektronisen popin osaamista. Illan aikana lavallle nousevat mm. Flow Festivaalilta tuttu FOTOSHOP, nimensä vaihtanut ZERØES (-ex Original Heteroes) ja popimpi vaihtoehto AND THE OCEAN. Illan ohjelmassa on myös DJ-settejä illan teemaan sopien.
Fotoshopin kuulas ja huuruisa dreampop/shoegaze/electropop-akselilla liikkuva musiikki tarjoaa kuulijoilleen uniikin ja haikeankauniin musiikkimatkan. Lifeforms-debyyttilevyn julkaissut bändi on saanut huippuarvosteluja ja noteerattiin monissa indie-medioissa yhtenä vuoden parhaimmista albumeista omassa genressään.
ZERØES on tummaa elektronista musiikkia synnyttävä ja esittävä helsinkiläiskollektiivi joka käyttää myös ns.oikeita soittimia. Debyyttilevy tulossa 2013 loppuvuodesta.
Illan kolmas esiintyjä And the Ocean yhdistelee melodisessa soundissaan kaikuja menneiltä vuosikymmeniltä yhdistettynä nykypäivän poppipörinään.
ELEKTRONISEN POPIN ILTA FNT LAVAKLUBILLA PE 15.11. klo 22 alk. Liput:5¤
Internet:http://www.facebook.com/andtheocean
http://www.lavaklubi.fi
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!