Muusikoiden.net
19.03.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 17.05.2013 - Jukka Nissinen


Päivämäärä:pe 17.05.2013
Esiintyjät:Jukka Nissinen

Sivupolku
Vaimo & Lapset

Paikka:Oulu, Tervasoihtu
Lisätietoja:Paskakaupunni ry: Folk-klubi vol.5!
perjantaina 17.5. @ Tervasoihtu

Esiintyvät:

Sivupolku (Rovaniemi)

Sivupolku on "ältsin magee" ja "ihan paras" kolmen rovaniemeläisnuoren muodostama musiikillinen allianssi, joka esittää suomenkielisten laulujen sanoin tarinoita huvittelusta, kuvittelusta, kuuluisista etsivistä kuin murhaajistakin. Tämänkertaiseen Folk-klubiin tämä pianosta, akustisesta kitarasta, cajonista, sekä mies- ja naislaulusta koostuva poppoo tuo mukanaan piakkoin julkaistavan kakkoslevynsä uusia kappaleita, yllättäviä käänteitä, sekä yhdet, siistityt pulisongit. Mukavan musiikin lisäksi lavalta tarjoillaan myös ilmaisia virnistyksiä. Miksi siis jäisit surkuttelemaan kotiisi keväisiä koirankakkoja, jääkiekko-otteluita tai maailmanpolitiikkaa?
http://www.sivupolkusivu.blogspot.fi/
http://sivupolku.bandcamp.com/

Vaimo & Lapset (Oulu)

Vaimo & Lapset on kaksi tyyppiä ja vähän outoja itse keksittyjä lauluja. Joskus lainataan hyviä lauluja muiltakin. Kaksi ääntä, yksi akustinen kitara, melodika, cajon ja tamburiini muodostavat laulujen äänellisen muodon. Näkymättömät merkitykset muodostukoon yleisön päissä. On myös mahdollista, ettei tätä tarvitse sen kummemmin miettiä - voi vain heittäytyä tunnelmaan.
Yhtyeen pyörähdys näissä iltamissa on heidän chilikasteensa kotiyleisön edessä, toisin sanoen niin kutsuttu debyyttikeikka numero 2!


Jukka Nissinen (Vieremä)

Vaikean kuumeen selättänyt Jukka Nissinen ratsastaa kohti auringonlaskua kitaransa selässä. Tuo mies, joka toi kristinuskon Suomeen ja nosti Pohjanmaan merestä, saapuu Tunnelmalliseen Tervasoihtuun esittämään itsensä ja muiden suosikkikappaleita. Lopputeksteistä tuttu Suomen rakastetuin sarjakuvapiirtäjä on niittänyt mainetta myös voittamalla lukuisia isyysoikeudenkäyntejä ympäri Skandinaviaa.

Liput 3 euroa (jäsenille 2 euroa). Varaathan vähän enempi käteistä voidaksesi ostaa myös Sivupolun levyn ja lähetelläksesi drinkkejä nurkkapöydän hempukoille!

Soitto alkaa noin kello 20.00.
Tuu vaan!
Internet:-
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!