Muusikoiden.net
28.03.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 18.05.2013 - Peter James Goodman


Päivämäärä:la 18.05.2013
Esiintyjät:Peter James Goodman

Angry Machines
Jari Tiura
Solid Faces
W.S.O.P.

Paikka:Helsinki, Virgin Oil
Lisätietoja:PURPLE NIGHT 2013 – Who do We think We are (Showtime 22:00)





La 18.5.2013 21:00 - 04:00
Ikäraja: K18

Liput: ennakkoon 12 ¤ / ovelta 14 ¤

Perfect Strangers of Finland, PSOF ry. on perustettu Helsingissä 9.1.1998 ja on Deep Purplen ja heidän managementinsa Thames Talent Ltd:n hyväksymä virallinen Deep Purple-yhdistys Suomessa. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja kehittää Deep Purple -yhtyeen ja muiden sukupuubändien musiikin harrastusta Suomessa.

Perfect Strangers of Finland PSOF ry juhlii 15-vuotista taivaltaan juhlakonsertin merkeissä ja jatkaa samalla perinteeksi muodostuneiden Purple Night – tapahtumien järjestämistä jo viidettä kertaa.

Juhlakonsertti on samalla kunnianosoitus Ronnie James Dion muistolle. R.I.P. rakas Dio (Ronald James Padavona; 10.7.1942 – 16.5.2010). Siitä on myös kulunut 30 vuotta, kun Holy Diver-albumi julkaistiin.

Konsertin teemana on ”Who Do We Think We Are”, Deep Purplen 7.n studio albumin mukaisesti. Tämä albumi julkaistiin 40 vuotta sitten helmikuussa 1973 ja se oli Mark II:n viimeinen albumi, jossa Ian Gillan ja Roger Glover olivat mukana ennen kuin jättivät Deep Purplen. Samana vuonna kesäkuun 29.päivänä oli myös tämän kokoonpanon viimeinen keikka Japanin Osakassa. Tämän jälkeen Deep Purplessa puhalsi uudet tuulet. Iloksemme Deep Purplen Mk II:n kokoonpano yhdistyi taas vuonna 1984, jolloin albumi Perfect Strangers ilmestyi. Albumin nimikappale toimi myös inspiraationlähteenä yhdistyksemme nimeä valittaessa.

Illan aikana kuullaan mm. myös biisejä ”Who do We think We are” – albumista.

Dion muistoa kunnioittaa Angry Machines Oulusta, solistinaan Purple Night 2012-tapahtumasta tuttu Jukka Nummi.

Varsinaisesta Deep Purple-osiosta huolehtii Solid Faces Pietarsaaresta. Osa Solid Facesin muusikoista ovat soittaneet mm. Doogie Whiten kiertuebändissä Suomessa vuonna 2009. Bändin solisti ja kosketinsoittaja ovat myös vaikuttaneet bändissä Stormwing. Lisäksi bändin solisti on ollut Altarian laulaja.

Viimeisenä, muttei vähäisenä esiintyy Kouvolan suunnasta oleva White Shade of Purple W.S.O.P. , jossa solistina Voice of Finlandista tuttu, energiaa pursuvaa Tea Tähtinen. W.S.O.P:n esitys tulee olemaan Whitesnake-painotteinen, ja sen tarkoituksena on johdattaa ajatuksiamme seuraavaan sukupuun-keikkaan, eli Whitesnake 7.6.2013 Kivenlahti Rock, Espoossa.

Kaikki edellä mainitut bändit ovat PSOF-jäsenten bändejä.

Illan vierailevina solisteina ovat Jari Tiura (mm. Former Michael Schenker Group, Stargazery) ja Peter James Goodman (mm. Conquest, Purple Society).

Showtime jo klo 22:00, joten tule mukaan heti alusta juhlimaan kanssamme!

”Who do We think We are – We are The Perfect Strangers of Finland – 15 Perfect Years of PSOF”.


T E R V E T U L O A !

Juliste: http://www.psof.fi/2013/juliste1.pdf

Kotisivut: http://www.psof.fi

Facebook: https://www.facebook.com/PSOFry
Internet:http://www.findart.fi/ … t/peter-james-goodman/
http://www.virginoil.fi
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!