Muusikoiden.net
25.04.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 16.03.2013 - Bad Monk's Hill


Päivämäärä:la 16.03.2013
Esiintyjät:Bad Monk's Hill

Cold Dogs

Paikka:Helsinki, Sture 21
Lisätietoja:Cold Dogs Bad Monk's Hill @ Sture 21

Cold Dogs ja Bad Monk's Hill tulevat yhteiselle keikalle Vallilan Sture 21:een lauantaina 16.3.

Tule sinäkin!

Cold Dogs on powertrio, joka soittaa tiukkaa hard rockia Neil ja Angus Youngin hengessä. Cold Dogs'ssa kitaraa soittaa ja laulaa Artsi, bassoa tykittää Robbe E. ja rummuissa jytisee Joni Takkunen. Cold Dogsin yleisö on kertonut kuulleensa Cold Dogsin musiikissa viitteitä Hanoi Rocksista, 22-Pistepirkosta ja jopa Kiss'istä. Cold Dogs kutsuu musiikkiaan stoner boogieksi, koska siinä stonerin synkkyyttä ja ZZ Top:in kaltaista boogieta.

Sture 21:n keikka on samalla Cold Dogs'in on ensimmäisen levyn julkaisukeikka. Cold Dogs'in ensijulkaisu on viiden biisin ep, jossa on mukana Cold Dogs'in ensimmäiset hittibiisit ja levyn hinta tulee olemaan kohtuulliset 5 euroa. Jos et pysty vielä levynjulkaisukeikalta levyä ostamaan, saat myöhemmin hankittua sen itsellesi joko bändin tulevilta keikoilta tai tilata postikuluineen bändin kitaristilta tai rumpalilta. Osta omasi ajoissa, nämä tulevat menemään.

Bad Monk's Hill on pitkän linjan grunge-bändi Itä-Helsingistä. Bad Monks Hill on keikkaillut vuodesta 2005 ja ensimmäisen julkaisun bändi teki vuonna 2006. Kyse on siis kokeneesta bändistä. Viimeisimmän äänitteen Bad Monk's Hill teki syksyllä 2012 Mikko Herrasen kanssa Noise Floor -studiossa. Bad Monk's Hill'n kokoonpano on samanlainen kuin Led Zeppelinissä aikoinaan, eli siinä on laulaja, kitaristi basisti ja rumpali. Kim hoitaa laulut, Jukka kitaran ja taustalaulut, Marko basson ja Mikael rumpuosaston.

www.badmonks.net

Sture 21
Sturenkatu 21
Helsinki

Liput 5 ¤
Internet:http://badmonks.net/
http://www.sture21.fi/
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!