Muusikoiden.net
19.04.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 24.08.2012 - Subsonics


Päivämäärä:pe 24.08.2012
Esiintyjät:Subsonics

Plans
The Lidocaine

Paikka:Helsinki, Bar Bäkkäri
Lisätietoja:PLANS – 23:00
Plans kvartetti soittaa harmonista alternativerockia. Julkaistuaan vaikuttavan pinon hard rock levyjä yhtyeen laulaja Aleksi päätti rikkoa omia rajoja. Akustiset biisit muuttuivat bändin mukana rokiksi jota on mahdotonta kuvailla mainitsematta Neil Youngia, Death Cab For Cutieta sekä Anathemaa. Aikaansaannoksia voi kuunnella spotifysta osoitteesta : www.spoti.fi/SzW4zj sekä uudempia biisejä bändin seuraavalla keikalla Bar bäkkärissä Perjantaina 24.8.

http://www.facebook.com/plansfans

SUBSONICS - 00.00

Helsinkiläinen elektrorock pumppu Subsonics nappailee vaikutteita popista ja metallista. Raskaat kitaravallit, post-modernit konesoundit tärisyttää drinkkejä Bäkkäri klubilla kun bändi soittaa biisejä tulevalta levyltään. Subsonics tunnetaan äärimmäisen energisenä livebändinä joka ei jätä ketään kylmäksi.
www.subsonics.fi

THE LIDOCAINE - 01:00

Helsinkiläinen trio todistaa debyytillään KILING KOLING, että Helsingin rock/metal/proge skenellä on tarjota jotain kiinnostavaa. Ahkera bändi on tekemässä toista levyään ja sinulla on mahdollisuus tulla kuuntelemaan näitä rockhelmiä jo etukäteen.

http://www.thelidocaine.com
Internet:http://www.subsonics.fi
http://bakkari.fi
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!