Muusikoiden.net
25.04.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 14.04.2012 - Jori Hulkkonen presents Third Culture


Päivämäärä:la 14.04.2012
Esiintyjät:Jori Hulkkonen presents Third Culture

Battle Patrol
Loft Apartment
Regina
The Magician (BEL)
The New Tigers

Paikka:Turku, Klubi
Lisätietoja:Fest-O-Ramaa juhlitaan 14. huhtikuuta Turun Klubilla
Pääesiintyjinä The Magician ja Regina  


Kulttuuriyhdistys Zondag järjestää Fest-O-Rama -tapahtuman lauantaina 14.4.2012 Turun Klubilla. Rumban ja Klubin kanssa yhteistyössä järjestettävä musiikkitapahtuma luottaa tuoreiden ja mielenkiintoisten esiintyjien vetovoimaan. Tapahtuman pääesiintyjinä ovat kotimainen indie-sensaatio Regina ja ex-Aeroplane-tuottaja The Magician Belgiasta. Fest-O-Ramassa esiintyy lisäksi vahva turkulainen musiikkiedustus, sillä mukana ovat Jori Hulkkonen presents Third Culture, The New Tigers, Battle Patrol ja Loft Apartment. Fest-O-Raman ohjelmiston tarkoituksena onkin osoittaa, millaisia hienoja lahjoja nyky-Turku on antanut Suomen ja maailman musiikkikentälle.
 
Regina on yksi kehutuimmista ja suosituimmista kotimaisista indiepop-yhtyeistä. Iisa ja Mikko Pykärin sekä Mikko Rissasen muodostama trio julkaisi ensimmäisen albuminsa, Katso maisemaa, vuonna 2005, joka jo alusta alkaen kiinnitti niin yleisön kuin kriitikoiden huomion. Regina otti elektropop-tyylin haltuunsa hiljalleen ja on luonut siitä oman kuulaan ja kypsän soundinsa myöhemmillä levyillään. Viime vuonna julkaistu Soita mulle on Reginan neljäs pitkäsoitto, joka palkittiin vuoden parhaan indie-/alternative-albumin Emmalla.
 
The Magician, eli belgialainen Stephen Fasano, on tunnettu aiemmin Aeroplanen toisena puoliskona, mutta on viimeisen vuoden aikana noussut sooloartistina maailman discokartalle. Lykke Lin I Follow Rivers -kappaleesta tehty remix toimi todellisena läpimurtona ja maineikkaan Kitsuné-levy-yhtiön leivissä oleva The Magician on saanut kiertää maailmaa koko vuoden. The Magician julkaisee kuukausittain Magic Tape -miksauksia, jotka esittelevät usein vielä julkaisematonta uutta discomusiikkia ja keräävät kymmeniä tuhansia kuunteluita artistin SoundCloud-sivulla. The Magician lupaa taikoa Klubin tanssilattian täyteen väkevillä disco-loitsuillaan.
 
Fest-O-Ramassa nähdään harvinainen live-keikka pitkän linjan dj/tuottaja Jori Hulkkoselta, joka soittaa Third Culture -nimikkeen alla. Livekonsepti koostuu teknoon kallellaan olevasta improvisaatiosta ja Hulkkosen omien vintage-studiosoittimien tunnistettavasta soundista.
 
Battle Patrol -nimen taakse on yhteen lyöttäytynyt ryhmittymä nuoren polven konemusiikkiartisteja. Keff ja Dkstr, eli Videovalvontaa-orkesterin kaksikko, sekä Fossa ja VJ Ihmelaama muodostavat yhdessä ainutlaatuisen Battle Patrolin, joka yhdistää 3D-visuaalit, skweeen, chiptunen, teknon ja kaikenlaisen riemukkaan paukkeen hikeä säästämättömäksi rytmikarnevaaliksi.
 
Jo vuonna 2006 perustettu The New Tigers kuului vuoden 2011 puhutuimpiin indietulokkaisiin. Viime vuonna debyyttilevyllään kehutulvan nostattanut yhtye on kiertänyt ahkerasti keikkalavoja aina Norjan By;Alarm-festivaalia myöten. Tiivis keikkailu näkyy yhtyeen esiintymisen varmuudessa ja vaivattomuudessa. Keikoista välittyy pitkien ja kiireettömien kesäpäivien tuntu; kuin katsojat ja yhtye olisivat yhdessä samassa riippumatossa, loppumattomat jääteelasit kädessä.
 
Lienee turvallista sanoa, että Loft Apartment tulee vastaavasti kuulumaan vuoden 2012 puhutuimpiin tulokkaisiin. Garagea, housea, pop-musiikkia ja rikottuja rytmejä yhdistelevä turkulaisista psykologian opiskelijoista koostuva duo on soittanut vasta muutaman keikan, mutta on jo nyt vakuuttanut sekä keikkayleisön että SoundCloudin ääressä viihtyvät musanörtit. Loft Apartmentia on osuvasti ja oikeutetusti kutsuttu Suomen vastineeksi The xx -yhtyeelle.
 
Fest-O-Ramassa esiintyvät lisäksi takuusuositut dj-duot Sussudio- ja Sheikki Sheikki -klubeilta. Tapahtuman visuaaleista vastaa VJ Mattir.
 
Fest-O-Ramassa tarjoillaan myös iltapalaa á la Deligo Catering! Skandinaavisia makuja ja vivahteita maailman keittiöistä tarjoillaan Klubilla klo 20–23.
 
Ennakkoliput tapahtumaan myy Tiketti. Ennakkolipun hinta on 15¤. Lippuja myydään rajoitetusti myös ovelta, jolloin pääsymaksun hinta on 20¤.

Fest-O-Rama
14.4.2012
Turun Klubi
 
The Magician (Kitsuné, Brussels)
Regina
Jori Hulkkonen presents Third Culture
The New Tigers
Battle Patrol
Loft Apartment
 
vj Mattir
 
djs Art Vandelay & Kimito Diskotek (Sussudio)
djs Goatboy & Hrrri (Sheikki Sheikki)
 
Iltapala by Deligo klo 20-23
 
Liput: 15¤ (ennakko, Tiketti) / 20¤ (ovelta)

http://zondag.fi/festorama
Internet:http://klubi.net/tku
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!