Muusikoiden.net
19.07.2018
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 21.04.2012 - Bon Jouni


Päivämäärä:la 21.04.2012
Esiintyjät:Bon Jouni

Michael Gira (US)
Mikko Joensuu
Risto
Vuk

Paikka:Helsinki, Folks-Festarit Korjaamon vaunusalissa ja vintillä
Lisätietoja:Folks-festarit valtaavat Korjaamon jo toista vuotta peräkkäin!

20. ja 21. huhtikuuta pidettävät festivaalit esittelevät kotimaisen laulaja-lauluntekijä-kentän parhaimmistoa sekä amerikkalaisen tähtivierailijan Michael Giran, uusia lahjakkuuksia unohtamatta.

Festariohjelma:

Perjantai 20.4.

Dumari & Spuget
Minä & Ville Ahonen
Mikael H & The Siberians
Janne Westerlund
Iida Umpikuja

Lauantai 21.4.

Michael Gira (Swans)
Risto (soolo)
Vuk
Mikko Joensuu
Bon Jouni

Esittelyt / lauantai:

Michael Gira (US)
Laulaja, säveltäjä, kirjailija ja multi-instrumentalisti Michael Gira johtaa post-punk-yhtye Swansia. Yhtye oli alunperin aktiivinen vuosina 1982–1997 ja on ollut uudestaan toiminnassa vuodesta 2010 lähtien.

Swansin hajotessa vuonna 1997 Gira julkaisi sooloalbumin omalla nimellään ja vaihtoi musiikillista suuntaa Angels of Light -projektissaan, jonka äänimaailma on hiljaisempi ja akustisempi kuin Swansin. Gira perusti oman levymerkin, Young God Recordsin, joka on julkaissut albumeja taiteilijoilta kuten Devendra Banhart, Mi ja L'au, ja Akron / Family. Folks-Festivaaleilla nähdään Giralta harvinainen sooloesiintyminen.Risto

Risto-yhtyeensä keulakuva Risto Ylihärsilä on myös vaikuttanut Kukka-yhtyeessä, joka oli 1990-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa Tampereen indie-musiikin tärkeimpiä tekijöitä. Tamperelainen Ylihärsilä on tullut tunnetuksi myös tuottajana Kari Peitsamon ja Risto-yhtyeen yhteisessä projektissa The Second Coming of Mr. Jesus H. Christ. Miehen soolot tunnetaan kumpuilevina, energian ja huumorinsekoitteisina tapauksina, jotka jäävät varmasti mieleen.

Vuk
Emily Cheeger tekee mystistä ja orgaanisen kuuloista kamarivaikutteista musiikkia. Vaikeasti kategorisoitavan artistin musiikki haastaa ja hurmaa monikerroksisuudellaan. Viimeisintä albumia kiiteltiin laajasti niin koti- kuin ulkomaillakin. Aikaisemmin tänä vuonna julkaistiin livelevy The Plains, Wide Open, Alive, ja työn alla on kolmas studioalbumi joka kantaa työnimeä Year of The Gourd.

Mikko Joensuu
Määrittelemättön pituisella tauolla olevan Joensuu 1685 -yhtyeen keulamies Mikko Joensuu on viimeisen vuoden aikana aktivoitunut soolorintamalla. Joensuun keikkoja on kuvailtu intensiivisiksi ja mieltä päräyttäviksi.

Bon Jouni

Bon Jouni on keväällä 2011 esikoisalbuminsa A Beautiful Never-Ending Nothing julkaissut laulaja-lauluntekijä, sekä viimeisimmän Femma-gaalan vuoden tulokas. Akustiseen kitaraan nojaavat kappaleet liikkuvat jossain indien, folkin ja popin välimaastossa lisäten keitokseen tuhdin annoksen skandinaavista melankoliaa ja hienovaraista toiveikkuutta. Bon Jouni edustaa ylpeästi DIY-sukupolven artisteja. Makuuhuoneen nurkassa nauhoitetun ja oman levymerkin turvissa julkaistun esikoisalbumin kappaleet heräävät keikoilla eloon nelihenkisen yhtyeen voimin. Bon Jouni onkin levyn ilmestymisen jälkeen niittänyt mainetta mieleenpainuvilla keikoillaan.

Folks-festarit
Korjaamon vintillä ja vaunusalissa
Pe-la klo 20–03
K-18

Liput
1 päivän liput 12 ¤ ennakkoon / ovelta 14 ¤
(Korjaamolaisille 11 ¤ ennakkoon / ovelta 13 ¤)

2 päivän liput 18 ¤ ennakkoon / ovelta 20 ¤
(Korjaamolaisille 17 ¤ ennakkoon / ovelta 19 ¤)

Eteispalvelumaksu 2,50¤ (maksetaan käteisellä)

Ennakot
http://www.tiketti.fi/
http://www.lippu.fi/
Internet:http://www.bonjouni.com/
http://www.korjaamo.fi/fi/event/folks-festarit
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti