Muusikoiden.net
25.04.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 01.02.2012 - Faarao Pirttikangas


Päivämäärä:ke 01.02.2012
Esiintyjät:Faarao Pirttikangas

Tilhet, Pajut ja muut

Paikka:Helsinki, Korjaamon vintti
Lisätietoja:Ke 1.2. FOLKS-KLUBI: FAARAO PIRTTIKANGAS + TILHET, PAJUT & MUUT

Korjaamon Folks-klubi jatkuu keskiviikko illassa mutta siirtyy uuteen kotiin Korjaamon upouudelle vintille! Käynti sisäpihalta Vaunuhallin rakennukseen, toiseen kerrokseen.

FAARAO PIRTTIKANGAS, tuo poppamies Kuopiosta, on saanut debyyttilevynsä valmiiksi. Se julkaistiin Helmi Levyjen toimesta lokakuussa.
Vaikka kyseessä on Faaraon ensimmäinen albumi, ei kyse ole kuitenkaan untuvikosta. Faarao, oikealta nimeltään Pekka Pirttikangas on jo pitkään vaikuttanut savolaisen rytmimusiikin henkeen ja voimaan luotsaamalla Cosmo Jones Beat Machine yhtyettään, sekä osana mm. Astro Can Caravania.
“Kuhmalahden nubialaiset” on ensimmäinen albumi suomenkielisen Pirttikankaan tuotannossa. Faarao Pirttikangas yhdistelee musiikissaan ainutlaatuisella tavalla bluesia, kansanmusiikkia, syvää etelän rytmiä ja spirituaalista svengiä. Folksissa luvassa soolokeikka!

Tilhet, pajut ja muut on vuonna 2010 perustettu helsinkiläinen yhtye, jonka lauluissa nuorten ihmisten kokemukset yhdistyvät luontoaiheisiin ja omintakeiseen melodiseen ilmaisuun.

Livet klo 21 & 22
Levyjä soittamassa Dj Wagner klo 20 alkaen.

FOLKS
Korjaamon vintti
Töölönkatu 51 A
00250 Helsinki
20-00
Vapaa pääsy

HUOM! Faarao Pirttikangas esiintyy myös samana päivänä Kulttuuriratikassa, linjalla 7B. Live alkaa klo 17.14 Töölön halli nimiseltä pysäkiltä, keskustan suuntaan menevältä raiteelta ja päättyy yhden kierroksen jälkeen klo 18.07 samalla pysäkillä. Kyytiin voi hypätä kaikilta 7B varrelta olevilta pysäkeiltä ja matkustamaan pääsee tavallisella matkalipulla.
Internet:http://www.faaraopirttikangas.fi/
http://www.korjaamo.fi … olks-klubi-joka-viikko
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!