Muusikoiden.net
20.06.2018
Gibson Custom Shopin upeat 2018-mallit nyt esillä Kitarapajassa 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 08.02.2012 - Ninni Forever Band


Päivämäärä:ke 08.02.2012
Esiintyjät:Ninni Forever Band

Death Hawks

Paikka:Helsinki, Bar Loose
Lisätietoja:DEATH HAWKS
Death Hawks on yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista ja lupaavimmista uusista suomalaisista yhtyeistä. Teemu Markkulan luotsaama bändi valittiin muun muassa YleX:n ja Rumba-lehden Tulevaisuuden Tusinaan, jossa esitellään uusia kotimaisia bändilupauksia. GAEA Records julkaisee bändin debyyttialbumin Death & Decay 8. Helmikuuta.
Death Hawks yhdistelee vaarallisessa ja juurevassa musiikissaan bluesia, krautrockia, psykedeliaa ja viiksekästä mieskauneutta vastaanpanemattomalla tavalla.

"Death Hawksin esikoisalbumi on yksi vuoden 2012 odotetuimmista kotimaisista äänitteistä. Teemu Markkulan johtama tamperelaisyhtye yhdistelee vaarallisessa ja juurevassa musiikissaan bluesia, krautrockia, boogieta, psykedeliaa ja viiksekästä mieskauneutta vastaanpanemattomalla tavalla."
-NRGM

“Joukko riksulaisia viiksivalluja näyttää ja kuulostaa vanhoilta hämyiltä, vaikka oikeasti ovatkin ihan nuoria kolleja. Musiikkinsa jolkottaa luontevasti Black Sabbath -jurnutuksesta Neil Young -folkkaukseen. Saastaisten hippien vibratsuunit leijuu vääräryhtisten venkuloiden touhun yllä. Jumalauta jätkät tukka pois ja armeijaan, ja oikeisiin töihin siitä saatana. Eiku, sitä tässä oli tarkoitus kirjoittaa, että Death Hawks on just älyttömän hyvä bändi livenä ja äänitteellä. On koherenttia biisiä ja on vapaata soittelua, on räyhäystä ja hipsutusta. Dynamiikkaa pukkaa ja äänimaailma hengittää. Niin kuin entisaikoina, jolloin kaikki oli kauheasti vaikeampaa mutta kuitenkin paremmin. Tästä huolimatta Death Hawks ei ole mikään musamuseo, vaan tuonainnonnii ihan relevanttia vuoden 2014 musaa jo vuonna 2012.”
- Ville Pirinen

"Soinnissa ei ollut mitään ilmeistä, mikä blues-pohjaiselta ryhmältä on erityisen innostavaa. Markkula erottui massasta vahvalla, 60-lukulaisella laulullaan. Kappaleissa oli ovelia rakenteita ja hyvällä tavalla junnaavia riffejä. Melodiset bassokuviot yhtyivät outoihin rumpukomppeihin syntikkasirinöiden ja fonin johdattaessa ajatukset Hawkwindin kohtaamiseen Captain Beefheartin kanssa."
- Jussi Niemi (Aamulehti, keikka-arvio)

NINNI FOREVER BAND
Ninni Forever Band, myös Pintandwefallin Dumb Pint, esittää soolona uutta musaa. Rokkimeno, syntsameno ja kova rytmimeno luvataan!


Liput 6 ¤, ennakkoliput alk. 5 ¤ www.tiketti.fi
Internet:http://www.barloose.com
   Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti