Muusikoiden.net
15.12.2018
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 27.08.2011 - Sattuma


Päivämäärä:la 27.08.2011
Esiintyjät:Sattuma

7 Stout Clan
Huojuva Lato
Jolla
L.R.Phoenix
South Karelia Posse
Trollfolk

Paikka:Parikkala, ElotuliRock2011 Via Karelia Papinniemen leirintäalue UUKUNIEMI
Lisätietoja:Elokuun viimeisenä viikonloppuna Papinniemen rantahietikoilla päästään jälleen hyvästelemään kesä kunnon rytinällä, rokaten ja laulaen läpi pitkän illan! Paljon uutta ja uskaliasta on luvassa niin järjestelyjen kuin esiintyjienkin puolelta, unohtamatta kuitenkaan ensimmäisen Elotulirockin lämpöä, avoimuutta ja ennen kaikkea huikeata fiilistä.

Vuoden 2011 Elotulirock kulkee pitkin valittua polkua, jonka perustana on karjalaisuus. Tapahtuman ulkoasu ja sisältö on ammennettu suoraan tapahtuman omalta kotiseudulta. Näytteillä on kattava poikkileikkaus niin klassista kuin urbaanimpaa Karjalaa, joskin miekan kalistelut ja rajamuilutukset on jätetty omaan arvoonsa.

Vaikka edellä lainattu kansakouluteksti ei kaikilta osin paikkaansa pitäisikään, käy siitä selvästi ilmi, miten karjalaisuuden ja musiikin välillä oleva ainutlaatuinen yhteiselo on huomattu myös muualla Suomessa jo varhain. Tänä vuonna myös Uukuniemellä päästään todistamaan, minkälaista tarjottavaa uuden ja vanhemman polven karjalaisilla runonlaulajilla on nykyajan musiikkirintamalla. Kaikilla illan esiintyjillä on jonkinasteiset juuret itärajan tuntumaan; artisteja ja yhtyeitä saapuu niin Etelä- kuin Pohjois-Karjalasta ja myös rajan toiselta puolen.

Illan kotiseututeemasta huolimatta tapahtumaan mahtuu myös kansainvälisiä elementtejä. Tästä aspektista ison vastuun kantaa Suomen Leaderin ”Amaze me Leader” hankkeen paikalle tuomat noin 100 Euroopan unionin alueen nuorta. Edellä mainittu hanke on Amazing race TV-sarjan formaattiin perustuva tapahtuma, jossa nuoret matkustavat porukoissa pitkin suomalaista maaseutua. Retki tulee päättymään elokuun lopulla ja viimeisenä loppuhuipennuksena toimii ei enempää eikä vähempää kuin Elotulirock. Jos nämä kinkerit eivät ole sopiva paikka päättää Suomen vierailua, niin ei sitten mitkään!

Liput ennakkoon 15¤, portilta 20¤

Ennakkolippujen myyntipaikat:

Papinniemen leirintäalue
Hoviselän kahvila (Uukuniemi)
Asema (Parikkala)
Pivanka (Kesälahti)
Levy-Eskot (Joensuu)
Soitinkulma (Savonlinna)
Levymusiikki M.Hakuli (Lappeenranta)Ei ikärajaa, Anniskelualue

Tapahtuman järjestää Uukuniemen Ilo ry
Internet:http://www.sattuma.heninen.net
http://www.uukuniemenilo.net/
   Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti