Muusikoiden.net
22.06.2018
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 26.08.2011 - Kanerva


Päivämäärä:pe 26.08.2011
Esiintyjät:Kanerva

Dj Wagner
Matti Johannes Koivu
Mikko III
Varjomaan Vaeltajat
Wannabe Ballerinas
Yön Miehet

Paikka:Helsinki, Kulttuuritehdas Korjaamo (Baari Lounge ja Kesäpiha)
Lisätietoja:Folks-klubi hemmottelee jälleen yleisöä Taiteiden Yönä koko illan live-ohjelmalla. Mainioiden akustisten esiintymisten lisäksi illassa viihdyttävät dj ja Wannabe Ballerinas -tanssiryhmä.

Ohjelmasta nautitaan alkuillasta Korjaamon kesäpihalla ja kello 22 Loungen ja Baarin puolella. Illan tapahtumiin on vapaa pääsy.

AIKATAULU
Korjaamon kesäpihalla:
18.00 Dj Wagner
19.00 Yön Miehet
20.15 Kanerva
21.00 Wannabe Ballerinas
21.20 Mikko III

Korjaamo Loungessa:
22.00 Varjomaan Vaeltajat
23.00 Matti Johannes Koivu

00.00 Dj Wagner jatkaa baarissa
02.30 Valomerkki


Illan esiintyjistä:

Ultramariinin laulaja Matti Johannes Koivu on noussut nopeasti kotimaisten lauluntekijöiden ykkösketjuun laadukkailla sooloalbumeillaan. Ylistetyllä “Toisen maailman nimi” -albumilla on entistä intiimimpi soundi. Kappaleet ovat vähäeleisiä ja hiljaisia. Folksin Taiteiden yössä nähdään akustisen kitaran voimin esitetty soolokeikka. Mikä sen intiimimpää?
http://www.mattijohannesko​ivu.net/

Kanerva on uusi suomalainen laulaja/lauluntekijä, joka on jo niittänyt mainetta vangitsevilla live-esiintymisillään. Musiikissa on jotain tuttua, mutta silti mitään tällaista ei ole Suomessa vielä kuultu. Vahvat tekstit ja omintakeiset melodiat kulkevat sulavasti käsi kädessä. Kun Kanerva esittää kappaleitaan kitarallaan sekä vahvalla ja tunnistettavalla äänellään, ei kuulija voi kuin antautua musiikin vietäväksi.
http://www.myspace.com/kan​ervan

Yön Miehet soittaa synkkiä itsemurhakantrirallatuksia​ nakkikioskeista ja Olof Palmesta. Tätä on jatkunut neljä vuotta, jonka aikana orkesteri on julkaissut kolme omakustaanne ep:tä. Musiikin lisäksi Yön Miehet on myös ollut aktiivinen teatteritaiteen parissa ja luonut muutaman näytelmän Helsingin Kellariteatterissa.
http://www.myspace.com/ymi​ehet

Varjomaan Vaeltajat matkaa neljän jäsenen voimin ihmisen sielunmaisemien syövereissä. Suomenkielisen musiikin keinoin pureudutaan inhimilliseen olemiseen ja jokapäiväiseen kanssakäymiseen muiden samankaltaisten joukossa. Vaeltajien musiikin punainen lanka on aitous ja asioiden riippumattomuus musiikillisiin tai muihinkaan rajoihin nähden. Lauluissa voi kuulua samaan aikaan sielukas juureva blues maustettuna punkrock asenteella.
http://www.myspace.com/var​jomaanvaeltajat

Wannabe Ballerinas on aikusbalettiryhmä, joka nauttii klassisen baletin esittämisestä indie/alternative-musiikin​ tahtiin, unohtamatta hauskanpitoa. Taiteiden yössä ryhmä ilahduttaa esiintymisellään Korjaamon kesäpihalla.
http://www.wannabeballerin​as.com/

Mikko III
Nostalgian yliannostukselta ei tulla välttymään! Oli kyseessä tunnelmallinen kesäyö tai kouluhipat, niin Afromikon musiikki sopii sinne kuin Big Mac -hampurilainen lihavan miehen suuhun."
"Vuodesta 2000 lähtien tämä kaveri ei ole tehnyt tai ajatellut mitään muuta kuin musiikkia. Parhaiten Mikko tunnetaan The Duke yhtyeen biisintekijänä ja laulajana. Mikko III oli aluksi vain lentävä legenda ja nimike, joka ei liittynyt mitenkään musiikkiin tai sen tekemiseen, lähinnä vaan julkiseen hölmöilyyn ja tilannekomediaan, jonka keskelle Mikko III:n seurassa helposti joutuu. Ennen pitkää kaverille tehtiin tarjous, josta hän ei voinut kieltäytyä: tee musiikkia suomenkielellä. Vastahakoisesti, mutta ankaralla energialla sälli rupesi tekemään biisejä. Erottaakseen suomenkielisen materiaalin totaalisesti vaarallisesta ja rokkaavasta The Duken musiikista, Mikko päätti tehdä pehmeää ja herkistelevää poppia.Täten monijakoinen persoona saa täydellisen tyydytyksensä. Kappaleiden soundi ja tyylisuunta on amerikkalaisessa, 60-lukuisessa pop-kamassa ja mustassa soulissa.
http://www.myspace.com/afr​omikko

Dj Wagnerin levylautaselta kuullaan mm. seuraavia yhtyeitä: Roxy Music, The Zombies, Weezer, Karkkiautomaatti, Anna Calvi, Four Tops, Bowie, Band Of Horses, Shangri-La's, Kauko Röyhkä, Suede, Blondie, The Byrds, TV On The Radio, Smokey Robinson, Magenta Skycode, Kent, Pulp, The Hollies, House Of Love, Dusty Springfield, Nada Surf


Akustinen Folks-klubi tarjoaa viikoittain torstai-illoissa maksutonta liveohjelmaa sekä vuorottelevia tiskijukkia! Klubi toimii estradina jo tunnetuille sekä tuntemattomammille laulaja-lauluntekijöille ja trubaduureille. Klubin konseptissa folk-musiikin traditiot, kokeilunhalu sekä etenkin tuore musiikki kohtaavat omintakeisella tavalla. Viikoittaiset Folksit antavat nouseville esiintyjille mahdollisuuden esittää materiaaliaan paitsi klubi-illoissa, myös torstaina aikaisemmin päivällä kiertävässä Kulttuuriratikassa.

VAPAA PÄÄSY!

Psst.. Folks-klubilla Korjaamolaisille vaihtuvia tarjouksia, liittyä voi tiskillä – eikä maksa mitään!
Internet:http://www.myspace.com/kan​ervan
http://www.korjaamo.fi/fi/folks
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti