Muusikoiden.net
19.06.2018
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 16.09.2011 - The Splits


Päivämäärä:pe 16.09.2011
Esiintyjät:The Splits

Capputtini ´I Lignu (ITA)
Corpus Christi (ITA)
The Intellectuals (ITA)

Paikka:Helsinki, Bar Lepakkomies
Lisätietoja:FLASH TRASH FEST # 2
16. - 17.9.2011 @ Lepakkomies, Helsinki

Helsinginkadun Lepakkomiehessä järjestetään syyskuussa toista kertaa moderniin ja meluisaan punk- ja roskarockiin painottuva Flash Trash -festivaali. Tammikuussa debytoinut festari oli välitön menestys ja molemmat illat myytiin tuolloin loppuun.

Festivaalin pääesiintyjänä on tällä kertaa New Orleansista tuleva M.O.T.O. (Masters of the Obvious), jonka ainoa varsinainen jäsen Paul Caporino esiintyy festareilla mm. God Given Assissa soittavan Niila Kunnarin kanssa. M.O.T.O. on räiminyt tarttuvaa ja sarkastista punk-pop-rock'n'rolliaan jo vuodesta 1981 lähtien tuhansilla keikoilla ympäri maailmaa, mutta saapuu Suomeen ensimmäistä kertaa vasta nyt.

Perjantaina festareilla on italialaispainotteinen tarjonta. Roomasta paikalle saapuu synkkää syntikkapunkrokkia soittava THE INTELLECTUALS, jonka neljäs LP "In The Middle of Darkwhere" ilmestyi pari kuukautta sitten. Niin ikään roomalainen CAPPUTTINI ´I LIGNU -duo puolestaan esittää räväkkää bluespunkkia á la John Lee Hooker meets Oblivians. CORPUS CHRISTI on edellämainittujen bändien jäsenistöstä koostuva akustinen folk/blues-duo, jonka ohjelmistoon kuuluu oman tuotannon lisäksi myös useita amerikkalaisen juurimusiikin parhaita hittejä. Lisäksi perjantaina esiintyy uusi helsinkiläinen garage-punk-bändi THE SPLITS, joka julkaisee syksyllä LP:n saksalaisen P. Trash -levy-yhtiön kautta.

Lauantaina M.O.T.O.:n lisäksi Lepakkomiehessä soittavat garagepunk-yhtye DEATH LASER - jonka seiskan puolestaan julkaisee Bad Vugum - sekä Oulusta saapuva, muutamilla äkäisillä keikoillaan etelän mediassakin huomiota herättänyt HINDU GODS OF LOVE. Illan kolmas kotimainen on helsinkiläinen powerpop-rock'n'roll -yhtye FIRST TIMES, jossa on jäsenistöä mm. Slideshakerista, The Lariotsista ja The Splitsistä.

Lauantaina iltapäivällä Lepakkomiehessä järjestetään myös levyihin, leffoihin ja muuhun populäärikulttuurikrääsään painottuva kirpputori. Myyntipaikat eivät maksa mitään ja niitä voi varata sähköpostitse osoitteesta flashtrashfest@gmail.com.

2 päivän ennakkoliput myynnissä! Yhteensä vain 13e! Lähetä sähköposti osoitteeseen flashtrashfest@gmail.com ja saat tarkempia ohjeita! Ennakkolippuja on rajoitettu määrä ja niitä myydään 12.9. saakka.

Ohjelma:

Pe 16.9. liput ovelta 7e
THE INTELLECTUALS (ITA)
CAPPUTTINI ´I LIGNU (ITA)
CORPUS CHRISTI (ITA)
THE SPLITS

La 17.9. liput ovelta 8e
M.O.T.O. (USA)
DEATH LASER
HINDU GODS OF LOVE
FIRST TIMES
Internet:http://www.myspace.com/the_splits
http://www.lepakkomies.fi
   Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti