Muusikoiden.net
29.03.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 15.07.2011 - Klezmersu


Päivämäärä:pe 15.07.2011
Esiintyjät:Klezmersu

Duo Hurme
Heikki Lajunen
Joose Keskitao & Kolmas Maailmanpalo
Jukka Takalo
Jukka Tolonen & Juudan Leijona
Jätkäjätkät
Kotoisat Sävyt
Maxim Orangutang
Mikko Perkoila
Mirel Wagner
Muuttohaukat
Wimme
Yona & Liljan Loisto
Zetod

Paikka:Juankoski, Ruutananlampi
Lisätietoja:Koillis-Savon sydänmailla idyllisessä maalais- ja tehdaskaupungissa Juankoskella järjestetään 15. - 17.7 uusi ja ainutlaatuinen lauluille ja lauluntekijöille omistettu musiikkitapahtuma Kirjo. Paikkakunta itsessään voi muistuttaa joitakin sellaisista aikamme hienoimmista lauluntekijöistä kuin Juice Leskisestä ja Kaj Chydeniuksesta, joten miljöö on ainakin kohdallaan.

Kirjossa kuullaan uuden sukupolven lauluntekijöitä, mutta haetaan myös laulujen juuria alkuperäiskansojen ja kalevalaisten soundien maailmasta. Mukana on muiden muassa sellaisia kovan luokan artisteja, kuin Wimme Saari, Mirel Wagner, Joose Keskitalo ja Maailmanpalo, Jukka Tolonen ja Juudan Leijona, Yona & Liljan Loisto, Asa ja Jätkäjätkät.

Kaikki ovat tervetulleita kirjoon. Ei ainoastaan musiikin ja laulujen ystävät, vaan tilaa löytyy katusoittajille, -teatterille ja tanssille, käsityöläisille ja muille puodinpitäjille. Koska Kirjo rakentuu ihmisistä, tulevat sen sisältö ja tunnelma olemaan vertaansa vailla.

Kirjossa on myös muuta kuin musiikkia. Ennen iltakonsertteja tarjolla on elokuvia, taidetta, happeningia, pajoja ja puoteja- sekä aikuisille että lapsille. Epäseminaarien pitämiseen tapahtuma tarjoaa oivat puitteet.
Internet:http://www.myspace.com/klezmersu
http://www.kirjo.org
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!