Muusikoiden.net
19.04.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 05.02.2011 - Jolly Roger


Päivämäärä:la 05.02.2011
Esiintyjät:Jolly Roger

Deep Six
Fuckin' Hippies

Paikka:Riihimäki, ravintola Main Street
Lisätietoja:Aiemmin Hyvinkäällä rokatut ArskaRock -iltamat rantautuvat nyt Riihimäelle ja siellä Mainstreet –ravintolaan. La 5.2 on luvassa sekalaista Rokkenrollin ja Rhythmbluesin rytkettä jokaiseen, ja vaativampaankin makuun.
Illan aloittaa Riihimäen oma Rockabillyn –ja Psychobillyn lähettiläs Deepsix omalla energisellä, sekä vaikut korvista ulos ampuvalla setillään. Toisena lavalle kapuaa vahvasti kitara pohjaisesta Rytmibluesista vaikutteet ammentava, ja tässä illassa myös uuden levynsä julkistava Jolly Roger –orkesteri, jolle armo tai sen antaminen lavalla ovat täysin tuntemattomia käsitteitä.
Pääesiintyjänä lavan valtaa legendaarinen Fuckin`Hippies –bändi comeback tunnelmissa ainakin julkisten esiintymisten suhteen, sillä edellisen kerran nämä konkarit ovat keikkailleet virallisesti n.10 vuotta sitten. Hipeissä heiluu tuttuja naamoja monista eri yhteyksistä liittyen Suomi rokkiin, sekä myös jokunen muusikko, eli show meininkiä isolla kädellä tarjoiltuna.
Bändien soitantaa voi seurata myös alakerran pubissa tv-ruudulta, sillä kamerat välittävät reaaliaikaista kuvaa yläkerran ja alakerran välillä niille, jotka tykkäävät enemmän istua alakerran pubi tunnelmassa.
Ennakkoliput ovat myynnissä Mainstreetissä hinnaltaan 13¤ ja ovelta lipun hinta on 15¤.
Internet:http://www.jollyrogerband.net
http://www.mainstreet.fi
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!