Muusikoiden.net
22.03.2019
Akustiset Furch-kitarat | Kohtuuhintaista eurooppalaista huippulaatua jo vuodesta 1981! 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 25.09.2010 - Nation Despair


Päivämäärä:la 25.09.2010
Esiintyjät:Nation Despair

(Psychoparalysis)
Swath

Paikka:Helsinki, Darkside Club
Lisätietoja:Syksy saa, me emme. Siksi Helsingin Darkside Clubille on hyvä saapua paikalle todistamaan progressiivisen death/thrash-metallin iltamaa. Lauteilla Nation Despair, (Psychoparalysis) ja Swath. Iltama toimii myös (Psychoparalysis):n toisen demon julkaisukeikkana! Aiemmin ilmoitettu Crystalic joutui valitettavasti perumaan sairastapauksen vuoksi.

Vuonna 2008 perustettu tamperelainen Nation Despair soittaa riffipohjaista modernia deat...h metallia. Bändin lyhyestä, mutta sitäkin aktiivisemmasta historiasta löytyy kaksi pienjulkaisua, joista viimeisin on tänä vuonna julkaistu EP nimeltä Ruins. EP on otettu vastaan erittäin hyvin ja nyt olisi aika todeta musiikin iskevyys ensimmäistä kertaa Helsingissä!

http://www.myspace.com/nationdespair

Dynaamista death metallia soittava (Psychoparalysis) on hyvin tuore nimi Suomen metalliskenessä. Bändi on perustettu vuoden 2009 lopulla Vantaalla. Lyhyestä historiasta huolimatta bändi on tähän mennessä soittanut kolme keikkaa ja julkaissut yhden demon, toinen on parhaillaan työn alla. Bändin ensimmäinen demo 'Deligion' on kerännyt kehuja niin Suomessa kuin Yhdysvalloissakin asti ja sen painos lähestyy loppuunmyyntiä. Bändin dynaamisessa death metallissa erityisinä vaikuttajina ovat Death ja Bolt Thrower.

http://www.myspace.com/psychoparalysis

Swath on vuonna 2004 Stone-coverbändinä perustettu yhtye, jonka oma musiikki kehittyi omalla tatsilla soitetun progressiivisen thrash metallin suuntaan. Omassa musiikissa kuuluu etenkin - yllätys yllätys - Stonen, sekä myös Carcassin vaikutus. Bändi on julkaissut kaksi demoa, joista varsinkin jälkimmäinen, The Circle, on saanut osakseen kiitettävää palautetta. Vuosi 2009 meni Swathin osalta keikkoja soittaen ja uutta materiaalia säveltäen. Bändi on parhaillaan äänittämässä kolmatta demoaan, joka saattaa ehkä valmistua tähän keikkaan mennessä...

http://www.myspace.com/swathmetal

Sisään 5¤
Bändit klo 22--->
Illan soittojärjestys: Swath, Nation Despair, (Psychoparalysis)
K-18
Internet:http://www.myspace.com/nationdespair
http://www.darksideclub.fi
   Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti