Muusikoiden.net
19.03.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 30.12.2009 - Kiveskives


Päivämäärä:ke 30.12.2009
Esiintyjät:Kiveskives

Monovisio
The Souls
Yournalist

Paikka:Turku, Klubi / live
Lisätietoja:Kiveskives levyjulkkari

Kiveskives päättää ensimmäisen e-l-i-nvuotensa julkaisemalla esikois-ep:nsä Klubilla 30.12. Kiveskiveksellä on ollut mukavan kiireinen keikkavuosi ja meitä ovat monet mukavat ihmiset jeesanneet pitkin vuotta. "Painottomassa tilassa" -ep äänitettiin marraskuussa Toijalassa Heiniön Japin toimesta. Ep sisältää neljä biisiä ja levy on pakattu komeisiin digipak-kansiin. Levy lähtee viralliseen jakeluun Playground Musicin jakelemana 15.1 ja levyn pitäisi olla saatavilla levykaupoista ympäri maan. Levynjulkkareissa ep on jo repun pohjalta myytävänä 5e hintaan.

Illan muu ohjelmisto:

Illan starttaa uusi popilmestys Yournalist. Tuttujen turkulaisten musamiesten poppoo soittaa ensimmäisen Turun keikkansa. Bändi koostuu Traffic Islandin ja The Friend yhteyiden ristisiitoksesta. Mielenkiintoista!

Yournalisteja lavalle seuraa myöskin turkulainen Monovisio. Monovisio on julkaissut Poko Recordsin kautta kokopitkän "Japanilaiset turistit" v. 2008. Laajalti ympäri Suomea keikkaillut bändit on pidättäytynyt keikoista koko tämän vuoden, joten nyt on oiva tilaisuus päästä tsekkaamaan Monovision keikkakunto ja kuuleman mukaan uusia biisejä olisi tarjolla.

Kiveskiveksen levynjulkkarikeikan jälkeen illan tulee päättämään kouvolalainen rocktrio The Souls. The Souls julkaisi alkuvuodesta mediassa ylistetyn debyyttialbumin " Grand Confusion" ja nuorten miesten yli 40 keikkaa tänä vuonna ovat tehneet tuhoisaa jälkeä. The Souls on kerennyt jakamaan lavan mm. Eagles Of Death Metalin, Juliette Lewisin, Danko Jonesin ja The Wildheartsin kanssa.

Tule ja ota varaslähtö uuteen vuoteen. Kiveskives Ep ensi kertaa myynnissä. Lavalla 4 energistä ja erilaista hyvää musiikkia suoltavaa bändiä. Liput 5e.

Ovet : klo 20
Showtime:
21.00 Yournalist
21.45 Monovisio
22.30 Kiveskives
23.30 The Souls

Ja levymusiikista vastaa joka anopin unelmavävy Dj Knappe!

Liput 5 e
Internet:http://www.myspace.com/kiveskives
http://www.klubi.net
   Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!